Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Moνο σε μενα δεν αρεσε μαλλον ε?

Φοβερη παραγωγη, καταπληκτικη δουλεια...BEEN THERE, DONE THAT

Το 1ο επισοδειο δεν εχει τιποτα να προσφερει που δεν εχουμε δει επαναλαμβανομενα σε παρομοια θεαματα

Δεν λεω, φοβερα καλογυρισμενο

πχ η σκηνη που ο ενας σκοτωσε αυτη που ηταν μιση και ο αλλος δεν μπορουσε να σκοτωσει τη γυναικα

αλλα...

Εχει διαβασει κανεις τα κομικς να μας πεις αν αλλαζει μετα και κυριως

αν ειναι αληθεια ή στη φαντασια του ολα

Δημοσ.
δεν εχει τιποτα να προσφερει που δεν εχουμε δει επαναλαμβανομενα σε παρομοια θεαματα

μα thats the point, δεν θυμάμαι άλλη σειρά που να έχει σχέση με zombies, τώρα εάν αρχίσουμε τα την συγκρίνουμε με όλες τις ταινίες zombie νομίζω είναι άδικο και άστοχο, λογικό να έχει ίδια στοιχεια με τις εκατοντάδες ταινίες zombie που υπάρχουν.

Δημοσ.

γμτ παντοτε γουσταρα βαμπιρια και μου την εσπαγαν τα ζομπι...δεν με συγκινουν τα ζομπις. τεσπα θα δουμε που το πανε...

Δημοσ.
γμτ παντοτε γουσταρα βαμπιρια και μου την εσπαγαν τα ζομπι...δεν με συγκινουν τα ζομπις. τεσπα θα δουμε που το πανε...

Εκεί που έχουν τραβήξει τα βαμπίρια όμως πλέον δεν αξίζουν ρε συ... Τουλάχιστον τα ζόμπι δεν γυαλίζουν στον ήλιο...

Δημοσ.

Εντάξη μια μ@λακία για τα κοριστάκια βγήκες, δεν θα απογοητευτούμε κιόλας... Τα βαμπίρια γ#μάνε και κάποια στιγμή θα βγεί μία σειρά που να αξίζει. Υλικό ευτυχώς υπάρχει μπόλικο. Δες την σειρά βιβλίων VAMPIRE Η μεταμφίεση...

Τώρα όσον αφορά το Walking Dead είναι πάρα πολυ καλό. Τα ζόμπι μου θυμίζουν την παιδική μου ηλικία. 9 χρονών να παίζω στο playstation το Resident Evil 1 (μελαγχόλησα τώρα :-( )

Δημοσ.
Εντάξη μια μ@λακία για τα κοριστάκια βγήκες, δεν θα απογοητευτούμε κιόλας... Τα βαμπίρια γ#μάνε και κάποια στιγμή θα βγεί μία σειρά που να αξίζει. Υλικό ευτυχώς υπάρχει μπόλικο. Δες την σειρά βιβλίων VAMPIRE Η μεταμφίεση...

Indeed. Αναμένω να δω την ταινία (όταν και αν βγει δηλαδή) του Strain των Del Toro/Holgan.

Δημοσ.

Το είδα και εγώ το 1ο επεισόδιο.Κρατάει το ενδιαφέρον γιατί είναι πρώτη φορά που έχουμε zombie σε σειρά.Επίσης είναι πολύ ατμοσφαιρική.Αυτό που με χάλασε είναι το ότι είναι 6 επεισόδια μόνο!

Δημοσ.
Εχει διαβασει κανεις τα κομικς να μας πεις αν αλλαζει μετα

Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο αλλά η αρχή δεν έχει καμία σχέση με το γίνεται μετά στο comic. Ειδικά αν μείνουν σχετικά πιστοί σε αυτό, θα παιχτούν πολλά σκηνικά.

και κυριως

αν ειναι αληθεια ή στη φαντασια του ολα

Δεν υπάρχει καμιά υπόνοια προς το παρών, εκτός από ένα μικρό στοιχείο. Αλλά παίζει!

Δημοσ.
μα thats the point, δεν θυμάμαι άλλη σειρά που να έχει σχέση με zombies, τώρα εάν αρχίσουμε τα την συγκρίνουμε με όλες τις ταινίες zombie νομίζω είναι άδικο και άστοχο, λογικό να έχει ίδια στοιχεια με τις εκατοντάδες ταινίες zombie που υπάρχουν.

Ναι, κοιτα βασικα τι παιζει, καλο αυτο που λες και σωστο αλλα...δεν με νοιαζει.

Πχ την ιστορια του Τζακ Μπαουερ του πρωτου κυκλου την εχουν πει σε 15000 ταινιες πριν

Ομως δεν το εβλεπε κανεις για την πρωτοτυπια του σεναριου. Ειχαν βαλει εστω και το μη ρεαλιστικο στοιχειο του real time, τα πολλα πανελ στην οθονη, την παραλληλη δραση κτλ

Κατι ρε παιδι μου, οτιδηποτε να σε τραβηξει.

Στο Walking Dead που λες οτι ειναι σειρα...εχει 6 επισοδεια της μιας ωρας. Αν, λεμε αν, συνεχισει ετσι, γιατι να μην το συγκρινει με ταινιες?Αντι για μια 2ωρη ταινια συνεχομνεη θα ειναι μια 6ωρη ανα βδομαδα

Δημοσ.

Ενταξει τι πρωτοτυπο να δωσεις σεναριακα στο θεμα των ζομπι;

Δηλαδη μπορεις να προσθεσεις διαφορα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη σου βγει σε καλο.

Το κυριοτερο λοιπον ειναι αυτα που δειχνεις, παροτι παρομοια εχουμε ξαναδει, να ειναι καλοφτιαγμενα.

Επισης θα μπορουσαν να μπουν και τεχνικα ενδιαφεροντα στοιχεια. Εμενα δε θα με χαλαγε μια free camera ή ακομη και μερικα first person πλανα σε μαχες. Ετσι θα διεφερε απο τα υπολοιπα ζομπι φιλμς και θα 'ταν ακομα πιο γαματο.

Δημοσ.

ΕΝΑ επεισόδιο έχει βγεί, δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο. Το παιδί που έχει διαβάσει το κόμικ σας λέει οτι η αρχή δεν έχει καμία σχέση με την συνέχεια. Ε ακούστε τον και περιμένετε λίγο.

Όλο γκρινιάζεται, ενω θα έπρεπε να κοιτάτε τα θετικά. Καλή σκηνοθεσία, καλή ατμόσφαιρα, καλέ ερμηνείες και βασίζεται σε ένα πολύ επιτυχημένο κόμικ. Τι άλλο θέλεις για να ευχαριστηθείς;

Δημοσ.

Ποιος γκρινιαξε ορε;:P

Εμενα η πρεμιερα με εψησε χαλαρα για να δω και τ' αλλα επεισοδια.

Αλλα αν ειχε τον πρωταγωνιστη να βαραει με το τουφεκι τα ζομπι σε πρωτο προσωπο δε θα ηταν απιστευτα γαματο;:o

Δημοσ.

Αλλα αν ειχε τον πρωταγωνιστη να βαραει με το τουφεκι τα ζομπι σε πρωτο προσωπο δε θα ηταν απιστευτα γαματο;:o

Νομίζω οτι είχε την σωστή δόση τουφεκιών. Ο άνθρωπος μόλις έχει μάθει ότι ο κόσμος του δεν είναι αυτό που ήξερε.

Έτσι και έβγαινε απο το νοσοκομείο, άρπαζε 2 τουφέκια και 1 machete και άρχιζε να σφάζει ποσο θα το γουστάραμε? Θα ήταν ενα απλό splatter χωρίς τίποτα παραπάνω. Ναι, αν μείνουν πολύ στο δράμα με την γυναίκα και τον συνάδερφο θα είναι μέγα βλακεία, αλλά κατα τα άλλα ξεκίνησε μια χαρά.

Δημοσ.

μόλις είδα και εγώ το 1ο επεισόδιο, αρκετά ενδιαφέρον μπορώ να πω . Μου άρεσε το πώς ξεκίνησε γενικά η σειρά

και τώρα περιμένω το second episode . Επίσης περιμένω να δω λίγο περισσότερο zombie kill:devil::devil::devil::devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...