Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλα ρε ,η αλλη ακομα δεν εχασε τον αντρα της [που τελικα εδν τον εχασε]χαμουρευετε με τον αλλο?Θανατος στις απιστεςςς Μπααα απο πριν θα ειχε κανει την λαδια και της εκατσε..λουκουμι η καταληψη των παντων απο ζομπι.Μην σου πω πως και ο πιτσιρικας δεν ειναι του πρωταγωνιστη.Φωσκολος mode off:lol:
tzinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 λοιπον, το δα και εγω. Σχετικα ψιλοαναμεικτα συμπερασματα, αλλα σαν τηλεοπτικος πιλοτος πρεπει να πω οτι σπερνει. Το κακο ειναι οτι ΟΛΟ το επεισοδειο δεν προσφερει απολυτως τιποτα στο ζομπι ειδος και ειναι σαν να εχεις δει μα την καθε σκηνη 5 φορες σε αλλη ταινια. Το τελευταιο 5 λεπτο βεβαια ειναι επικο. Απο την αλλη, ας το δουμε σαν ενα αναγκαιο προλογο που σε βαζει μια χαρα στο κλιμα και περιμενουμε να δουμε τι τροπή θα παρει το στορυ και αν μπορουν να παρουσιασον κατι φρεσκο και ενδιαφερον. Σιγουρα για τηλεοπτικη σειρα ειναι φοβερα φτιαγμενο επεισοδειο, καλη σκηνοθεσια και ακτιγκ, φοβερο μεικ απ και σκηνικα. Οποτε στην τελικη ακομα και να ειναι ενα συνηθισμενο ζομπι φλικ, αξιζει γιατι ειναι καλογυρισμενο. αναμενουμε το 2ρο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η σειρα θα τα σπασει ,ειναι σιγουρο. Πρωτον ,το πρωτο επισοδειο ηταν σαν να εβλεπες ταινια και οχι σειρα[οχι μονιο λογω της διακρειας του που ηταν 1 ωρα και 6 λεπτα]. Επιπλεον δεν υπαρχουν πολλες σειρες με θεμα τα zombie[δεν υπαρχουν νομιζω καθολου] Μιλαμε για μια πολυ καλη σειρα. Ερωτηση Μιας και ειναι μονο 6 επισοδεια και θα παιζονται καθε εβδομαδα ,η επομενη σεζον ποτε θα βγει?Στα καπακια ή θα το πανε με τον χρονο? Λυπήθηκα με[ αλογακι.Ρε τουν μακακα,μια χαρα δεν ηταν εκει το αλογο,το πηρες για να το φανε?Ουσττ
sno0py Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γαματο κορυφαιο κλπ δεν λεω θα γινω φαν της σειρας μια και ειμαι zombies fan... αλλα μια γ*μημενη απορια την ειχα παντα τα zombies γιατι δεν τρωει το ενα το αλλο?Την εχουν δει αρκουδες?..αν δεν ειναι ζωντανος ο αλλος το σνομπαρω σαν μεζε?
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γαματο κορυφαιο κλπ δεν λεω θα γινω φαν της σειρας μια και ειμαι zombies fan...αλλα μια γ*μημενη απορια την ειχα παντα τα zombies γιατι δεν τρωει το ενα το αλλο?Την εχουν δει αρκουδες?..αν δεν ειναι ζωντανος ο αλλος το σνομπαρω σαν μεζε? http://www.randomhouse.com/crown/zombiesurvivalguide/index2.html Selections->Know your enemy->D.Taste Σου λύνει όλες της απορίες.
Kasrith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 λοιπον, το δα και εγω. Σχετικα ψιλοαναμεικτα συμπερασματα, αλλα σαν τηλεοπτικος πιλοτος πρεπει να πω οτι σπερνει. Το κακο ειναι οτι ΟΛΟ το επεισοδειο δεν προσφερει απολυτως τιποτα στο ζομπι ειδος και ειναι σαν να εχεις δει μα την καθε σκηνη 5 φορες σε αλλη ταινια. Το τελευταιο 5 λεπτο βεβαια ειναι επικο. Απο την αλλη, ας το δουμε σαν ενα αναγκαιο προλογο που σε βαζει μια χαρα στο κλιμα και περιμενουμε να δουμε τι τροπή θα παρει το στορυ και αν μπορουν να παρουσιασον κατι φρεσκο και ενδιαφερον. Σιγουρα για τηλεοπτικη σειρα ειναι φοβερα φτιαγμενο επεισοδειο, καλη σκηνοθεσια και ακτιγκ, φοβερο μεικ απ και σκηνικα. Οποτε στην τελικη ακομα και να ειναι ενα συνηθισμενο ζομπι φλικ, αξιζει γιατι ειναι καλογυρισμενο. αναμενουμε το 2ρο Αυτο το quotαρω για οσους λενε οτι δεν σου αρεσει τιποτα στη tv
finch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το δικό μου σχόλιο είναι ότι ο πιλότος έσπειρε.... Πάρα πολύ καλό, ειδικά για Tv Series. Οκ ήταν εισαγωγικό το επεισόδιο αλλά είχε κορυφαίο τέλος και αναμένουμε. Γενικώς φαίνεται πολύ προσεγμένο. Ελπίζω να μην απογοητεύσει. α!! παίζει και ο σκατόφατσας ο Michael Rooker στο επόμενο επεισόδιο. fuck yeah!!!!
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο το πρώτο. Υποσχόμενη σειρά φαίνεται. Το να είναι όλα στο μυαλό του, τι απόδοση δίνει;
Members gsarig Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο το πρώτο. Υποσχόμενη σειρά φαίνεται. Το να είναι όλα στο μυαλό του, τι απόδοση δίνει; Κι εμένα μου πέρασε αυτό από το μυαλό και καλά να είναι αυτός ο walking dead - κάτι σαν παραισθήσεις λίγο πριν πεθάνει (αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο)
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Θα 'ταν πολυ ωραιο αυτο που λετε αλλα αποκλειεται.
Kasrith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Θα ήταν πραγματικά κάτι διαφορετικό και άκρως ενδιαφέρον!
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 πολυ ντι καπριο (shutter island / inception) βλεπετε :lol:
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 η M. Nigh Shyamalan. καθε φορα που βλεπω το ονομα αυτου του σκηνοθετη θυμαμαι αυτο
sheik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλα πριν βγει αυτο, τι θυμοσουν οταν ακουγες το επιθετο του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα