kabamaru21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 επειδη φετος εχει φαει κατρακύλα, τα comix του λενε τιποτα?
DKNI Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Eνταξει, που να ξεκινησω και που να τελειωσω για την ηλιθιοτητα που διεπει πλεον την σειρα θες να θυσιασεις καποιον στα ζομπι για να γλυτωσεις? Πυροβολα τον τουλαχιστον ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, να μην υποφέρει ή κάπου αλλού που θα πεθάνει γρήγορα Θελετε να πιασετε το ζομπι στο πηγαδι (5 πηγαδια εχετε, χαθηκε ο κοσμος να το μπαζωσετε αυτο?) αλλα στελνετε το κινεζακι για ενα γαμοπηγαδο? Ποσο αβουλο ειναι αυτο το κινεζακι Θελεις να παρεις τεστ εγκυμοσυνης και να μην το μαθει κανεις? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ, δεν χαθηκε ο κοσμος αν λειψεις 2 ωρες Θελετε να κανετε σεξ. Χμ, καλη σκεψη, ΟΧΙ στην πολη που υπαρχουν ζομπι και αλογα απεξω σαν δολωμα Δηλαδη ελεος, τα 2 τελευταια επεισοδια ειναι τιγκα στη βλακεια
efo355 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μεγάλη κατρακύλα. Μου φαίνεται πάει να γίνει falling skies Σκέτη απογοήτευση η δεύτερη σεζόν.
GIOVINCO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι 4ο επεισοδιο πρωτης σεζον. Απλα καλο μου φαινεται μεχρι τωρα αλλα : τι ξενερωμα ο μαυρος αρχηγος της συμμοριας που κλεβει τον Κορεατη, να παρουσιαζεται στην αρχη ως ο "θα σας σφαξω ολους" κακος και λιγα λεπτα μετα να αποδυκνυεται η μητερα τερεζα της σειρας Εχει κι αλλες τετοιες γελοιες ανατροπες;
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ωραιο επ, ο μουνοπανας απ το jericho που κολλαγε στο τελος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα