taklin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 καλυσπερα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος site με λυμμενες ασκησεις αντοχης των υλικων( για μηχανολογους τει) ευχαριστω προκαταβολικα
FUNKER_3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 αδερφε σε αυτο το τει εισαι? εχεις περασει κανενα μαθημα? γιατι εχω ακουσει οτι εχει πολυ φυσικομαθηματικα
taklin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 εχω περασει αρκετα αλλα εχω κολλησει σε αυτο....
Devourer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 αδερφε σε αυτο το τει εισαι?εχεις περασει κανενα μαθημα? γιατι εχω ακουσει οτι εχει πολυ φυσικομαθηματικα Όχι φίλε καμία σχέση τα Τ.Ε.Ι. έχουν σχετικά βατά ΦυσικοΜαθηματικά (συγκρίνοντας π.χ. με ένα Πολυτεχνείο) οπότε χαλάρωσε... Απλά το τμήμα έχει περισσότερο εφαρμοσμένο χαρακτήρα,με πολλά εργαστήρια (περίπου 10-11 ώρες κατά Μ.Ο. κάθε εξάμηνο) και όπως καταλαβαίνεις παρακολούθηση "εξ'αποστάσεως" και πατέντες του στυλ "πατάω μόνο στην εξεταστική" δεν παίζουν...
Nord_Chaos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 καλυσπερα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος site με λυμμενες ασκησεις αντοχης των υλικων( για μηχανολογους τει)ευχαριστω προκαταβολικα Μην χανεις το χρονο σου προσπαθωντας να βρεις απο το ιντερνετ ασκησεις αντοχης υλικων...Εξαιρετικα βοηθηματα κυκλοφορουν στην αγορα και καποια απο αυτα δεν κοστιζουν και κανα τρομακτικο ποσο (βλεπε σειρες "Μηχανικη Παραμορφωσιμου Στρερεου" του Γκαρουτσου που κανουν 15 ευρω και καλυπτουν ολη την υλη της αντοχης των υλικων) και περιεχουν πληθος λυμενων ασκησεων μαζι με συνοπτικη θεωρια...Με βοηθηματα απ'εξω εγω εχω καταφερει και εχω περασει και αντοχη και στατικη και στοιχεια μηχανων και ειμαι και σε ΑΕΙ μηχ/μηχ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.