Xpriens Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το σπίτι ειναι Εγνατία και αριστοτελους και ειμαι ανάμεσά σε HOL , ON kai Cyta . Ενδιαφέρομε για 24Mbps . Αν έχει κάποιος εμπειρία σε αυτή την περιοχή θα με βοηθούσε πολύ ! Ευχαριστώ.
Sreak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις Cyta και σίγουρα να μην δοκιμάσεις HOL. Τη cyta δεν την ξέρω όμως έχω ακούσει καλά πράγματα. Την HOL την ξέρω και δεν μου αρέσει
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε καλύτερα ΟΝ. Μακριά από Forthnet σε κάθε περίπτωση. Μη τυχόν σκεφτείς "ναι αλλά μπορεί εγώ να μην έχω πρόβλημα, είμαι τυχερός" κτλ. Ξέχνα το.
Xpriens Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Για cyta εχω ακούσει μέτρια πράγματά ένταξή δεν ειναι οτε αλλα ουτε και forthnet Για on δεν ξέρω τπτ . HOL πάλι έχει ένας γνωστός μου στο κέντρο και είναι ευχαριστημένος για αυτο εχω μπερδευτεί λίγο
anta_n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Από Θεσσαλονίκη δε ξέρω, αλλά εδώ λέγεται ότι μια χαρά είναι και η forthnet στη Θεσσαλονίκη. Εγώ την έχω στην Αθήνα και σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.