marantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι είχε την σωστή δόση τουφεκιών. Ο άνθρωπος μόλις έχει μάθει ότι ο κόσμος του δεν είναι αυτό που ήξερε. Έτσι και έβγαινε απο το νοσοκομείο, άρπαζε 2 τουφέκια και 1 machete και άρχιζε να σφάζει ποσο θα το γουστάραμε? Θα ήταν ενα απλό splatter χωρίς τίποτα παραπάνω. Ναι, αν μείνουν πολύ στο δράμα με την γυναίκα και τον συνάδερφο θα είναι μέγα βλακεία, αλλά κατα τα άλλα ξεκίνησε μια χαρά. Συμφωνω. Για τα επομενα επεισοδια μιλουσα, γενικως. Οχι για την πρεμιερα. Λογικα αυριο (ή σημερα) θα 'χουμε το 2ο επεισοδιο ε; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2010 από marantonis
Kasrith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το πρόγραμμα του AMC λέει οτι παίζει στις 10. Σε 2 ώρες και κάτι
TH_boy_20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 βγήκέ το 2ο episode στο θείο και σε 720 για να δουμε....
marantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 βγήκέ το 2ο episode στο θείο και σε 720 για να δουμε.... Κι εγω σε 720 το κατεβασα για ζομπι παρτι το βραδακι
marantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Θα εχουν βγει subs μεχρι το βραδυ? Ελληνικοι δεν το νομιζω.. Υπαρχουν καποιες σειρες για τις οποιες βγαινουν την ιδια μερα (πχ Dexter, Supernatural), εξαρταται ομως καθαρα απο τους εκαστοτε μεταφραστες.
RottenLungs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχει πολυ εύκολα αγγλικά. Δεν χρειάζονται ελληνικοί υπότιτλοι. Εγω προσωπικά το βρήκα γμάτο και πωρώθηκαααααααααααααα...
panospc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βγήκαν οι Ελληνικοί υπότιτλοι για το δεύτερο επεισόδιο
RottenLungs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βγήκαν οι Ελληνικοί υπότιτλοι για το δεύτερο επεισόδιο Έλα ρε βγάλανε το Walking Dead πρίν το Dexter...Μπράβο!!!!
PCM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βγήκαν οι Ελληνικοί υπότιτλοι για το δεύτερο επεισόδιο Έλα ρε βγάλανε το Walking Dead πρίν το Dexter...Μπράβο!!!! "When there's no more room for Dexter, the Dead will Walk the earth." ελληνικα!
Achilleas007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το είδα και το δεύτερο επεισόδιο σε 720p.Μου άρεσε παρα πολύ η πρώτη και η τελευταία σκηνή :devil::lol:
TH_boy_20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 καλό και το δεύτερο επεισόδιο βέβαια πεσμένο σε σχέση με το πρώτο..ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει υψηλό..
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ανανεώθηκε ήδη και για δεύτερη season (με 13 επεισόδια). Μέχρι τώρα τη βρίσκω διασκεδαστικότατη τη σειρά.
Kasrith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο και το δεύτερο επεισόδιο. Θα την κάνει την βλακεία του ο κινέζος... αν πάει στο camp με το αμάξι. Θα πρεπε να το παρατήσει μέσα στην πόλη και να φύγουν όλοι μαζί... Άντε τώρα στο τρίτο να εξηγήσει το τανάκι τι κάνει με τον partner στον άντρα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα