saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ειδα και το 3ο μου φανηκε ψιλοβαρετο σε σχεση με τα πρωτα 2 αλλα νταξει καλο ηταν Το χερι και εμενα με χαλασε αρκετα Ο ιδιος ειχε πει στον μαυρο να του δωσει το πριονι πριν για να κοψει τις χειροπεδες, τωρα τι του ηρθε και εκοψε το χερι του? Βολευει βεβαια για να πεταξει το χερι στα ζομπι για φαι ενω αυτος τρεχει να φυγει, αλλα το παρατησε εκει κιολας Οι χειροπεδες θα ηθελαν ωρα σιγα ,σιγα να τις σπασεις .Μπορει να του παιρνε και ωρες.Το χερι ομως δεν θελει χρονο .Ασε που παιζει να μην ηξερε οτι ηταν απο πισω μονο 2 ζομπι και τι κλειδαρια υπηρχε στην πορτα που ηταν πολυ γερη και εσπαγε.Απλα δεν πηρε το ρισκο να περιμενει .
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οι χειροπεδες θα ηθελαν ωρα σιγα ,σιγα να τις σπασεις .Μπορει να του παιρνε και ωρες.Το χερι ομως δεν θελει χρονο .Ασε που παιζει να μην ηξερε οτι ηταν απο πισω μονο 2 ζομπι και τι κλειδαρια υπηρχε στην πορτα που ηταν πολυ γερη και εσπαγε.Απλα δεν πηρε το ρισκο να περιμενει . Mαλλον μπερδευετε ενα ανθρωπινο χερι με οστο με τον κιμα που φτιαχνουμε μπιφτεκια στο σπιτι Αν προσθεσεις και τον τρελο πονο που σε αποσυντονιζει, το να κοψεις μονος σου το χερι σου δεν πρεπει να ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το να κοψεις μια απλη αλυσιδα χειροπεδας. Βασικα δεν μπορουσε να πριονισει το κεφαλι απο τις βιδες που συγκρατουσαν το κονταρι που τον ειχαν δεσει? Και ολα αυτα επειδη τι?Τοση ωρα δεν ειχαν μπει τα ζομπι, τωρα θα εμπαιναν?
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και τι, τα ζομπι δεν σκαρφαλωνουν? fire escapes, οχι zombie escapes Σκαρφαλώνουν αλλά όχι ιδιαίτερα καλά, όπως φάνηκε στο δεύτερο επεισόδιο,και τα Fire Escape είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να μπορείς να κατέβεις με ασφάλεια και όχι να ανέβεις (λείπουν μερικά μέτρα από κάτω τα οποία τα καλύπτεις με ένα πτυσσόμενο κομμάτι της σκάλας)
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σκαρφαλώνουν αλλά όχι ιδιαίτερα καλά, όπως φάνηκε στο δεύτερο επεισόδιο,και τα Fire Escape είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να μπορείς να κατέβεις με ασφάλεια και όχι να ανέβεις (λείπουν μερικά μέτρα από κάτω τα οποία τα καλύπτεις με ένα πτυσσόμενο κομμάτι της σκάλας) Αφενως τα ζομπι εχουν ηδη μπει μεσα στο κτιριο και τα fire escape ladders εχουν προσβαση απο ολους τους οροφους Αφεταιρου, δεν ειναι οτι τα ζομπι δεν σκαρφαλωνουν καλα, ειναι οτι λειτουργουν με το ενστικτο και μπουκαραν ολα μαζι στο 2ο επισοδειο και μπλοκαραν την βαση της σκαλας. Τελικα ομως καποιο θα επιβληθει και θα αρχισει να ανεβαινει Τελος, ειναι στην ταρατσα ενος mall που 9/10 περιπτωσεις στις μεγαλες πολεις της Αμερικης-τουλαχιστον σε αυτα που πηγα εγω-εχουν την εξοδο κινδυνου εσωτερικα για τον φοβο πανικου και ατυχηματων Τα fire escape ladders που αναφερεις ειναι συνηθισμενα σε πολυκατοικιες οπου προφανως ο κοσμος ειναι λιγοτερος (γιαυτο λειπει και το κομματι απο κατω, για να μην την χρησιμοποιουν οι κλεφτες) Βασικα, προφανως αφου εφυγε ή κατεβηκε με σκαλα(και μετα τι?Πως ξεφυγε?) ή εφυγε με ελικοπτερο ξερω γω.Οποτε λογικα θα δουμε κατι που το περιμενουμε. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστει απο τον θεατη να κανει και λιγο τον μαλ@#$% και να μην πολυασχοληθει με το πως εφυγε
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 κρατήστε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μιλάμε για μια σειρά όπου υπάρχουν zombie. Που ακόμα και να τους κόψεις το κεφάλι, εξακολουθούν να "ζουν". Και που όσοι άνθρωποι έχουν επιβιώσει, είναι σε μάλλον τρελά απορρυθμισμένη ψυχολογική κατάσταση. Εντάξει, να συμφωνήσω πως κάποιες επιλογές δεν είναι πολύ αληθοφανείς (δεν είναι μόνο το χέρι, αν αρχίσουμε σε αυτή τη λογική θα βγει πολύ χοντράδα που περνάει στο ντούκου), και σίγουρα περιμένω να καθοριστούν τα "όρια" του σύμπαντος της σειράς, το τί μπορεί να κάνουν τα ζομπι και τί όχι, τι ισχύει και τί όχι... Αλλά είναι μια σειρά που θέλει πολυ suspension of disbelief και αρκετή προθυμία να πωρωθείς και μόνο με το zombie/apocalyptic σκηνικό imho.
saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Mαλλον μπερδευετε ενα ανθρωπινο χερι με οστο με τον κιμα που φτιαχνουμε μπιφτεκια στο σπιτι Αν προσθεσεις και τον τρελο πονο που σε αποσυντονιζει, το να κοψεις μονος σου το χερι σου δεν πρεπει να ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το να κοψεις μια απλη αλυσιδα χειροπεδας. Βασικα δεν μπορουσε να πριονισει το κεφαλι απο τις βιδες που συγκρατουσαν το κονταρι που τον ειχαν δεσει? Και ολα αυτα επειδη τι?Τοση ωρα δεν ειχαν μπει τα ζομπι, τωρα θα εμπαιναν? Ειναι ανααλογα το πριονι η το μαχαιρι .Καποια ειναι τοσο κοφτερα που δεν θες και πολυ προσπαθεια ,κοβεσαι και καταλαθως..Για να το θελει για να κοψει το μεταλο ,ε θα ηταν απο τα γερα.Δεν θα ηταν κανενα ψευτικο.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ειναι ανααλογα το πριονι η το μαχαιρι .Καποια ειναι τοσο κοφτερα που δεν θες και πολυ προσπαθεια ,κοβεσαι και καταλαθως..Για να το θελει για να κοψει το μεταλο ,ε θα ηταν απο τα γερα.Δεν θα ηταν κανενα ψευτικο. Κοφτερα και στομωμενα δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι το ανθρωπινο κοκκαλο δεν κοβεται ετσι ευκολα. Ή μαλλον δεν κοβεται πολυ ευκολοτερα απο μια αλυσιδα τετοιου μεγεθους Και αν συνυπολογισεις και τον πονο που θα τον εμποδιζε, νομιζω οτι γινεται φανερο πως "το εκοψε για πιο γρηγορα" δεν παιζει. Αντιθετα παιζει μια χαρα "το εκοψε για το gore factor και να γουσταρουμε εμεις που το ειδαμε"
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αφενως τα ζομπι εχουν ηδη μπει μεσα στο κτιριο και τα fire escape ladders εχουν προσβαση απο ολους τους οροφους Αφεταιρου, δεν ειναι οτι τα ζομπι δεν σκαρφαλωνουν καλα, ειναι οτι λειτουργουν με το ενστικτο και μπουκαραν ολα μαζι στο 2ο επισοδειο και μπλοκαραν την βαση της σκαλας. Τελικα ομως καποιο θα επιβληθει και θα αρχισει να ανεβαινει Τελος, ειναι στην ταρατσα ενος mall που 9/10 περιπτωσεις στις μεγαλες πολεις της Αμερικης-τουλαχιστον σε αυτα που πηγα εγω-εχουν την εξοδο κινδυνου εσωτερικα για τον φοβο πανικου και ατυχηματων Τα fire escape ladders που αναφερεις ειναι συνηθισμενα σε πολυκατοικιες οπου προφανως ο κοσμος ειναι λιγοτερος (γιαυτο λειπει και το κομματι απο κατω, για να μην την χρησιμοποιουν οι κλεφτες) Βασικα, προφανως αφου εφυγε ή κατεβηκε με σκαλα(και μετα τι?Πως ξεφυγε?) ή εφυγε με ελικοπτερο ξερω γω.Οποτε λογικα θα δουμε κατι που το περιμενουμε. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστει απο τον θεατη να κανει και λιγο τον μαλ@#$% και να μην πολυασχοληθει με το πως εφυγε Πάω πάσο για τα Fire Escapes έχεις δίκαιο,αν και στο δεύτερο επεισόδιο φάνηκε το τι δουλειά είχαν κάνει στης σκεπές,όλες ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους,οπότε είχε νομίζω περιθώρια για να την κάνει.Τώρα πως τα έβγαλε πέρα με τόσα Zombie....
saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κοφτερα και στομωμενα δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι το ανθρωπινο κοκκαλο δεν κοβεται ετσι ευκολα. Ή μαλλον δεν κοβεται πολυ ευκολοτερα απο μια αλυσιδα τετοιου μεγεθους Και αν συνυπολογισεις και τον πονο που θα τον εμποδιζε, νομιζω οτι γινεται φανερο πως "το εκοψε για πιο γρηγορα" δεν παιζει. Αντιθετα παιζει μια χαρα "το εκοψε για το gore factor και να γουσταρουμε εμεις που το ειδαμε" Kαλα μην προσπαθησεις να χρησιμοποιησεις ποτε πολυ κοφτερο μαχαιρι με αυτη την λογικη οτι δεν παθαινεις τπτ.Κοκαλο ειναι παιδι μου δεν ειναι σιδερο
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Kαλα μην προσπαθησεις να χρησιμοποιησεις ποτε πολυ κοφτερο μαχαιρι με αυτη την λογικη οτι δεν παθαινεις τπτ.Κοκαλο ειναι παιδι μου δεν ειναι σιδερο Νταξει, δοκιμασε να κοψεις με μαχαιρι κοκκαλο και πες μου τι χρονο εκανες
saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Νταξει, δοκιμασε να κοψεις με μαχαιρι κοκκαλο και πες μου τι χρονο εκανες οι χασαπηδες με τα μαχαιρια τους δεν κοβουν ρε συ καιζερ ;Πως τα τεμαχιζουν τα ζωα;΅Εκτος αν εννοεις το μαχαιρι του ψωμιου που εκει μεχρι αυριο να προσπαθεις δεν κοβεται ,οχι .Τελος παντων αν εσυ θες ενα κοκαλο να ειναι τοσο γερο οσο ενβα σιδερο για να σπασει η να κοπει .Οκ ,οτι θελει ο καθενας .Καμια αντιρρηση.
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 οι χασαπηδες με τα μαχαιρια τους δεν κοβουν ρε συ καιζερ ;Πως τα τεμαχιζουν τα ζωα;΅Εκτος αν εννοεις το μαχαιρι του ψωμιου που εκει μεχρι αυριο να προσπαθεις δεν κοβεται ,οχι . Για κόκαλο οι χασάπηδες έχουν έναν (τουλάχιστον έναν) μπαλτά να,με το συμπάθιο.
saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Για κόκαλο οι χασάπηδες έχουν έναν (τουλάχιστον έναν) μπαλτά να,με το συμπάθιο. Τελος παντων εχω κοφτερα μαχαιρια στο σπιτι και εχω κοψει κοκαλα απο ζωα,κτλ πολυ γρηγορα .Απλα μπορεις να κοπεις ..Ε ,οχι μπαλτας δεν το λες ειναι μεγαλο μαχαιρι ομως.Ψιλοσπλατερ το καναμε το θεμα .
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τελος παντων εχω κοφτερα μαχαιρια στο σπιτι και εχω κοψει κοκαλα απο ζωα,κτλ πολυ γρηγορα .Απλα μπορεις να κοπεις ..Ε ,οχι μπαλτας δεν το λες ειναι μεγαλο μαχαιρι ομως.Ψιλοσπλατερ το καναμε το θεμα . Eχεις κοψει με μαχαιρι κοκκαλο απο μπουτι? Ποιοι χασαπηδες κοβουν κοκκαλο χωρις μπαλτα?Ο Σουγκλακος σε βιντεοταινιες του 80? Καλα, οχι μπαλτα, αλλα και σφυρι να εχεις την αλυσιδιτσα απο τις χειροπεδες την κοβεις στα 3 χτυπηματα
imr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τελος παντων εχω κοφτερα μαχαιρια στο σπιτι και εχω κοψει κοκαλα απο ζωα,κτλ πολυ γρηγορα .Απλα μπορεις να κοπεις ..Ε ,οχι μπαλτας δεν το λες ειναι μεγαλο μαχαιρι ομως.Ψιλοσπλατερ το καναμε το θεμα . Ναι αλλα το σιδιροπριονο κοβει ευκολα ενα απλο σιδερο, πες οχι τις χειροπεδες αλλα τον σωληνα θα τον εκοβε για πλακα! Ελαχιστο μυαλο θελει πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να πας να κοψεις το χερι σου Και το κοκαλλο του καρπου ειναι πολυ πιο χοντρο απο το κοκαλο μπριζολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα