Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα ρε αθεοφοβοι τι το βλεπετε σε scr. Μη σας παρασερνει ο Thresh :devil:

Εγω δε το ειδα ακομα ...

Δε την ξαναπαταω παλι ...

Θα κανω υπομονη ...:-D

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι εννοώ κάτι παραπάνω από το virus και όχι δεν έχει γίνει διαχωρισμός καλώ/κακών μέχρι στιγμής :P

Δεν είναι κακά τα ζόμπι και καλοί όλοι οι άλλοι; (πλην αυτών που θα είναι κακοί-ζωντανοί έτσι γαι το εφέ βρε παιδί μου)

Υπάρχει δηλαδή κάποιος σκοπός στα ζόμπι πέρα απ' το να φάνε/σκοτώσουν ότι είναι ζωντανό και δεν είναι ζόμπι; (μη βγει κανένας να φιλοσοφήσει για την έννοια του ζωντανού, τον έφαγα λάχανο :P)

Δημοσ.

Κατεβασα την preair πρεμιερα. Εχει λιγο μετρια ποιοτητα η εικονα (σε σχεση με τα κανονικα rips σειρων) αλλα λεω να το δω το βραδυ.

Δημοσ.
τα zombie είναι zombie, δεν υφίσταται η έννοια του "κακού" σε αυτά...

Θα μπορουσαν να ειναι zombie καθοδηγουμενα απο κανονικο ανθρωπο ...

Και αν καθοδηγουνται απο κακο ανθρωπο τοτε ειναι και αυτα κακα zombies ... :P

Αλλα τα zombies δεν εχουν λογικη ωστε να υπακουσουν σε καποιον ...:-D

Δημοσ.
που το έχεις δει αυτό για να το δεις τώρα? :P

Στο Resident evil 5 ( Pc Game ) ...

Οδηγουσαν και μηχανες σαν κανονικοι ανθρωποι και σε περναν απο πισω με τα τσεκουρια ....:lol:

Δημοσ.
μπορώ να πω ότι μου άρεσε, σίγουρα θα το βλέπω κάθε βδομάδα...

σκηνικό 28 days later/post apocalyptic φάση στην αρχή και κλασικά στο 1ο επεισόδιο δεν εξηγεί πως έγιναν τα zombies :P

Και ούτε πρόκειται, αν τουλάχιστον κρατήσει τη γραμμή του κομικ που από το trailer που είδα όχι απλά την κρατάει αλλα την τηρεί ευλαβικά καρέ καρέ! :-D

Δεν ήταν εξάλλου αυτός ο σκοπός των δημιουργών του κομικ, αλλα να δείξουν τις αλλαγές στους χαρακτήρες των ανθρώπων και στην...καθημερινότητα τους.

Και όπως σε μια φάση λέει ένας εκ των πρωταγωνιστών συνοψίζοντας το όλο concept (αυτό σε αρκετά...επόμενο επεισόδιο)....

We are the walking dead!

Δημοσ.

Αρκετα διασκεδαστικη πρεμιερα με καποια ωραια highlights κυριως στην αρχη και στο τελος. Το μονο που με χαλασε λιγο ηταν

το δραμα με τα ζομπι που τα λυποντουσαν και καλα, συγκεκριμενα αυτο που ειπε πριν σκοτωσει τον μπατσο ζομπι στα συρματα "I cant leave him like this" και με την αλλη το κομμενο ζομπι που της ειπε οτι λυπαται που εγινε ετσι. Ε, ηταν λιγο γραφικο. Ασε που τα ζομπι ουτε καταλαβαινουν ουτε εχουν συναισθηματα..:-)

Μου αρεσε αρκετα ωστε να πω πως θα παρακολουθω τη σειρα. Απο δω και περα μονο σε 720p ομως;)

Δημοσ.

Αρκετα διασκεδαστικη πρεμιερα με καποια ωραια highlights κυριως στην αρχη και στο τελος. Το μονο που με χαλασε λιγο ηταν

το δραμα με τα ζομπι που τα λυποντουσαν και καλα, συγκεκριμενα αυτο που ειπε πριν σκοτωσει τον μπατσο ζομπι στα συρματα "I cant leave him like this" και με την αλλη το κομμενο ζομπι που της ειπε οτι λυπαται που εγινε ετσι. Ε, ηταν λιγο γραφικο. Ασε που τα ζομπι ουτε καταλαβαινουν ουτε εχουν συναισθηματα..:-)

Μου αρεσε αρκετα ωστε να πω πως θα παρακολουθω τη σειρα. Απο δω και περα μονο σε 720p ομως;)

Δημοσ.

Απο δω και περα μονο σε 720p ομως..

συμφωνω γιατι ξενερωσα λιγο με την εικονα...

αντε το 2ο να το δουμε οπως πρεπει..!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...