gavros10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Season 2, Episode 1: Episode #2.1 Original Air Date—21 October 2011 ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1ΑΠΡΙΛΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΘΕΛΩ ZOMBIES σοβαρα τωρα. στην αρχη για τοτε το ειχαν προγραματισει αλλα μετα το αλλαξαν σε 12 ιουνιου και μετα τελη με αρχες ιουλιου γιατι τοσο μετα ρε γαμωτο;
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αυτό για Ιούνιο/Ιούλιο δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Που το διάβασες; (μήπως το μπερδεύεις με το κομικ που κυκλοφόρησε (#14) 21 Ιουνίου; ) Η γενική ημερομηνία για τη 2η season ήταν φθινόπωρο του 2011 με πιο πιθανό μήνα τον Οκτώβρη.
guido Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 είχε όντως αναφερθεί κάτι για καλοκαίρι αρχικά. http://www.moviesonline.ca/2011/01/walking-dead-season-2-coming-july/
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 huh...η σχετική είδηση είναι πολύ μπερδεμένη. Ο Bryan Cranston κατά 99% αναφέρεται στο Breaking Bad (Season 4) που όντως ξεκινάει Ιούλιο. Επίσης από όσο ξέρω δεν έχει καμιά σχέση με Walking Dead.
guido Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 στο ΒΒ αναφέρεται απλά λείπει απο την παραπάνω δήλωση ένα "And I believe they’re going to put Walking Dead in July as well" που έχει σε άλλα source όπως και να έχει δεν ήταν τπτ επίσημο κτλ , απλά είχε ξεκινήσει όντως μια παραφιλολογία στο νετ οτι θα πάει για ιούλη
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ok. Περίεργο που δεν συμπεριέλαβαν το σχετικό quote του Cranston στο παραπάνω άρθρο. (αλλά με ένα google search βρήκα αυτό που αναφέρεις). Όντως ήταν ανεπίσημο (επίσης δεν βλέπω από πού προκύπτουν οι ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω), και το ότι όσο πλησιάζαμε στον Ιούνιο δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση (το μόνο επίσημο που ξέρουμε είναι κάποια promo shots που δόθηκαν τον Ιούνιο μαζί με την είδηση ότι μόλις είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα), είναι ισχυρό hint πως πρόκειται για απλή φημολογία. Edit: εδώ (5/3/2011) ο δημιουργός της σειράς (Darabont) μιλάει για launch τον Οκτώβριο. http://tvovermind.zap2it.com/cable/amc/the-walking-dead/walking-dead-season-2-premiere-date/50356
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ναι ρε παιδι μου. για οκτωμβρη ελεγαν και τον μαιο-ιουνιο το "αλλαξαν" σε ιουλιο τωρα αν ηταν φημες, παραφιλολογια του internet δεν ξερω
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Χα χα! Σύμπτωση; Στις 17 Ιουλίου θα έχουμε και μικρό βίντεο από (ή σχετικό με) την 2η season, μαζί με την πρεμιέρα του Breaking Bad. AMC has revealed that they will be debuting a first-look video from The Walking Dead: Season 2 during Breaking Bad's Season 4 premiere πηγή: http://uk.tv.ign.com/articles/118/1181952p1.html
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 χαχαχαα ελεηνο το breaking bad ειναι καλη σειρα;
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 χαχαχαα ελεηνο το breaking bad ειναι καλη σειρα; Οχι απλα καλη αλλα τοπ.Αυτη ειναι γνωμη και πολλων παιδιων εδω.Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο που να εχει δει ολη τη πρωτη σαιζον και να εχει πει κακα λογια για τη σειρα.
Kasrith Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Όποτε καταλίγουμε στο preview στην πρεμιέρα του ΒΒ και το πρώτο επ φθινόπωρο? Εσεις τα μπερδεύεται ποιο πολύ απο της ειδήσεις
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εδώ το trailer. Είναι το σιτε της AMC, δεν ξέρω αν ανοίγει στο Greece...
d3monhunter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HNmwf_cI8q0 Σαν να σου λεει ετοιμασου για ανελεητη σφαγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα