Προς το περιεχόμενο

AMD Bulldozer

nikpoth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσο ζεις μαθαινεις δεν γεννηθηκε κανενας που να τα ξερει ολα

ΥΓtmjuju αφου εχεις τοσες γνωσεις εχεις κανει κανενα review σε αυτα?

αν ναι θα ηθελα να δω πως ειναι αν εχεις κανει στειλε μου λινκ η εδω η σε πμ

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον Sozz...Αν θελεις μαθαινεις τα παντα, δυστυχως για μενα ειναι περισσοτερο θεμα χρονου αφου αν θελησω βοηθεια σε καποια σημεια θα με βοηθησουν οι ιδιες οι εταιρειες.

Δημοσ.

Grimpr , κρατάω μικρό καλάθι ακόμα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει υψηλή απόδοση ο μπουλντόζας αλλά φοβάμαι ότι σε πολλές άλλες κοινές περιπτώσεις θα έχει θέμα λ.χ. και η Intel μόλις πάλι ανέβασε τη μπάρα σε FP. Δε νομίζω να είχε προβλέψει η amd τον ανταγωνισμό σωστά για το 2011.

Είναι και καθυστερημένο project… μπορεί αυτό να φαίνεται και στις επιδώσεις του. Γενικά δε μπορώ να ρισκάρω προβλέψεις για general purpose use. Ας περιμένουμε τις επόμενες πληροφορίες που θα δοθούν στο κοινό…

Εγώ είμαι ποιο αισιόδοξος, πιστεύω ότι η AMD θα έχει το die size πλεονέκτημα για αρκετό καιρό αλλά και δυνατές επιδόσεις κερδίζοντας στα σημεία που επιθυμεί να διαφοροποιηθεί σαν προϊόν/τεχνολογία αλλά και σαν εταιρεία από την Intel, speed demon ονόμασε ο David Kanter την αρχιτεκτονική, πράγμα που μεταφράζω σε...3.6 - 4ghz stock συχνότητες στα Desktop chips με Single Thread Turbo μέχρι και 5ghz σύντομα μετά την παρουσίαση του Desktop Zambezi, μιλάμε για 32nm High K Metal Gate Silicon On Insulator εύκολα γίνεται, δες τι έχει καταφέρει στα 45nm SOI, φυσικά εάν όλα πάνε καλά στο θέμα κατασκευής και δεν έχουμε κανένα επεισόδιο τύπου Fermi η ακόμη και Barcelona που θα επηρεάσει αρνητικά τα ρολόγια αλλά και την θερμική συμπεριφορά. Όλοι συμφωνούν πάντως ότι το ρίσκο είναι μεγάλο, καινούργια αρχιτεκτονική χ86 σε καινούργιο κατασκευαστικό process, εάν κάτι πάει στραβά είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα σαν χιονοστιβάδα. Ας ελπίσουμε το καλύτερο μήπως και δούμε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό προϊόν, που το πιστεύω ότι θα είναι, on time και on schedule μέσα στο πρώτο μισό του 2011. Με το που κυκλοφορήσει πάντως η Server έκδοση του και περάσει στο Spec.org, δεν είναι πολύ δύσκολο να μάθει κάποιος με ένα συγκεκριμένο τέστ και μόνο πόσο καλά θα τα πάει σε general purprose workloads όπως τα ονομάζεις απέναντι σε όλα τα άλλα chips.

2a800vl.jpg

Δημοσ.
Θα συμφωνησω με τον Sozz...Αν θελεις μαθαινεις τα παντα, δυστυχως για μενα ειναι περισσοτερο θεμα χρονου αφου αν θελησω βοηθεια σε καποια σημεια θα με βοηθησουν οι ιδιες οι εταιρειες.

facepalm-1.jpg&t=1

Δημοσ.

επειδη εχω διαβασει θρεντς επι θρεντς,σχετικα με το οτι τεσταρεις,κανεις reviews σου στελνουν απο απειρες εταιρειες διαφορα πραγματα..και επισης σε βοηθανε κλπ κλπ

ολες αυτες οι εταιρειες το κανουν αυτο για σενα...

αν λοιπον ισχυουν ολα αυτα,γιατι δεν λες τι επαγγελεσαι και τι εχεις σπουδασει?

μην απαντησεις "οσοι ειναι να ξερουν,ξερουν " και κατι τετοια..

φιλικα παντα

Δημοσ.
επειδη εχω διαβασει θρεντς επι θρεντς,σχετικα με το οτι τεσταρεις,κανεις reviews σου στελνουν απο απειρες εταιρειες διαφορα πραγματα..και επισης σε βοηθανε κλπ κλπ

ολες αυτες οι εταιρειες το κανουν αυτο για σενα...

αν λοιπον ισχυουν ολα αυτα,γιατι δεν λες τι επαγγελεσαι και τι εχεις σπουδασει?

μην απαντησεις "οσοι ειναι να ξερουν,ξερουν " και κατι τετοια..

φιλικα παντα

δεν νομιζω να λεει παντως ψεματα γιατι τα πραγματα τα εχεις

εκτως και εαν ειναι τοσο πλουσιος και δεν ξερει τι να κανει και αγοραζει hardware :P

Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος, αν θελετε πιστευετε, αν δεν θελετε δεν πιστευετε, δεν μαρεσει να διαφημιζω τι κανω αν και εχει ειπωθει απο αλλους 100 φορες. Απο εκει και περα ειλικρινα δεν καταλαβαινω το προβλημα μερικων, οταν δεν πιστευεις καποιον απλα δεν ασχολεισαι, δεν ειναι αναγκη να το τραβαμε καθε φορα απο τα μαλλια.

Δημοσ.

εγω δεν τραβαω τιποτα απο τα μαλια..απλα εγραψα αν θες να μας πεις τι κανεις..αυτο και μονο...

για το μην ασχολειστε...

σημ:σε εχω βαλει ignore list πανω απο μηνα.

τιποτα προσωπικο,απλα δεν μου αρεσει ο τροπος που μιλας κ επεμβενεις.

ας μην καταστρεψουμε αλλο το νημα

end of offtopic/

Δημοσ.
οσο ζεις μαθαινεις δεν γεννηθηκε κανενας που να τα ξερει ολα

ΥΓtmjuju αφου εχεις τοσες γνωσεις εχεις κανει κανενα review σε αυτα?

αν ναι θα ηθελα να δω πως ειναι αν εχεις κανει στειλε μου λινκ η εδω η σε πμ

Όχι φίλε μου δεν έχω ασχοληθεί με εκτεταμένα review – ειδικά καθώς υπάρχουν καλύτεροι από εμένα – και μπορώ να τους διαβάσω στο Net.

---------- Προσθήκη στις 11:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:59 ----------

Orochi

orochi_1.jpg

http://www.fudzilla.com/processors/processors/processors/orochi-octa-core-bulldozer-in-works

Δημοσ.

Να μια καλύτερη die "φωτογραφία" ενός quad module οκταπύρηνου Bulldozer. Είναι προφανές ότι έχει πέσει βαρύ Photoshop σε πολλά σημεία για τους λόγους που αναφέραμε προηγούμενα.

2j0nlgi.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...