MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα. Ψαχνω να βρω ενα παιχνιδι ταβλι, απλο-κλασσικο 2-διαστατο, χωρις περιεργα γραφικα εφε κλπ. Επισης δεν με ενδιαφερει να εχει online feature. Το θελω για να παιζω εγω vs το pc. Αμα εχει και κανενα δυνατο αλγοριθμο για τις κινησεις του ακομα καλυτερα, αλλα προεχει να ειναι απλο και ελαφρυ οπως προανεφερα. Δηλαδη οπως πχ εχω ανοιχτα τα παιχνιδια των windows, να εχω ακομα 1 παραθυρο με ταβλι. Υπαρχει καποιο αξιολογο να μου προτεινετε? Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342840
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342840 Eκανα search πριν φτιαξω το thread και δεν βρηκα κατι σχετικο με τα κριτηρια μου. Το link που δινεις, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζηταω εγω -προφανως-. *Το gnu που προτεινεις εκει το εχω δοκιμασει, ηταν αρκετα πολυπλοκο μεχρι να σεταριστει και να παιξει οπως θελω. Δοκιμαζω μια και το snowie. **To snowie δεν τρεχει καν στα 7. Αnyway thanks.
isay Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Eκανα search πριν φτιαξω το thread και δεν βρηκα κατι σχετικο με τα κριτηρια μου. Το link που δινεις, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζηταω εγω -προφανως-. *Το gnu που προτεινεις εκει το εχω δοκιμασει, ηταν αρκετα πολυπλοκο μεχρι να σεταριστει και να παιξει οπως θελω. Δοκιμαζω μια και το snowie. Παιχνίδι για offline backgammon δεν ζητησες ή κάνω λάθος; Το gnu και το snowie είναι τα καλύτερα παιχνίδια για offline backgammon. Αν θες ένα τάβλι μπλικι-μπλικι δοκίμασε το bg classic
aledjo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ασχετο, μηπως ξερει κανεις που εχει ταβλι με το παιχνιδι ασσοδυο??? ουτε στο zoo ουτε στο facebook εχω βρει....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Παιχνίδι για offline backgammon δεν ζητησες ή κάνω λάθος; Το gnu και το snowie είναι τα καλύτερα παιχνίδια για offline backgammon. Αν θες ένα τάβλι μπλικι-μπλικι δοκίμασε το bg classic Οχι δεν ζητησα παιχνιδι για offline backgammon. Ζητησα παιχνιδι για offline backgammon με ορισμενα κριτηρια. Το snowie επαναλαμβανω ΔΕΝ τρεχει σε win7. Το gnu, δεν μπορεσα να το ρυθμισω για να παιξω πορτες και εν πασει περιπτωση μου φανηκε ιδιαιτερα συνθετο μεχρι να το σεταρω. Το backgammon classic αποτι βλεπω απο τα ss πληρει τα κριτηρια μου, οποτε θα το τσεκαρω να δω. Αν καποιος μπορει να βοηθησει σε ενα παιχνιδι ταβλι με τα συγκεκριμενα κριτηρια, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.