alepous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αμάν ρε παιδιά,πολύ κακομαθημένοι γίναμε μου φαίνεται,τι δηλαδή πρέπει να πεθάνει ο Bill Murray για να είναι καλό το οτιδήποτε έχει σχέση με ζόμπι; Όλοι γκρινιάζετε επειδή συγκρίνετε την σειρά με ότι γνωρίζετε από άλλες σειρές/ταινίες στο The Wlaknig Dead μέχρι τώρα(αυτό το επεισόδιο)δεν γνωρίζανε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα,δεν είχαν ιδέα για τίποτα βασικά,σε αυτό το επεισόδιο τους δόθηκαν απαντήσεις για το τι επηρεάζει τα walkers/geeks,και φάνηκε ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο,γενικά δηλαδή στήσανε το πλαίσιο της ιστορίας μέχρι τώρα,και μας αφήσανε ξεκρέμαστους τώρα για το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα,γενικά πολλή καλή σειρά γι μένα. Προσωπικά δεν ''συμπάσχω'' με τους πρωταγωνιστές κάποιους από τους οποίους βρίσκω και αντιπαθητικούς.Αυτό οφείλεται στα βαρετά επεισόδια με αργή εξέλιξη,λίγη δράση και αρκετό προσωπικό δράμα.Στο θέμα του ιού πιστεύω ότι η αποκάλυψη θα έπρεπε να γίνει στο μέλλον με κάποια hints να δίνονται στη διαδρομή.Είμαι επικριτικός γιατί η σεζόν έχει μόνο 6 επεισόδια και περίμενα παραπάνω δράση.Τώρα αν ξεκινήσουν τη δεύτερη σεζόν το φεβρουάριο αυτό είναι άλλο θέμα.
firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πω, πω μούφα... Άντε τώρα μαλάκα περίμενε 11 μήνες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην την πατήσει κανείς όπως εγώ... η ποιότητα εικόνας στο 720p (για το 1x06) είναι γτπκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 και στο 5ο είναι αρκετά πεσμένη...
marantonis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην την πατήσει κανείς όπως εγώ... η ποιότητα εικόνας στο 720p (για το 1x06) είναι γτπκ. thnx. Θα το δω αυριο οποτε αν δεν υπαρχει μεχρι τοτε proper θα κατεβασω το "κανονικο" rip.
imr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και το 'κανονικο' μου φανηκε χειροτερη ποιοτητα απο τα προηγουμενα πως κανετε ετσι , σιγα την αποκαλυψη που εγινε δηλαδη, οτι ειναι ενας ιος που προσβαλει τον εγκεφαλο big deal, δηλαδη τι περιμενατε? λες και παιζουν και πολλες εξηγησεις για το πως εγιναν ζομπι... Το ζουμι και το clifhanger για μενα ειναι τι ειπε ο επιστημονας στον μπατσο οταν εφευγαν, περιμενω κατι του στυλ οτι αυτοι ηταν που ξεκινησαν τον ιο , μηπως στα κομικ αναφερεται τιποτα? Και περιμενα πως και πως οταν εδειξε το ρολοι με το countdown να τους πει οτι πρεπει να βαζουν κατι νουμερα στον υπολογιστη καθε μερικες ωρες αλλιως θα ερθει το τελος του κοσμου
Kasrith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 πως κανετε ετσι σιγα την αποκαλυψη Ποιος μίλησε για αποκάλυψη??
polonos1313 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις είδα το 6ο επεισόδιο. Πολύ καλό αλλα....μόνο 6 επεισόδια για μια σεζόν ? Πολύ λίγα είναι και με ξενέρωσε λίγο αυτό το πράγμα
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 σιγα την αποκαλυψη που εγινε δηλαδη, οτι ειναι ενας ιος που προσβαλει τον εγκεφαλο big deal, δηλαδη τι περιμενατε? λες και παιζουν και πολλες εξηγησεις για το πως εγιναν ζομπι... Το ζουμι και το clifhanger για μενα ειναι τι ειπε ο επιστημονας στον μπατσο οταν εφευγαν, περιμενω κατι του στυλ οτι αυτοι ηταν που ξεκινησαν τον ιο , μηπως στα κομικ αναφερεται τιποτα? Μα δεν έγινε καν αποκάλυψη. Πέρα από αυτό που έδειξε ο επιστήμονα, του πώς εξαπλώνεται το infection, το άφησαν πολύ ασαφές το τί το προκαλεί. Μέχρι και God's wrath ειπώθηκε. Για το τί είπε ο επιστήμονας στον μπάτσο. Χωρίς να αποκαλύπτω την υπόθεση από τα κόμικ, αλλά και αυτό μπορεί να θεωρηθεί minor spoiler: Από όσο ξέρω/έχω διαβάσει ως τώρα, η υπόθεση με το CDC απουσιάζει από το κόμικ. Όπως και ο χαρακτήρας του επιστήμονα. Ωστόσο υπάρχουν δύο πράγματα που μπορεί να του είπε -σύμφωνα με το κόμικ. Το ένα επηρεάζει αυτόν, το άλλο όλους τους. Το φινάλε ήταν καλό. Σαν επεισόδιο. Δεν είχε πολύ δυναμική από φινάλε, και πολλοί χαρακτήρες ήταν απλά στο background, και στο τέλος έχουμε και μια μαυρούκο (Jacqui) που αποφασίζει να αυτοκτονίσει με τον επιστήμονα. Χμ. Αυτή εντωμεταξύ, όπως και μια οικογένεια που αποχώρισε στο προηγούμενο επεισόδιο και όπως και ο Jim το ζόμπι, είχαν ελάχιστο σχετικά χρόνο στην ιστορία. Το οποίο ναι μεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο που έχει το κόμικ, αλλά σε σειρά χρειάζεται να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο σε ένα χαρακτήρα αν πρόκειται να επιδιώξεις κάποιον αντίκτυπο από την απώλειά του. Εδώ η Jacqui λέει θα μείνω, και οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι σε μια φάση "ok, εντάξει, εμείς φεύγουμε" (σε αντίθεση με την Andrea πχ που κάποιος νοιάζεται). Πάντως το προτιμώ αυτό το τέλος, που έχει ελάχιστο cliffhanger και τους βγάζει όλους στο δρόμο σε αναζήτηση για νέο καταφύγιο.
marantonis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και το 'κανονικο' μου φανηκε χειροτερη ποιοτητα απο τα προηγουμενα Βγηκε PROPER.720p
imr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Praetorian μπορεις να ριξεις ενα huge spoiler τι μπορει να ειναι? Στειλε pm αν γινεται μην σποιλεριαστει κανενας που δεν το θελεις
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εγω νομιζω πως αυτο που λεει ο praet ειναι οτι τι θες να γλιτωσεις μωρε, εδω ο αλλος σου κανονιζει τη γυναικα (να ειδε δλδ το σκηνικο που ηταν η γυναικα του με τον αλλον απο καμια καμερα) ή, εναλλακτικα, ή καταφυγιο που διαβασα καπου ή οτι δεν γλιτωνουν, κατι τετοιο.... παντως πολυ σπαστικο ρε παιδια το συγκεκριμενο κομματι, πρεπει να περιμενουμε τωρα μεχρι τον οκτωβρη να μαθουμε τι του πε; ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς
alepous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Από ότι διάβασα τα ποιο πιθανά είναι:να προσέχει το shane,η Lori είναι έγγυος,κάποια τοποθεσία για να πάνε. Όταν ανέφερα την ''αποκάλυψη'' ότι είναι ιός προφανώς δεν εννοούσα ότι δεν ήταν αναμενόμενη εξέλιξη απλώς ότι θα μπορόυσαν να το είχαν αφήσει για το μέλλον
marantonis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 και γαμω ηταν το season finale. 11 μηνες;
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια νιωστε λιγο .... δεν ειναι "υιος" και .... θυγατερα, αλλα ιος, ελεοςςςςςςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα