kalidor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Απο δω και περα μονο σε 720p ομως.. συμφωνω γιατι ξενερωσα λιγο με την εικονα... αντε το 2ο να το δουμε οπως πρεπει..!!!!
undi13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 καλα και εγω το κατεβασα να δω τι παιζει, αλλα δεν αντεξα και το ειδα μου αρεσε αρκετα... ρε παιδια αυτη η φωνη στο τελος μεσα απο κανα ασυρματο ηρθε ε?
undi13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 καλα και εγω το κατεβασα να δω τι παιζει, αλλα δεν αντεξα και το ειδα μου αρεσε αρκετα... ρε παιδια αυτη η φωνη στο τελος μεσα απο κανα ασυρματο ηρθε ε?
skiabox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω.Τι είναι ακριβώς, κωμωδία, περιπέτεια, θρίλερ, splatter ?
marantonis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Για δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω.Τι είναι ακριβώς, κωμωδία, περιπέτεια, θρίλερ, splatter ? σειρα με ζομπι
ScarletK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Είναι συγκινητικό το ότι θα έχουμε από 'δω και πέρα weekly dose of zombies. Πάω να κλάψω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ξημερώματα 1ης Νοεμβρίου
Sugizo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 έχω γειωση κάτι Lost, Prison Break κλπ κλπ, αλλα αυτό μου έκανε κλικ (λετε να φταίνε τα zombie? )
anthony_88 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο και προσεγμενο το πρωτο. Το μονο κακο οτι η σεζον θα εχει μονο 6 επεισοδια.
PCM Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μάστερ storyteller ο Darabont. Απο τους πιο γεμάτους πιλότους των τελευταίων ετών. Άψογα πλάνα-εφέ. Δεν περίμενα τόσο καλό δράμα και ζωντάνια σε σειρά με ζόμπι.
guido Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο και προσεγμενο το πρωτο. Το μονο κακο οτι η σεζον θα εχει μονο 6 επεισοδια. πωω με ξενέρωσες τώρα
patrickdrd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αρκετα διασκεδαστικη πρεμιερα με καποια ωραια highlights κυριως στην αρχη και στο τελος. Το μονο που με χαλασε λιγο ηταν το δραμα με τα ζομπι που τα λυποντουσαν και καλα, συγκεκριμενα αυτο που ειπε πριν σκοτωσει τον μπατσο ζομπι στα συρματα "I cant leave him like this" και με την αλλη το κομμενο ζομπι που της ειπε οτι λυπαται που εγινε ετσι. Ε, ηταν λιγο γραφικο. Ασε που τα ζομπι ουτε καταλαβαινουν ουτε εχουν συναισθηματα.. Μου αρεσε αρκετα ωστε να πω πως θα παρακολουθω τη σειρα. Απο δω και περα μονο σε 720p ομως εεε, ενταξει ρε συ, ετσι τα λεει, εκφραζει τα συναισθηματα του ο ανθρωπος, αφου δεν τα εξεφραζε στην γυναικα του ειπε να τα εκφρασει στα ζομπι :lol: ρε παιδια αυτη η φωνη στο τελος μεσα απο κανα ασυρματο ηρθε ε? η φωνη προφανως ειναι το ... μαννα εξ ουρανου, καποιο ρολο θα παιξει για να βγει απο κει μεσα καταλαβα εγω το λεπον το δα κι εγω, αφου ειδα/διαβασα για τον ντορο που γινεται (και δεν ειναι και μικρος βλεπω...) και αξιζε μια χαρα, δεν ειναι κ ασχημο που ειναι μονο 6 τα επεισοδια, τι θελατε δηλαδη να μας γεμιζαν fillers, ειδατε πως κατηντησε ο ντεξτερακος, τιγκα στα φιλερια ειναι ασε που ηδη βλεπουμε αλλες 3-4 ο καθενας, καλα ειναι
marantonis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 τι φιλερια ο ντεξτερακος ρε; Ειναι απο τις ελαχιστες σειρες που αποκλειεται να ξεχειλωθουν δεδομενου οτι εχουν σταθερα 12 επεισοδια ανα σεζον. Τωρα το στορυ με την λαγκουερτα... νταξει
patrickdrd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 [offtopic] φιλερια εννοω επεισοδια ολοκληρα, στην σεζον που διανυουμε ας πουμε ειδες τπτ σπουδαιο; πολυ ψυχαναλυση και καλα μπασιμο και δεν συμμαζευεται εχουν παιξει τοσα επεισοδια κ ουσια ακομα μεδεν [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα