Προς το περιεχόμενο

Thermaltake Sonic Tower Rev. 2

whirlwind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Έχω τον Intel Q9450 (quad) αλλά πριν από μερικές μέρες πρόσεξα ότι ανέβαζε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (περίπου 60 idle και μέχρι και 90! όταν έπαιζα κάποιο παιχνίδι). Έτσι αποφάσισα να αλλάξω γρήγορα ψύκτρα (αν δεν έχει γίνει ήδη η ζημιά βέβαια!)... Βλέποντας στα διάφορα e-shops ότι δεν υπάρχει πλέον σχεδόν τίποτα για socket 775, είπα να πάω στο Πλαίσιο και να πάρω κάποια που είχε σίγουρα εκεί, μιας και βιαζόμουν λίγο... Οπότε αν και παλιά, τελικά αγόρασα την παραπάνω ψύκτρα (Thermaltake Sonic Tower Rev. 2). Ευτυχώς χώρεσε στο κουτί που έχω και συνδυάστηκε με το ανεμιστηράκι που είχε ήδη το κουτί από πίσω, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο είδα πως υπάρχουν κάποιες ενστάσεις όσον αφορά στο βάρος της και κυρίως ότι το κέντρο βάρους της βρίσκεται μακριά από τη motherboard. Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα; (δεν σκοπεύω να μετακινώ ιδιαίτερα τον υπολογιστή μου) Επίσης στην motherboard μου (p5ql-e) συνδέεται ένα βύσμα (μάλλον για το ρεύμα) πάνω στη motherboard σε θέση πάρα πολύ κοντά στην ψύκτρα. Αν και δεν ακουμπάει πάνω στην ψύκτρα, βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτήν και ιδιαίτερα τα μικρά καλωδιάκια που βγαίνουν από το μεγάλο καλώδιο. Μπορεί να πάθουν τίποτα από τη θερμότητα;

Προτείνετε να βάλω κάποια άλλη, πιο καινούργια ψύκτρα καλύτερα για να είμαι σίγουρος;

(Να σημειώσω ότι τώρα το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες σε idle είναι περίπου 40 και σε load κάτω από 60)

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δεν θα εχεις προβλημα, απλα πρεπει να την εχεις βιδωσει καλα για να μην γινει καμια στραβη και δεν κανει καλη επαφη στον επεξεργαστη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...