GTX-327 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δελτίο Τύπου Η εταιρεία VIVODI ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι, για τεχνικούς λόγους που σχετίζονται με τον κόμβο Ασπροπύργου, οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και λοιπών ηλεκτρονικών επικοινωνιών που παρέχονται από την εταιρεία μέσω τοπικού βρόχου (LLU) στον εν λόγω κόμβο θα παύσουν οριστικά την 30/8/2010, οπότε και θα διακοπούν οριστικά οι αντίστοιχες συνδέσεις στο δίκτυο της εταιρείας. Οι χρήστες των υπηρεσιών έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο προϊόν της Οn Telecoms Α.Ε. στον όμιλο της οποίας ανήκει πλέον η εταιρεία, υπογράφοντας σχετική αίτηση συνδρομής ή να απευθυνθούν σε πάροχο υπηρεσιών τηλεφωνίας της επιλογής τους. Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διατήρηση τηλεφωνικού(-ών) αριθμού(-ών) συνιστάται η άμεση εκκίνηση των απαραίτητων διαδικασιών. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως ανατρέξουν στη σχετική επιστολή που τους έχει ήδη αποσταλεί από την εταιρεία ή επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 13880. Σχετικά με την Vivodi: Η Vivodi Telecom ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2001. Είναι ο πρώτος ιδιωτικός τηλεπικοινωνιακός φορέας που δραστηριοποιήθηκε στην Ελληνική αγορά παρέχοντας σε εταιρικούς και οικιακούς πελάτες ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών υπηρεσιών. Μέχρι σήμερα, έχουν επενδυθεί περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών ενός ολοκληρωμένου παρόχου triple-play (Video, Voice, Internet). Η Vivodi Telecom διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο κορμού οπτικών ινών, ώστε να παρέχει απρόσκοπτα και αξιόπιστα τις υπηρεσίες της στους συνδρομητές της. Η εταιρεία, επίσης, παρέχει διεθνείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες χονδρικής σε παρόχους και πολυεθνικές εταιρείες ενώ έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες διασύνδεσης με διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς φορείς. Πηγή: Vivodi
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δελτίο Τύπου Σχετικά με την Vivodi: Η Vivodi Telecom ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2001. Είναι ο πρώτος ιδιωτικός τηλεπικοινωνιακός φορέας που δραστηριοποιήθηκε στην Ελληνική αγορά παρέχοντας σε εταιρικούς και οικιακούς πελάτες ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών υπηρεσιών. Μέχρι σήμερα, έχουν επενδυθεί περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών ενός ολοκληρωμένου παρόχου triple-play (Video, Voice, Internet). Η Vivodi Telecom διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο κορμού οπτικών ινών, ώστε να παρέχει απρόσκοπτα και αξιόπιστα τις υπηρεσίες της στους συνδρομητές της. Η εταιρεία, επίσης, παρέχει διεθνείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες χονδρικής σε παρόχους και πολυεθνικές εταιρείες ενώ έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες διασύνδεσης με διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς φορείς. Πηγή: Vivodi σωστα ηταν η πρωτη εταιρεια με ιδιοκτυτο και αντι να το εκμεταλευτει τα εκανε μπουρδελο.και το απροσκοπτα και αξιοπιστα δενειναι η οπτικη ινα αλλα το θεμα ειναι τα καλοκαλωδια του οτε.
Sreak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το θέμα είναι πιος έχει σειρά. Μήπως η Wind?????? Πάντως η έλειψη ανταγωνισμού θα κάνει κακό.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 απλα στο τελος θα μεινει ο οτε και αλλες 2.
Luciddream Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 σωστα ηταν η πρωτη εταιρεια με ιδιοκτυτο και αντι να το εκμεταλευτει τα εκανε μπουρδελο. ώπα ρε φίλε όταν ο οτέ μπλόκαρε τα πάντα για 1 χρόνο και δεν μπορούσαμε να βάλουμε γρήγορο ιντερνετ έφταιγε η vivodi δηλαδή...?? ξέρεις πόσος κόσμος είχε κάνει αίτηση στην vivodi και τελικά την ακύρωσε μετά απο 6 η 8 μήνες αναμονής..?? εγώ πάλι ήμουν απτους "έξυπνους" και περίμενα... το αποτέλεσμα είχα 20mbit σύνδεση όταν το 90% της ελλάδας ήταν σε 1mbit... και φυσικά και είμαι ακόμα στην vivodi γιατι απο τότε (ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια) δίνω 20 ευρώ για ιντερνετ και τηλέφωνο.. φυσικά κατανοώ οτι είμαι απο τους τυχερούς που είμαι κοντά σε κέντρο dslam και δεν έχω προβλήματα με αποσυνδέσεις κτλ αλλα μην ρίχνουμε και το φταίξιμο όπου να ναι.. ο ΟΤΕ έφαγε την Vivodi. Και να ξέρεις οτι τότε όταν ήταν να ενεργοποιηθώ το κατάφερα αφου έκραξα πολυ κόσμο στον οτέ... (και ξαφνικά μια γλυκιά κοπελίτσα με ενημέρωσε οτι η γραμμή μου είναι εντάξει) ..
Nik.K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Φυσικα...Ο κακος ΟΤΕ επρεπε να δινει δωρεαν τις γραμμες στους εναλλακτικους προκειμενου να μην κλεινουν.....Βεβαια και τωρα που δεν τις δινει δωρεαν δεν τον πληρωνουν και απο πανω το ΕΕΤΤ του ριχνει προστημα που θελει να ριξει τις τιμες αλλα οκ αυτο ειναι αλλη ιστορια.... Αποψη μου παντως, περα απο τα περι ανταγωνισμου κτλ κτλ κτλ, ειναι πως καλα κανει και τους πιεζει να του δωσουν τα χρωστουμενα, ποιος δεν θα το εκανε ? Εγω ? Εσεις ? Μην δουλευομαστε, εταιρεια ειναι και οταν υπογραφεις ενα συμβολαιο η το τηρεις η σηκωνεσαι και φευγεις. Αυτο γινεται, δεν μπορουν (η δεν θελουν) να πληρωσουν τα χρωστουμενα και κλεινουν, το κατακριτεο σε αυτο που βρισκεται ακριβως ?
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ώπα ρε φίλε όταν ο οτέ μπλόκαρε τα πάντα για 1 χρόνο και δεν μπορούσαμε να βάλουμε γρήγορο ιντερνετ έφταιγε η vivodi δηλαδή...?? ξέρεις πόσος κόσμος είχε κάνει αίτηση στην vivodi και τελικά την ακύρωσε μετά απο 6 η 8 μήνες αναμονής..?? εγώ πάλι ήμουν απτους "έξυπνους" και περίμενα... το αποτέλεσμα είχα 20mbit σύνδεση όταν το 90% της ελλάδας ήταν σε 1mbit... και φυσικά και είμαι ακόμα στην vivodi γιατι απο τότε (ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια) δίνω 20 ευρώ για ιντερνετ και τηλέφωνο.. φυσικά κατανοώ οτι είμαι απο τους τυχερούς που είμαι κοντά σε κέντρο dslam και δεν έχω προβλήματα με αποσυνδέσεις κτλ αλλα μην ρίχνουμε και το φταίξιμο όπου να ναι.. ο ΟΤΕ έφαγε την Vivodi. Και να ξέρεις οτι τότε όταν ήταν να ενεργοποιηθώ το κατάφερα αφου έκραξα πολυ κόσμο στον οτέ... (και ξαφνικά μια γλυκιά κοπελίτσα με ενημέρωσε οτι η γραμμή μου είναι εντάξει) .. πραγματι αυτο ειναι αληθεια οτι ο οτε τοτε καθυστερουσε περισσοτερο.απο την αλλη ο οτε δεν εκλεισε μονο την vivodi αλλα εκλεισε εμμεσα οποια εταιρεια εκλεισε.γιατι η καθε εταιρεια μπορει να ξεμεινε οικονομικα αλλα οταν μια βλαβη δεν φτιαχνοταν και εφευγαν 50 και 100 πελατες την ημερα η εβγαινε η κακη φημη και δεν ερχοντουσαν πολλοι νεοι πελατες τοτε εμμεσα τους εκλεινε.διοτι αν οι βλαβες εφτιαχναν και αν ειχαμε καλυτερα καλωδια το πιο πιθανο ηταν οτι κανεις δεν θα πηγαινε στον οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το θέμα είναι πιος έχει σειρά.Μήπως η Wind?????? Πάντως η έλειψη ανταγωνισμού θα κάνει κακό. ποιος να έχει σειρά? η On Telecoms έχει εξαγοράσει την Vivodi και σιγά σιγά περνάνε στον εξοπλισμό της πρώτης...
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 να δουμε θα ενωθει καμια Hol με forthnet εκει θα εχει γελιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 το είχαν διαψεύσει πάντως...
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το θέμα είναι πιος έχει σειρά.Μήπως η Wind?????? Πάντως η έλειψη ανταγωνισμού θα κάνει κακό. Σχετικο-άσχετο αλλά όντως η wind (δε λέω ότι πάει για φούντο αλλά) δεν πάει καλά.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 το είχαν διαψεύσει πάντως... ναι καλως η κακως πραγματι διαψευθυκε Σχετικο-άσχετο αλλά όντως η wind (δε λέω ότι πάει για φούντο αλλά) δεν πάει καλά. πηγαινε και ποτε καλα αυτη η εταιρεια.ολους βλεπω η vodafone Η cosmote.
Vancas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δε καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η φασαρία. Εφόσον η VIVODI και η ON έχουν ενωθεί (γνωστή πλέον και ως VIVON :lol: ) είναι λογικό να "κόψουν" κόμβους σε περιοχές που είχαν και οι δύο κόμβο και δεν έχουν πολλούς συνδρομητές. Θα πρέπει να μειώσουν περιττά έξοδα. Ίσως να δώσουν στους συνδρομητές τους κάποια κίνητρα (π.χ. έκπτωση για ένα χρονικό διάστημα) για να μεταφερθούν στον κόμβο της ON και να μη τους χάσουν από πελάτες. Πάντως το ότι θα κλείσουν εταιρείες είναι λογικό και αναμενόμενο. Πόσοι πάροχοι να χωρέσουν στην ελληνική αγορά; Όταν δεν αρκούν οι συνδρομητές ώστε να έχουν όλοι οι πάροχοι έσοδα είναι λογικό κάποιοι να κλείσουν. Αυτό δε νομίζω ότι θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα αφού πλέον οι συνδρομητές είναι υποψιασμένοι. Και τρείς πάροχοι να μείνουν οι συνδρομητές θα μετακινούνται πέρα δώθε σε αυτούς τους τρείς, οι οποίοι θα σφάζονται μεταξύ τους για το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Η δημιουργία trust ανάμεσα σε ΟΤΕ και όσους απομείνουν για να διατηρήσουν τις τιμές ψηλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανη. Ειδικά με τις πολιτικές που χρησιμοποιούν έως τώρα κάποιες εταιρείες (βλέπε Forthnet....)
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Η δημιουργία trust ανάμεσα σε ΟΤΕ και όσους απομείνουν για να διατηρήσουν τις τιμές ψηλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανη. Ειδικά με τις πολιτικές που χρησιμοποιούν έως τώρα κάποιες εταιρείες (βλέπε Forthnet....) Αν μεινουν μονο 3-4 δεν το θρωρω καθολου απιθανο να ισχυσει ατυπα φυσικα.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Εφόσον η VIVODI και η ON έχουν ενωθεί (γνωστή πλέον και ως VIVON :lol: ) είναι λογικό να "κόψουν" κόμβους σε περιοχές που είχαν και οι δύο κόμβο και δεν έχουν πολλούς συνδρομητές. Θα πρέπει να μειώσουν περιττά έξοδα. Ίσως να δώσουν στους συνδρομητές τους κάποια κίνητρα (π.χ. έκπτωση για ένα χρονικό διάστημα) για να μεταφερθούν στον κόμβο της ON και να μη τους χάσουν από πελάτες. Πάντως το ότι θα κλείσουν εταιρείες είναι λογικό και αναμενόμενο.Όταν δεν αρκούν οι συνδρομητές ώστε να έχουν όλοι οι πάροχοι έσοδα είναι λογικό κάποιοι να κλείσουν. Αυτό δε νομίζω ότι θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα αφού πλέον οι συνδρομητές είναι υποψιασμένοι. αφου οτι συνδρομητες ειχε η μια θα πανε στην αλλη υποχρεωτικα εκτος αν φυγουν μονοι τους.δεν μενουν ξεκρεμαστοι.οποτε τα ορια που ειναι μεσα στο αστικο κεντρο δεν θα ειναι περιττα.και σε επιπεδο εξοπλισμου αν δεν θελησει η μια εταιρεια να ριξει τους πελατες στα δικα της μηχανηματα και τους κρατησει στα dslam της αλλης τοτε δεν υπαρχει προβλημα.αν θελησει να τους ριξει στα δικα της τοτε θα πληρωσει αρκετα λεφτα για αναβαθμιση και παραπανω καρτες κτλ μεσα στο αστικο κεντρο συν οτι καπου θα πρεπει να πανε και τα dslam κτλ της αλλης.τωρα οι πελατες θα κανουν βολτες αναμεσα σε οτε και εναλακτικους.ας ελπισουμε καποτε να παμε σε vdsl να υπαρχει οπτικη να υπαρχουν λιγοτερες βλαβες ο οτε να τις φτιαχνει ωστε να δουμε τον οτε να αδειαζει απο κοσμο και να πηγαινουν ολοι σε εναλακτικο.γιατι αν ο οτε εφτιαχνε τις βλαβες και αλλαζε κανα χαλκο δεν θα ηταν τοσοι πολλοι σε αυτον.ολες οι εταιρειες εχουν λυσεις σχεδον για ολα αλλα το καταραμενο καλωδιο ειναι ακομα του ποτε.ελπιζω οταν μπει vdsl να αλλαξουν καμια ρεγκλετα σε καμια πολυκατοικια και κανα καλωδιο απο καφαο και μετα.μην μεινουν ολοι με τα σιδερενια box.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.