firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εδώ το παρακάνανε λίγο,αφού τα zombie δεν καταφέρανε να βγούνε στην ταράτσα και αφού ο τύπος έφτασε το πριόνι γιατί έκοψε το χέρι του;;;(και όχι τις χειροπέδες;; ) Ακόμη ποιο εύκολο θα ήταν να κόψει το μέταλλο που ήταν περασμένες οι χειροπέδες.
vaso7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πέρα από τη σκηνή που επανενώνεται η οικογένεια, το υπόλοιπο ήταν φιλεράκι καραμπινάτο αλλά πέρασε ευχάριστα το 45λεπτο.
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 3) είναι σίγουρο ότι αυτές οι χειροπέδες θα μπορούσαν χωρίς τον αντίχειρα; Ναι Αλλα τότε δεν θα είχαμε
imr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα τα 2 πρωτα επισοδεια η σειρα ειναι απλα γαματη!!!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ετσι κι ετσι το 3ο το αστειο με το χερι εχει παραφορεθει και εχω αρχισει να το βαριεμαι. Απο το προηγουμενο επισοδειο ξεραμε τι θα κανει Oσο για τον αντιχειρα, ειναι ο λογος που υπαρχει Ανθρωπινος Πολιτισμος. Δεν χαραμιζεται ευκολα(και καλα το σκεφτηκε αυτο ο μπαστουνοβλαχος, χεχε) Το πιο πιθανο ειναι οτι απλα αν σου σφιξουν την χειροπεδα στον καρπο δεν τη σκαπουλαρεις και τα 5 δαχτυλα να κοψεις, θα πρεπει να κοψεις τον καρπο Το ερωτημα ειναι, εφοσον ηταν κλειστα η πορτα, που σκατα πηγε ο τυπος?
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ετσι κι ετσι το 3ο το αστειο με το χερι εχει παραφορεθει και εχω αρχισει να το βαριεμαι. Απο το προηγουμενο επισοδειο ξεραμε τι θα κανει Oσο για τον αντιχειρα, ειναι ο λογος που υπαρχει Ανθρωπινος Πολιτισμος. Δεν χαραμιζεται ευκολα(και καλα το σκεφτηκε αυτο ο μπαστουνοβλαχος, χεχε) Το πιο πιθανο ειναι οτι απλα αν σου σφιξουν την χειροπεδα στον καρπο δεν τη σκαπουλαρεις και τα 5 δαχτυλα να κοψεις, θα πρεπει να κοψεις τον καρπο Το ερωτημα ειναι, εφοσον ηταν κλειστα η πορτα, που σκατα πηγε ο τυπος? America has fire escapes. Δεν είναι Ευρώπη η Αμερική εκεί έχουν εξωτερικές σκάλες για ασφαλή διαφυγή,άσε που σε τόσο μεγάλο κτίριο μπορεί να υπάρχει και δεύτερη πόρτα. Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να κόψει τον καρπό του χωρίς να λιποθυμήσει από τον πόνο;;; Κανάς γιατρός στο φόρουμ;;;Κανείς ;; Έναν γιατρό ρε παιδιάαααα.
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να κόψει τον καρπό του χωρίς να λιποθυμήσει από τον πόνο;;; Κανάς γιατρός στο φόρουμ;;;Κανείς ;; Έναν γιατρό ρε παιδιάαααα. Έχει γίνει. Έχω δει κάποια ντοκιμαντέρ που ανέφεραν 2~3 περιπτώσεις.
Kasrith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να κόψει τον καρπό του χωρίς να λιποθυμήσει από τον πόνο;;; Κανάς γιατρός στο φόρουμ;;;Κανείς ;; Έναν γιατρό ρε παιδιάαααα. Έχει γίνει. Έχω δει κάποια ντοκιμαντέρ που ανέφεραν 2~3 περιπτώσεις. Οκ, how about blood loss?
Freakster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 φαντάζομαι αν το δέσεις θεοσφιχτά κάτι γίνεται και με αυτό.
Kasrith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω σκοπό να σπάσω μπάλες, αλλα πως θα το δέσει θεοσφιχτά με ένα χέρι??
Freakster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 dude, με το στόμα και μη με ρωτήσεις τι γίνεται αν έχει μασέλα
Kasrith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οκ οκ σταματάω. Πάντως έχουμε 2 strikes. Sarah Tancredi, και τώρα έναν γεροδεμένο T-bag. Έτσι και σκάσει μύτη ο Scofield εγώ δεν το ξαναβλέπω
imr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ειδα και το 3ο μου φανηκε ψιλοβαρετο σε σχεση με τα πρωτα 2 αλλα νταξει καλο ηταν Το χερι και εμενα με χαλασε αρκετα Ο ιδιος ειχε πει στον μαυρο να του δωσει το πριονι πριν για να κοψει τις χειροπεδες, τωρα τι του ηρθε και εκοψε το χερι του? Βολευει βεβαια για να πεταξει το χερι στα ζομπι για φαι ενω αυτος τρεχει να φυγει, αλλα το παρατησε εκει κιολας
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 America has fire escapes. Δεν είναι Ευρώπη η Αμερική εκεί έχουν εξωτερικές σκάλες για ασφαλή διαφυγή,άσε που σε τόσο μεγάλο κτίριο μπορεί να υπάρχει και δεύτερη πόρτα. Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να κόψει τον καρπό του χωρίς να λιποθυμήσει από τον πόνο;;; Κανάς γιατρός στο φόρουμ;;;Κανείς ;; Έναν γιατρό ρε παιδιάαααα. Και τι, τα ζομπι δεν σκαρφαλωνουν? fire escapes, οχι zombie escapes
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οκ, how about blood loss? Όσο και αν ακούγετε περίεργο, είναι σχετικά "εύκολο" για την αιμορραγία στο χέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα