TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό επεισόδιο,δράση δράμα και δαγκώματα και προοπτικές για ελπίδα στο τέλος.
alexis333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό επεισόδιο,δράση δράμα και δαγκώματα και προοπτικές για ελπίδα στο τέλος. Που την ειδες τη δραση και τα δαγκωματα ... ?? Απο τα πιο βαρετα επεισοδια ηταν ....
TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εν τάξη δεν είπα ότι παίζει και ο Seagal Δεν μπορούν να κάνουν και σειρά όπου δεν θα δήχνει τίποτα άλλο από τύπους που παλεύουν με ζόμπι, δυστυχώς.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε. Πάρα πολύ. Μου άρεσε που εξερεύνησαν αυτές τις δύο περιπτώσεις up-close και δίνοντας αρκετό χρόνο σε αυτές: - την μία με την Andrea που περιμένει να "ζωντανέψει" η αδερφή της για να της ζητήσει συγνώμη, οπότε βλέπουμε παράλληλα ότι θέλει κάποιο χρόνο για να ξυπνήσει ένα zombie (ή είναι random? ) και το πώς ακριβώς γίνεται το ξύπνημα. Ήταν μια καλή λεπτομέρεια imho. Και οι σκηνές αυτές γενικά με την αδερφή που θρηνεί/ξεσπάει ήταν αρκετά δυνατές. - και η άλλη με τον Jim στον οποίο προχωράει η "ασθένεια" και το παρακολουθούμε κι από τη δική του πλευρά. Για κάποιον λόγο περίμενα ο Jim να ζήσει παραπάνω, και να έχει πιο σημαντικό ρόλο παρακάτω. Χμ... Στα θετικά και το στόρι με το CDC. Μου θύμισε Resident Evil και ...LOST (there I said it). Όπως και το σκηνικό που ο Shane σημαδεύει τον Rick και τον "τσακώνει" ο Dale. Ενδιαφέρον. Γενικά, καθόλου παράπονα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Praetorian
panospc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Απ' ότι κατάλαβα, παίζει να γυρίσουν πίσω και να πάρουν τον άλλο που τον άφησαν στη μέση του δρόμου. Εάν δεν έχει γίνει zombie ίσως να είναι χρήσιμος για τη μελέτη του ιού στο εργαστήριο...
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Filer άλλα κορυφαίο filer! Δηλαδή η κεντρική ιστορία ποια είναι για να είναι filler το επεισόδιο;;
KaizerSoze Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Mια χαρα επισοδειο και μου αρεσε το πληρες και καπως αργο turning σε ζομπι. Ειναι καλυτερο απο αυτο που βλεπουμε σε αλλες ταινιες/σειρες που εχει "γυρισει" μεσα σε 10'' γιατι ετσι προλαβαινεις να συμπονεσεις τον ηρωα, ειναι σαν να βλεπεις ετοιμοθανατο και λες "αχ, ας τελειωνουμε να μην υποφερει". Εδω εβγαζε συναισθημα, σε ειχε να υποφερεις ωρα, δεν ηταν μια κι εξω να τελειωνουμε. Ξενερωσα λιγο με το θεμα "μας ξεφυγε ενας ιος". Πραγματικα δεν μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?Μια μεταλλαξη ας πουμε. Κουφο μεν, αλλα κατι να μην ειναι η κακη κυβερνηση με τον κακο ϊο Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ο τιτλος παει και για τους ηρωες, ουσιαστικα walking deads ειναι και αυτοι Παντως, σχετικα με το τελος παιζει κανενας καραφλος πρωην αναπηρος στη σειρα, κανενας χειρουργος, καμια φυγας και δεν το εχω καταλαβει?Μηπως το δειγμα που καηκε ηταν το δειγμα 108? Μηπως πρεπει να σκοτωνει καποιος ενα ζομπι καθε 108 λεπτα στην καταπακ...ε, στο εργαστηριο? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από KaizerSoze
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξενερωσα λιγο με το θεμα "μας ξεφυγε ενας ιος".Πραγματικα δεν μπορουν να σκεφτουν κατι αλλο?Μια μεταλλαξη ας πουμε. Κουφο μεν, αλλα κατι να μην ειναι η κακη κυβερνηση με τον κακο ϊο Πώς σου ήρθε αυτό;Ο επιστήμονας φαινόταν να δουλεύει σε θεραπεία με την βοήθεια "δείγματος"(zombie meat) που ίσως και να μας δείξουν το πως βρέθηκε στην κατοχή της CDC. Σε φάση Last man on earth ένα πράμα με τον επιστήμονα να έχει (ξε)μείνει τελευταίως ψάχνοντας για την λύση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος,άλλωστε είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει. Για αυτό σε προηγούμενο post μίλησα για προοπτική για ελπίδα.Αφού του έρχονται νέοι "soldiers" άτομα δηλαδή που μπορεί να του φέρνουν φρέσκα δείγματα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από TheELF
Kasrith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ο επιστήμων πριν καεί το εργαστήριο δεν είχε κάτι στο γάντι του? Όταν έβγαλε το εξωτερικό γάντι φορούσε και άλλο. Αλλά εμένα μου φάνηκε ότι και το εσωτερικό φαγώθηκε. Αρα μιλάμε για απειλή??
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πώς σου ήρθε αυτό;Ο επιστήμονας φαινόταν να δουλεύει σε θεραπεία με την βοήθεια "δείγματος"(zombie meat) που ίσως και να μας δείξουν το πως βρέθηκε στην κατοχή της CDC. Σε φάση Last man on earth ένα πράμα με τον επιστήμονα να έχει (ξε)μείνει τελευταίως ψάχνοντας για την λύση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος,άλλωστε είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει. Για αυτό σε προηγούμενο post μίλησα για προοπτική για ελπίδα.Αφού του έρχονται νέοι "soldiers" άτομα δηλαδή που μπορεί να του φέρνουν φρέσκα δείγματα. Υποθετω οτι scientifc answer δεν ψαχνει ο Will Smith....ε, συγγνωμη, ο επιστημονας?Scientific θα ειναι και ο ϊος Nταξει, θα μου πεις και το "Τυχαια μεταλλαξη" scientific ειναι αλλα κατι μου λεει οτι τελικα θα προερχεται απο κανα χαζοπειραμα παλι Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από KaizerSoze
guido Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Kas βλέποντας το και εγώ αυτό κατάλαβα. θα δείξει..
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ρε σεις, οι αλλοι εχουν γεμισει μεσα στο αιμα απο ζομπι, το οτι επεσε λιγο δειγμα στο χερι του επιστημονα μας πειραζει? Θα ειναι Lame να δειξουν "αααα στον επιστημονα επεσε το σουπερ υγρο που διαπερνα το δερμα"
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) όχι ρε παιδιά, φάνηκε ότι κατά λάθος έσπρωξε το δοχείο με ένα (κίτρινο; ) υγρό το οποίο έπεσε το υγρό πάνω στο δείγμα(zombie meat) και άρχισε να αντιδράει, μάλλον όμως ήταν οξύ (όλοι μας γνωρίζουμε από τα παιχνίδια ότι το οξυ είναι κίτρινο ) και επειδή πήγε λίγο στο γάντι του και άρχισε να αντιδράει και εκεί,χέστηκε πάνω του (λογικό είναι) επειδή φοβήθηκε ενδεχόμενοι μόλυνση του. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από TheELF
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Υποθετω οτι scientifc answer δεν ψαχνει ο Will Smith....ε, συγγνωμη, ο επιστημονας?Scientific θα ειναι και ο ϊος Nταξει, θα μου πεις και το "Τυχαια μεταλλαξη" scientific ειναι αλλα κατι μου λεει οτι τελικα θα προερχεται απο κανα χαζοπειραμα παλι Χμμμ,τώρα που το ξαναξεχνάω και στον will ανεξήγητο δεν έμεινε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα