sentient Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος και έτσι μπορέσει να με βοηθήσει.. Τον τελευταίο μήνα τυχαίνει εκεί που έχω ανοιχτό τον υπολογιστή ή να μου κάνει απο μόνο του restart χωρίς να προβώ στη συγκεκριμένη κίνηση, ή τελείως ξαφνικά να κλείνει...όπως συμβαίνει με μία διακοπή ρεύματος.. Επίσης να σημειώσω πως σχεδον πάντα μετά το κατέβασμα κάποιων αρχείων , κατα τη διάρκεια μεταφοράς των απο τον φάκελο με τα προσωρινά αρχεία στον φάκελο μουσικής για παράδειγμα ( στον οποίο και θέλω να τα αποθηκεύσω αποσυμπιέζοντας τα), κολλάει απίστευτα πολύ ή μπλοκάρει κιόλας τελείως... Μπορώ να κάνω κάτι?? Ευχαριστω για το χρόνο σας, Κατερινα.
rafail1994 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μήπως κλίνει εξαιτίας μεγάλης θερμοκρασίας;;;
sentient Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μήπως κλίνει εξαιτίας μεγάλης θερμοκρασίας;;; μπορει να γινει και αυτο??? και στα αρχεια γιατι κολλαει ?? αναγκαζομαι να του κανω ρεσταρτ καθε φορα για να επανελθει...παιζει καποιο προβλημα με τη μνημη Ραμ η δεν παιζει ρολο αυτο??
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δες πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό σου, επίσεις αν γράφεις (λόγου download,και μάλιστα πάνω από ένα αρχείο)διαβάζεις (παίζεις π.χ. video μουσική)και παράλληλα πας να αντιγράψεις ή να αποσυμπιέσεις κάποια ιδίως μεγάλα αρχεία λογικό είναι να αργεί ο σκληρός να αντεπεξέλθει.
sentient Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δες πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό σου, επίσεις αν γράφεις (λόγου download,και μάλιστα πάνω από ένα αρχείο)διαβάζεις (παίζεις π.χ. video μουσική)και παράλληλα πας να αντιγράψεις ή να αποσυμπιέσεις κάποια ιδίως μεγάλα αρχεία λογικό είναι να αργεί ο σκληρός να αντεπεξέλθει. ο σκληρος ειναι 320 Gb και ελεύθερος χωρος εχει μείνει 150 Gb περίπου.. όσον αφορά το άλλο που λες..κάποιες φορές ακούω μουσική, έχω ανοιχτες και καποιες ιστοσελίδες οπότε τότε είναι που κολλάει, η οθόνη γινεται μπλε και αναγράφει κάτι αριθμούς και ''ακαταλαβίστικα'' για μένα...
rafail1994 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και πες μας τι θερμοκρασίες έχεις
sentient Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και πες μας τι θερμοκρασίες έχεις οπως τα βλεπω στα γραφω : Tj. Max : 85c Core #0 : 42c low : 41c high : 45 Core #1 : 42c loz : 47 high : 47 αλλα δεν ειναι στανταρ..τωρα ας πουμε εκει που λεει high στο πρωτο φτανει το 47 και στο δευτερο τα 50...
rafail1994 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ωραία τώρα κατέβασε και αυτο και στρέσαρε τον επεξεργαστή
sentient Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ωραία τώρα κατέβασε και αυτο και στρέσαρε τον επεξεργαστή λοιπον το κατεβασα , το ξεζιπαρα, πατησα εκει που λεει LinData και μετα χ64 και οταν παταω πανω στο Linpack64 μου βγαζει πως δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη win32. η μηπως πρεπει να πατησω στο x86? εκει οταν το παταω μου ανοιγει μια οθονη εντολων και μου λεει να πατησω "input data or print help" τι να κανω? συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα πανω στους υπολογιστες..
rafail1994 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 λοιπόν τα αρχεία που πρέπει να έχεις ξεζιπαρισμενα πρέπει να είναι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία εσύ θα τρέξεις το αρχείο IntelBurnTestV2.exe και μια ακόμα ερώτηση ποιος είναι ο επεξεργαστής και γενικά όλο το σύστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.