Προς το περιεχόμενο

Συνθεση PC gaming

patdmm7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! ενδιαφερομαι για υπολογιστη κυριως για παιχνιδια!παιζω αρκετα και lineage 2-wow-aion και τετοια!Με ενδιαφερει να ειναι γρηγορος ο υπολογιστης,δλδ να τα ανιγει ολα γρηγορα!Εχετε να μου προτεινετε μια συνθεση?

Δημοσ.

γεια σου φιλε!Ενα χιλιαρικο πανο κατο!θα προτιμουσα απο ενα καταστημα και αν σε βολευει το e-shop θα ηταν μια χαρα!Μονο πυργο θελω!Οθονη εχω παραγγειλει!Δεν γνωριζω την σημασια της λεξης overclock τοσο καλα!Απλα θελω ενα καλο pc για games και να ειναι γρηγορο!

Δημοσ.
καλησπερα! ενδιαφερομαι για υπολογιστη κυριως για παιχνιδια!παιζω αρκετα και lineage 2-wow-aion και τετοια!Με ενδιαφερει να ειναι γρηγορος ο υπολογιστης,δλδ να τα ανιγει ολα γρηγορα!Εχετε να μου προτεινετε μια συνθεση?

Αυτό που εννοείς, αν κατάλαβα καλά όπως το θέτεις, είναι ο υπολογιστής να είναι σβέλτος σε περιβάλλον windows. Η λύση σε αυτή την περίπτωση και καθαρά μονόδρομος είναι η χρήση ενός ssd στο σύστημά σου. Όσο ταχύς και να είναι ο επεξεργαστής που θα πάρεις θα σε περιορίζει πάντα η ταχύτητα του μηχανικού δίσκου.

Τώρα όσον αφορά τα games δεν παίζει ρόλο η χρήση του ssd.

Τέλος πρίν προταθεί οτιδήποτε απο τους συνφορουμίτες για αγορά θα πρέπει να μας πείς πρώτα αφενός πιά οθόνη έχεις ... παραγγείλει. :-)

Δημοσ.

μπορω να κανω ενα pc να ειναι αρκετα γρηγορο και να παιζω ανετα rpg games? οπως wow h aion σε μια οικονομικη τιμη? αν ναι πες μου με ποσα μπορω

Δημοσ.
μπορω να κανω ενα pc να ειναι αρκετα γρηγορο και να παιζω ανετα rpg games? οπως wow h aion σε μια οικονομικη τιμη? αν ναι πες μου με ποσα μπορω

Ναι ρε μεγάλε αλλά σε ρώτησαν ήδη 2 φορές τι οθόνη έχεις/σε τι ανάλυση παίζεις για να σου κάνουν μια πρόταση και δεν απαντάς. Το με πόσα μπορείς όσο κι αν σου την σπάει δεν θα πάρει απάντηση. Εσύ πόσα διαθέτεις είναι το θέμα..

Δημοσ.

Dell ultrasharp 23" --> http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

Το μονο που με καιει να παιζω ειναι wow lineage2 κανα pro κτλ

Ενταξει να σηκωνει σε εναν ικανοποιητικο βαθμο και αλλα παιχνιδια καλυτερων γραφικων αλλα οχι τερμα απαιτιτικα!με 800 ευρω αν κανουμε κατι καλο ειναι gg

Δημοσ.
Dell ultrasharp 23" --> http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

Το μονο που με καιει να παιζω ειναι wow lineage2 κανα pro κτλ

Ενταξει να σηκωνει σε εναν ικανοποιητικο βαθμο και αλλα παιχνιδια καλυτερων γραφικων αλλα οχι τερμα απαιτιτικα!με 800 ευρω αν κανουμε κατι καλο ειναι gg

Με 800 μόνο πύργο θα είσαι τούμπανος. (ποντίκι,πληκτρολόγια,ακουστικά/ηχεία έχεις; )

Πρόταση δεν προλαβαίνω να κάνω, θα επανέλθω.

Δημοσ.
Εχω απο ολα!Μονο Case θελω!αν μπορεσεις προτεινε μου κατι

Αφού έχεις παραγγείλει την Dell U2311 και πολύ σωστά έκανες, πρέπει να μπεί μια καλή κάρτα γραφικών στο σύστημα.

Στα χρήματα αυτά λοιπόν σου κάνω μια δυνατή πρόταση με Phenom X4 955, μητρική με υποστήριξη sata3 - usb3 και e-sata, 4GB ram στα 1600Mhz, την πολύ καλή (αν και πήρε 10 ευρώ πάνω) GTX460 768mb που θα σε καλύψει και σε πιο βαριά / καινούργια παιχνίδια απο αυτά που παίζεις, WD Black 640GB σκληρό δίσκο, κ.α.

Στα 800 ευρώ για αγορά πλήρους κουτιού, ssd σκληρός δεν χωράει δυστυχώς, όχι αν δεν ρίξεις πολύ το κόστος της κάρτας γραφικών σου ή κόψεις απο αλλού. Αυτό όμως δεν σε συμφέρει με αυτή την οθόνη και αφού τον θέλεις για παιχνίδια είναι κρίμα να μην πάρεις μια καλή κάρτα. Όμως έτσι και αλλιώς δεν θα σου χρειαστεί ο ssd στα παιχνίδια όπως είπαμε καθώς εκεί δεν κάνει την διαφορά. Αγοράζεις και προσθέτεις έναν αργότερα που θα έχεις χρήματα.

Η aftermarket ψύκτρα hyper 212+ προτείνεται αφενός για να γλυτώσεις τον θόρυβο απο την στόκ ψύκτρα του phenom και αφετέρου για να έχεις καλύτερες θερμοκρασίες αν κάποια στιγμή ασχοληθείς με την αυξηση του multi του επεξεργαστή, με O/C δηλαδή. :-D

*Τo ενσύρματο πληκτρολόγιο - mouse που συμπεριέλαβα στην σύνθεση αφάιρεσέ το αφού διαθέτεις ήδη, καθώς δεν γνώριζα αν ήθελες ή όχι. Οπότε είσαι στα 800 ευρώ ακριβώς.* :P

post-138197-12906311418_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...