Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι απο τις Αμερικανιες που γουσταρουμε, μπορει να εχει κλισε και καποια σεναριακα πηδηματακια, αλλα χαλαλι. Βαλτε ζομπια, θελουμε περισσοτερα ζομπια!

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαμος και στο 4!! κορυφη, δωστε ζομπια στο λαο

Και πλεον χανεται η ανυσυχια μου για το πως μπορει να συνεχισει χωρις να το τραβηξουν απο τα μαλλια

Δημοσ.

Σχεδόν όλες οι ταινίες με αυτό το θέμα είναι για τον πούτσ. αλλα η σειρά είναι απλά τέλεια...

Τι είπες ρε; Πάρ' το πίσω!!! Zombie movies και τα μυαλά παντού! απλωμένα....

Δημοσ.

Πολυ ωραιο το τεταρτο επεισοδειο ....

Ειδικα εκει που μπουκαρουν στον καταυλισμο ειναι ολα τα λεφτα ...

Ερωτηση : Πως μπηκαν τα ζομπι στον καταυλισμο ... ??

Ξερω ποιος τα εφερε αλλα με ποιο τροπο ...??

Δημοσ.

Πολυ ωραιο το τεταρτο επεισοδειο ....

Ειδικα εκει που μπουκαρουν στον καταυλισμο ειναι ολα τα λεφτα ...

Ερωτηση : Πως μπηκαν τα ζομπι στον καταυλισμο ... ??

Ξερω ποιος τα εφερε αλλα με ποιο τροπο ...??

βασικα

δεν ηταν και δυσκολο, λιγος θορυβος με το αμαξι και αρκετη υπομονη(να πηγαινεις σιγα-σιγα) και σε ακολουθησαν.

Εξαλλου η χρονικη διαφορα με το που εφτασαν και οι αλλοι δεν ηταν τρελη. Μπορει να πηγαινουν πιο αργα απο τους ανθρωπους αλλα ειχαν ενα καλο προβαδισμα

Το ερωτημα ειναι, αυτοι οι τοσο προσεκτικοι ανθρωποι που εχουν επιβιωσει δεν αφησαν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ σκοπο πανω σε ενα βραχο ή ενα τροχοσπιτο?

Συνεχεια υπηρχε καποιος, τωρα ολοι γυρω απο τη φωτια?Και ενω λιγες μερες πριν ειχαν πει οτι "μας πλησιαζουν γιατι τελειωνει η τροφη στην πολη"?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ....

Το ιδιο ακριβως σκεφτομουν ..... :P

Και ειναι οπως το λες ...

Πως γινεται να μην υπαρχει ουτε ενας σκοπος ....

Υ.Γ Θα μπορουσε να τα χωσει πισω στο φορτηγο και οταν εφτανε στον καταυλισμο να τα αμολουσε .....

Ωραια εικονα θα ηταν αλλα πως να τα χωσει μεσα .... :lol: :lol: :lol:

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά,μην ξεχνάτε ότι νόμιζε τον αδερφό του στο καταυλισμό δεν θα το διακινδύνευε να τον σκοτώσει και αυτόν,και με τους περισσότερους από τους υπόλοιπους δεν είχε και κανένα πρόβλημα,ποιο πιθανό μου φαίνεται να ήταν ένα τυχαίο τσούρμο που είχε ακολουθήσει τον Ασιάτη με το σπορ αμάξι από το πρώτο επεισόδιο.

Δημοσ.

Εχει τελειωσει το φαγητο στην πολη .Ειναι φυσικο να κατεβουν τα ζομπια προς το δασος οπου υπαρχουν ακομη ζωα ζωντανα κτλ για να τραφουν .Αρα περιεργο δεν ειναι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά έτσι και έπαιξε ρόλο αυτός θα ξενερώσω άσχημα.

1000 φορές να πήγαν απο μόνα τους επειδή δεν υπήρχε τροφή στην πόλη παρά να έπαιζε τον Pied Piper ο redneck μπουρτζόβλαχος, ο οποίος έπρεπε να είχε πάθει τρελό σοκ με τον χαμό του χεριού/αίματος, και όχι να σκέφτεται τόσο καθαρά και εκδικητικά.

Εκτός αν δεν τα όδηγησε με τον τρόπο που σκέφτεστε.. Εαν έγινε ο ίδιος ζομπι και τους οδήγησε εκεί έτσι απο memory. Μου κάθεται πολύ καλύτερα σαν υπόθεση.

Επεξ/σία από Kasrith
Δημοσ.

Καλά έτσι και έπαιξε ρόλο αυτός θα ξενερώσω άσχημα.

1000 φορές να πήγαν απο μόνα τους επειδή δεν υπήρχε τροφή στην πόλη παρά να έπαιζε τον Pied Piper ο redneck μπουρτζόβλαχος, ο οποίος έπρεπε να είχε πάθει τρελό σοκ με τον χαμό του χεριού/αίματος, και όχι να σκέφτεται τόσο καθαρά και εκδικητικά.

Εκτός αν δεν τα όδηγησε με τον τρόπο που σκέφτεστε.. Εαν έγινε ο ίδιος ζομπι και τους οδήγησε εκεί έτσι απο memory. Μου κάθεται πολύ καλύτερα σαν υπόθεση.

Δηλαδη το να οδηγησε το βανακι σαν ζομπι ειναι πιο λογικο? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν καποιος δαγκωθει η γρατσουνιστει δεν αλλαζει αμεσως .Αρα μπορει να συναντησε πολλα στο δρομο να τον καταδιωξαν να τον τραυματησαν για να σωθει να μπηκε στο φορτηγακι και να τον πηραν απο πισω .Στο μεταξυ αλλαξε αρα παιζει το φορτηγακι να στουκαρε πουθενα για αυτο να μην το ειδαν ..Πιθανη λυση πως τα οδηγησε εκει αυτος καταλαθως .Τωρα και εγω προτιμω αυτος να ειναι καλα και να εχουν παει μονα τους εκει.

Επεξ/σία από saya
Δημοσ.

Δηλαδη το να οδηγησε το βανακι σαν ζομπι ειναι πιο λογικο? :P

Όχι ρα! :-D

Εννοώ να τα οδήγησε πηγαίνοντας εκεί ο ζομπόβλαχος με τα πόδια και αυτά ακολουθήσανε λολ

Δημοσ.

Όχι ρα! :-D

Εννοώ να τα οδήγησε πηγαίνοντας εκεί ο ζομπόβλαχος με τα πόδια και αυτά ακολουθήσανε λολ

Χαχα, τοτε ποιος εκλεψε το βανακι? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα πραμα δεν εχω καταλαβει, η μεταδοση γινεται αποκλειστικα μονο με δαγκωμα?? διοτι τους βλεπω ειναι συνεχεια χυμα στο κυμα μεσα στο αιμα και δεν κολωνουν να γκιξουν καποιον που αιμοραγει η να χτυπουν τα ζομπι και να πεταγονται αιματα πανω τους. Ψιλοαπατη βασικα. Η τοτε με τα σπλαχνα τους. Δεν μου αρεσει σαν σκεπτικο οτι ειναι τοσο ανετοι με αυτο.

Επισης το ολο επεισοδειο μου φανηκε εντελος φιλερ και αδιαφορο μεχρι το σημειο στο τελος που μπουκαρανε απο το πουθενα. Και οπως λετε και εσεις τομπουκαρισμα ηταν εντελος φλου και απλα ελπιζω να δωσουν καποια εξηγηση στα επομενα.

Επεξ/σία από tzinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...