Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχεις κοψει με μαχαιρι κοκκαλο απο μπουτι?:shock:

Ποιοι χασαπηδες κοβουν κοκκαλο χωρις μπαλτα?Ο Σουγκλακος σε βιντεοταινιες του 80?

Καλα, οχι μπαλτα, αλλα και σφυρι να εχεις την αλυσιδιτσα απο τις χειροπεδες την κοβεις στα 3 χτυπηματα

Δεν ειχε σφυρι .Ειχε πριονι .Αλλο το ενα .Αλλο το αλλο .Και ναι εχω κοψει κοκαλο απο μπουτι .Μια χαρα .Κανα,δυο λεπτα θελει.Αλλα ειναι μεγαλο μαχαιρι .Ειναι 1,5 φορα μεγαλυτερο απο μαχαιρι ψωμιου και σε μηκος και στην λαμα .:devil::devil:Προσοχη ομως κοβει ,ε..ε προφανως για αυτο το λογο εχουν τον μπαλτα και εκπαιδευονται .Αν ειχαν το δικο μου το μαχαιρακι και καναν 2 λεπτα σε καθε κοκαλο θα ξημερωνονταν .Και δεν νομιζω να κανω και για χασαπης.Συνηθως ειναι αρκετα δυνατοι.

---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ----------

Ναι αλλα το σιδιροπριονο κοβει ευκολα ενα απλο σιδερο, πες οχι τις χειροπεδες αλλα τον σωληνα θα τον εκοβε για πλακα! Ελαχιστο μυαλο θελει πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να πας να κοψεις το χερι σου

Και το κοκαλλο του καρπου ειναι πολυ πιο χοντρο απο το κοκαλο μπριζολας

Απο σιδεροπριονα και ποση ωρα θελουν για να κοψουν ενα σιδερο δεν ξερουμε ολοι .σιδεροπριονο ηταν;Και δεν σπαει;

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο σιδεροπριονα και ποση ωρα θελουν για να κοψουν ενα σιδερο δεν ξερουμε ολοι .σιδεροπριονο ηταν;Και δεν σπαει;

Ναι σιδεροπριονο ηταν αυτη ειναι η δουλεια του να κοβει σιδερα δεν υπαρχει λογος να σπασει

Δημοσ.

Ναι σιδεροπριονο ηταν αυτη ειναι η δουλεια του να κοβει σιδερα δεν υπαρχει λογος να σπασει

Einai χοντρο το σιδερο ρε συ .Αν το δεις.Δεν ηταν και ευκολο να κοπει .Πρεπει να ηταν δεμενος και με το καλο του χερι οπως τον βλεπω.Τεσπα εγω νομιζω οτι δεν ειναι λαθος .Αν αντεχε τον πονο πιο γρηγορα θα εκοβε το χερι απο το σιδερο .Αλλα μπορει να μας εξηγησουν τι εγινε.

---------- Προσθήκη στις 17:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:38 ----------

epic λολ :lol:

Θα με βγαλετε οτι εχω τον σωματοτυπο του Σουγκλακου ;Μπαα:lol::lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κάνατε το thread άντε γεια.

Και ωραία αφού το παίζετε expert, δεν θα μπορούσε να κόψει στον σύνδεσμο των κοκκάλων στον καρπό (δεν ξέρω πως λέγεται ιατρικά αλλα πιάσατε τι εννοώ);;;; Παιδιά την πιο λογική λύση την είπα πολλές σελίδες πιο πρίν. Δηλαδή να κόψει τον αντίχειρα. Το πιθανότερο θα ήταν να έβγαινε. Για σιγουριά ας έκοψε και λίγο παρα μέσα, απτο να χάσει όλο το χέρι ας έχανε το μισό...

Υ.Γ. Για τους παρατηρητικούς. Αν είδατε η χειροπέδα έπαιζε στο χέρι του πάνω κάτω γύρω στα 12 εκατοστά (έφτανε δηλαδή μέχρι την μέση της πάπιας), το οποίο σημαίνει οτι δεν ήταν και πολύ σφιχτή, άρα και μόνο ο αντίχειρας θα έκανε δουλειά.

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

Και ωραία αφού το παίζετε expert, δεν θα μπορούσε να κόψει στον σύνδεσμο των κοκκάλων στον καρπό (δεν ξέρω πως λέγεται ιατρικά αλλα πιάσατε τι εννοώ);;;; Παιδιά την πιο λογική λύση την είπα πολλές σελίδες πιο πρίν. Δηλαδή να κόψει τον αντίχειρα. Το πιθανότερο θα ήταν να έβγαινε. Για σιγουριά ας έκοψε και λίγο παρα μέσα, απτο να χάσει όλο το χέρι ας έχανε το μισό...

Υ.Γ. Για τους παρατηρητικούς. Αν είδατε η χειροπέδα έπαιζε στο χέρι του πάνω κάτω γύρω στα 12 εκατοστά (έφτανε δηλαδή μέχρι την μέση της πάπιας), το οποίο σημαίνει οτι δεν ήταν και πολύ σφιχτή, άρα και μόνο ο αντίχειρας θα έκανε δουλειά.

Αν είναι έτσι μπορούσε και απλά να σπάσει τα δάχτυλά του,από το να το/τα κόψει,αλλά είπαμε εντυπωσιασμός.

Δημοσ.

Βασικα ρε παιδια η σειρα εχει μεσα ζομπις, ξερετε τους νεκραναστημενους εκεινους περιεργους τυπους. Που αμα πασπαλησεις κανα κιλο σαπιμενο κιμα πανω σου δεν σε περνουν χαμπαρι. Που τελικα μπορουν και τρεχουν και λιγο ετσι για να ξεσκουριαζουν που και που. Οποτε θα κατσουμε να ασχοληθουμαι με το αν η χασαπικη εχει νοημα στην σειρα?

Εμενα πρωσοπικα εχει αρχισει γενικως και μου φερνει σε πριζον μπρεικ καπου σεζον 2 με 3, οταν δηλαδη ειχε γινει μαμησε τα αλλα ψιλοοοοοοβλεποταν ακομα. Οι χαζομαρες και τα απιστευτα και τα βολικα και τα κενα αρχιζουν και ερχονται με γοργους ρυθμους. ΑΛλα εδω ειναι για γκονταμν ζομπις η σειρα, οποτε ο ρεαλισμος και οι απαιτησεις εχουν πεταξει λιγο απο το παραθυρο. Εαν καταφερουν να κρατησουν την δραση σε καλα σημεια, εαν εχει καμια φαση χεσμεντεν, εαν κοψουνε λιγο τις κλισαδιες, εαν σκοτωσουν γρηγορα 2-3 ενοχλητικους χαρακτηρες, εαν σκεφτουν αλλα σκηνικα οπως το τελος του επ1, ε τοτε μια χαρα την παλευουμε για τα 6 επεισοδειακια που ειναι. Πολλα εαν μαζευτηκανε γαμωτο!

Δημοσ.

Εδώ το παρακάνανε λίγο,αφού τα zombie δεν καταφέρανε να βγούνε στην ταράτσα και αφού ο τύπος έφτασε το πριόνι γιατί έκοψε το χέρι του;;;(και όχι τις χειροπέδες;; )

Μια υπόθεση είναι, πως προσπάθησε να κόψει τις χειροπέδες (ή ακόμη και το χοντρό κομμάτι σίδερο, που ήταν περασμένες οι χειροπέδες), αλλά μάταια. Οπότε στράφηκε στην έσχατη λύση.

America has fire escapes.

Δεν είναι Ευρώπη η Αμερική εκεί έχουν εξωτερικές σκάλες για ασφαλή διαφυγή,άσε που σε τόσο μεγάλο κτίριο μπορεί να υπάρχει και δεύτερη πόρτα.

Πιστεύω να είναι αρκετά δύσκολο (έως αδύνατο) να κατέβεις μια τέτοια σκάλα, με την βοήθεια, μόνο τους ενός χεριού.

Τα fire escape ladders που αναφερεις ειναι συνηθισμενα σε πολυκατοικιες οπου προφανως ο κοσμος ειναι λιγοτερος (γιαυτο λειπει και το κομματι απο κατω, για να μην την χρησιμοποιουν οι κλεφτες)

Δηλαδή οι κλέφτες, με μια μικρή σκάλα, κάνουν την δουλειά τους.;)

Δημοσ.

Δηλαδή οι κλέφτες, με μια μικρή σκάλα, κάνουν την δουλειά τους.

Προφανως

Και με ενα blow torch ανοιγουν και χρηματοκιβωτιο, your point is...?

Οι σκαλες κινδυνου δεν ειναι για προστασια απο τους κλεφτες, ειναι για αμεση εγκαταλειψη κτιριου σε περιπτωση κινδυνου και απλως προσπαθούν να μην ειναι ευκολα προσβασιμες απο κλεφτες(που σε κατι γειτονιες πχ νοτιο Μανχαταν ή πάνω στο Μπρονξ δεν εχουν τετοια κολληματα, απλα στην πεφτουν στην εξωπορτα σαν κυριοι:-))

Δημοσ.

Πιστεύω να είναι αρκετά δύσκολο (έως αδύνατο) να κατέβεις μια τέτοια σκάλα, με την βοήθεια, μόνο τους ενός χεριού.

Μπααα

Για έναν άνθρωπο στα καλά του (προφανώς δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση, όπου ο άνθρωπος έχει δεχτεί τρελή ψυχολογική πίεση, σε σημείο που κοντεύει να τρελαθεί..) μπορεί αρκετά εύκολα να κατέβει με ένα χερι με την βοήθεια του αγκώνα του άλλου χεριού. Το έχω κάνει σπαταλημένες φορές στην δουλειά. Όχι μόνο με ένα χέρι, αλλα το άλλο χέρι γεμάτο εργαλεία.

Δημοσ.

Λογικο αυτο που λες, αλλα εχουν οι ΚΚΚ μυαλο;

Το ειδα κι εγω, καπως καθυστερημενα. Μετριο αλλα τελειωνει πολυ ωραια

χαρηκα που τις εφαγε ο μαλακας απο τον γαμια της γυναικας του πρωταγωνιστη. Γεματο ρατσιστες και σεξιστες ειναι το the walking dead.

Δημοσ.

κλασικός βλάκας μαύρος που δεν μπορεί να περπατήσει και να κρατήσει ενα κλειδί.. να δώ εσάς στη θέση αυτουνού που είχε τις χειροπέδες και να ακούτε τα ζόμπι να ανεβαίνουν :lol: απο την άλλη ο μαύρος το έκανε επίτηδες οπότε είναι πιο ρατσιστής απο τον άλλο τον cowboy

εγω λέω οτι ο cowboy έχει γίνει ήδη ζόμπι και θα πάρει εκδίκηση.. πρέπει να συνδέεται με το ζόμπι που του κάνει συχνά πυκνά ζοομ λες και είναι κάποιου είδους αρχηγος ή οτι θα παίξει κάποιο ρολο στην συνέχεια..

Δημοσ.

εγω λέω οτι ο cowboy έχει γίνει ήδη ζόμπι και θα πάρει εκδίκηση.. πρέπει να συνδέεται με το ζόμπι που του κάνει συχνά πυκνά ζοομ λες και είναι κάποιου είδους αρχηγος ή οτι θα παίξει κάποιο ρολο στην συνέχεια..

Αυτό με το να γίνει αργηγός των ζόμπι το σκέφτηκα και εγώ. Στην αρχή έλεγα χμμ.. καλή ιδέα αλλά μετά θυμήθηκα ότι το έχουμε ξαναδεί στο dawn of the dead το ριμέικ (αν θυμάμαι καλά) οπότε μου φάνηκε Cliche σαν υλοποίηση.. Αλλά αν υπάρχει κάτι τέτοιο στα κόμικ τότε ίσως αξίζει να το ξαναδούμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...