thanasis_gt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κάποιο open source για hotel Booking Reservation φίλοι μου . Ώστε να μπορώ να το μετατρέψω ? Πιο πολύ σε asp η aspx ενδιαφέρομε . Έχει ασχοληθεί κάποιος ?
routsounmanman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ φίλε μου, είχα προσπαθήσει να φτιάξω ένα για εταιρία (μόνος μου!) αλλά δεν με πλήρωνε αρκετά και αποσύρθηκα καθώς είναι τρομακτική δουλειά. Θα με ενδιέφερε όμως και εμένα να βρώ open source ή ακόμα και φθηνά πακέτα για προώθηση, κυρίως PHP.
thanasis_gt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ βρήκα κάτι έτυμο kαι φτηνό σε asp με vbscript που το τροποποιώ όσο θέλω . Είναι ανοιχτός ο κώδικας . Επειδή το βιάζονται χρησιμοποίησα αυτό . Μου έχουν βγει και κάτι άλλες δουλείες πάλι με online booking και επειδή θα έχω περισσότερο χρόνο , θα προσπαθήσω να το Κάνο σε aspx . c# από την αρχή . να είναι εξολοκλήρου δικό μου.
bobosss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ φίλε μου, είχα προσπαθήσει να φτιάξω ένα για εταιρία (μόνος μου!) αλλά δεν με πλήρωνε αρκετά και αποσύρθηκα καθώς είναι τρομακτική δουλειά. Θα με ενδιέφερε όμως και εμένα να βρώ open source ή ακόμα και φθηνά πακέτα για προώθηση, κυρίως PHP. Για joomla JOMRES Για drupal UBERCART Kαι τα 2 δοκιμασμένα και δουλέυουν όπως υπόσχονται. Επίσης sourceforge + google Επίσης δεν το θεωρώ τρομακτική δουλειά(οχι οτι είναι απλό και ευκολο μην παρεξιγούμαστε) μιας και είχα φτιάξει ένα τέτοιο σύστημα ως φοιτητική εργασία μέχρι το στάδιο του payment.Το οποίο και αυτό μπορείς να υλοποιήσεις έυκολα (φαντάζομαι αυτό δεν το έχω κάνει για να είμαι ειλικρινής) κάνοντας χρήση redirect σε κάποιον server τράπεζας όπως δυνατότητα που σου δίνουν eurobank alphabank emporiki κ.α τράπεζες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.