Προς το περιεχόμενο

AMD Bulldozer

nikpoth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για αρχη το μονο που βλεπω καλο ειναι ο memory controler ο οποιος θα βλεπει μνημες μεχρει 1866.

αρκετα θετικο αυτο. θα εχει τρελες διαμεταγωγες.

θα εχει κλασικο dual-chanel η κατι καλητερο ????

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι τωρα που δε "βλεπει" 1800 σημαινει οτι δε μπορουμε να δουλεψουμε τις μνημες μας 1800? Μη τρελαθουμε!

Δημοσ.

Γιατι τωρα που δε "βλεπει" 1800 σημαινει οτι δε μπορουμε να δουλεψουμε τις μνημες μας 1800? Μη τρελαθουμε!

αλλο τι βλεπει ο επεξεργαστης αλλο η μητρικη.( και οι καρτες γραφικων pc-ex16x v2, παιζουν σε mobo με pci-ex16x v1 δεν εχουν ομως την ιδια διαμεταγωγη. )

μια χαρα δουλευουν, αρκει βασικα να υποστιρζονται απ την μητρικη.

απλα λεω οτι θα υπαρχει πολι καλιτερη υποστιριξη και απ τον επεξεργαστη.

αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχει κατι παρομοιο οπως το triple channel οπως η πλατφορμα της intel.

Δημοσ.

Έχουμε δηλαδή εξαντλήσει το bandwidth των 1600MHz και χρειαζόμαστε άμεσα τα 1866;

Εδώ οι i5/i7 1333 υποστηρίζουν επίσημα.

Δημοσ.

Έχουμε δηλαδή εξαντλήσει το bandwidth των 1600MHz και χρειαζόμαστε άμεσα τα 1866;

Εδώ οι i5/i7 1333 υποστηρίζουν επίσημα.

για μενα ειναι καθαρα θεμα marketing. πιστευω οτι θα μπορουσαν ανετα να βαλουν controler memory με 2000mhz για μνημες. εδω καταφεραν και εβαλαν τον controler στον επεξεργαστη, λες να κολλισαν εκει!!! ????? blink.gifblink.gif

τι θα εχουν μετα να πουλισουν ?

Δημοσ.

Εγω που θελω να αγορασω καινουργιο pc (δλδ μητρικη-επεξεργαστη-μνημη)

Ποσο πρεπει να περιμενω?Να μην βιαστω λεω εγω και παρω τωρα..

ή intel δεν εχει βγαλει τπτ καινουργιο ?

Δημοσ.

η Intel βγάζει το Sandybridge s1155 στις 9 του Γενάρη...

Εγω σκέφτομαι για μετάχειρο 1156 στις 10 του Γενάρη. :P :P :P

Αλλά εχει κόψει της γεναιοδωρίες το πλαίσιο stock και δεν εχω έτοιμη μητρική.(αααχ τι καλές εποχές)

Για να δούμε απο ποιον θα τσιμπήσουμε το second hand. :rolleyes:

Δημοσ.

Μόνον βλάκες θα μεταφερθούν σε Sandy Bridge Socket 1155 από πλατφόρμα i5/i7 ειτε σε x58 ειτε σε 1156 άμεσα δίχως να περιμένουν τουλάχιστον 3 με 4 μήνες πρώτον για να ωριμάσει η νέα πλατφόρμα της Intel (BIOS,Drivers,Debugging) αλλά και νέα Steppings των CPU (γύρω στο καλοκαίρι του 2011)....2ον να δούνε την νέα αρχιτεκτονική της AMD και να μάθουν περισσότερα νέα για τις highend πλατφόρμες της Intel, Socket 13x6/Socket 2011.

Για όσους είναι σε πλατφόρμες s775 και 939 και θέλουν υπολογιστή εδώ και τώρα, η νέα πλατφόρμα της Intel είναι η καλύτερη επιλογή τους, όσοι κάνουν και λίγη υπομονή παραπάνω θα βγούνε περισσότερο κερδισμένοι.

Δημοσ.

Μόνον βλάκες θα μεταφερθούν σε [βάλε όποιο νέο προϊόν βγαίνει εδώ] άμεσα δίχως να περιμένουν τουλάχιστον 3 με 4 μήνες [..]

Κανόνας από επεξεργαστές μέχρι και πίτα γύρο...

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα και γω περιμενω τους sandy εδω και καιρο το μηχανημα που εχω ειναι μονοπυρηνο και socket 939 αλλα αμα η buldozer δειξουν ενθαριτικα σημαδια δεν θα ελεγα οχι για αυτο το επομενο διαστημα θα ειναι κρισιμο για το τι θα επιλεξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...