Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τι ειναι καλυτερα; Να βαλω ip adress και dns ή να το εχω στο αυτοματο; Πολλες φορες δεν εχω ιντερνετ, και δε ξερω αν φταιει αυτο ή η Forthnet. Μου βγαζει απο Home Network σε unidentified network και κατι μου λεει για την ip adress οτι δεν ειναι εγκυρη. Σημερα δε ειχα ιντερνετ για πανω απο 1 ωρα. Τι παιζει;
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τι ειναι καλυτερα; Να βαλω ip adress και dns ή να το εχω στο αυτοματο; Πολλες φορες δεν εχω ιντερνετ, και δε ξερω αν φταιει αυτο ή η Forthnet. Μου βγαζει απο Home Network σε unidentified network και κατι μου λεει για την ip adress οτι δεν ειναι εγκυρη. Σημερα δε ειχα ιντερνετ για πανω απο 1 ωρα. Τι παιζει;
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τι ειναι καλυτερα; Να βαλω ip adress και dns ή να το εχω στο αυτοματο; Πολλες φορες δεν εχω ιντερνετ, και δε ξερω αν φταιει αυτο ή η Forthnet. Μου βγαζει απο Home Network σε unidentified network και κατι μου λεει για την ip adress οτι δεν ειναι εγκυρη. Σημερα δε ειχα ιντερνετ για πανω απο 1 ωρα. Τι παιζει; Αν δε χρειάζεσαι static IP ασ' το στο αυτόματο
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μηπως γινονται τιποτα conflicts ομως; Θυμαμαι σε ενα public που ειχα μπει οταν ημουν διακοπες, μου το εμφανιζε αρκετες φορες για conflict και δε μπορουσα να μπω. Μηπως και το ESET Security προκαλει τιποτα προβληματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αν δε χρειάζεσαι static IP ασ' το στο αυτόματο αν δεν έχει πάρει πακέτο από τον ISP που να έχει static IP δεν γίνεται δουλειά έτσι και αλλιώς άστα και τα 2 στο automatic
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Να απενεργοποιησω το ipv6 address? Επισης στα properties υπαρχει και το Eset Personal Firewall και ειναι επενεργοποιημενο. Να το κανω disable; Εβαλα και τη καινουρια εκδοση του ethernet και εχει αρκετες επιλογες απο τη διαχειριση συσκευων. Τις αφηνω ολες ετσι οπως ειναι;
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 αν δεν έχει πάρει πακέτο από τον ISP που να έχει static IP δεν γίνεται δουλειά έτσι και αλλιώς άστα και τα 2 στο automatic Εννοούσα στο τοπικό δίκτυο (π.χ. 192.168.1.3) ---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:37 ---------- Πολλες φορες δεν εχω ιντερνετ, και δε ξερω αν φταιει αυτο ή η Forthnet. Τι παιζει; Δε νομίζω να φταίει η IP ή το firewall αλλιώς δε θα είχες καθόλου Internet, ενώ όπως είπες απλά δεν έχεις "πολλές φορές".
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 λοιπον.ο φιλος λεει για καρφωτα Ip στο tcp ip οχι στον Provider.και για μενα καλο ειναι να το εχεις καρφωτα διοτι αμα κανεις port forward δεν θα φοβασαι μην αλλαξει η ip.να δεις και αμα θα διορθωθει και το προβλημα.αν φταιει το ιντερνετ και σου βγαζει unudentified network tote θα πρεπε πανω να δεις το λαμπακι του νετ να σβηνει αλλα και παλι δεν θα σου βγαζε αυτο το μηνυμα.αυτο ειναι τοπικα το μυνημα οτι κατι γινεται.αν πεσει το ιντερνετ θα σου πει connected but no internet.αρα αυτο που σου κανει ειναι κατι τοπικα.δωσε καρφωτα ip και δοκιμασε το παλι και αμα δεν διορθωθει για μενα θα ξηλωνα firewall και θα αφηνα απλα ενα antivirus μονο.επισης Update Θα κανα προληπτικα στους drivers της καρτας οπως και κανα firmare update στον ρουτερ.
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Όταν έχεις Internet το firewall ανοιχτό δεν είναι; Όταν κόβεται σου πετάει κάποιο μήνυμα; Άλλαξες κάποια ρύθμιση; Όταν κόβεται και ξανα έρχεται μετά από πόση ώρα ξανακόβεται; αμα κανεις port forward δεν θα φοβασαι μην αλλαξει η ip. Δε νομίζω ότι έχει κάνει port forward, απ' την στιγμή που ρωτάει τι να κάνει με την IP και αν φταίει Forthnet.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Όταν έχεις Internet το firewall ανοιχτό δεν είναι; Όταν κόβεται σου πετάει κάποιο μήνυμα; Άλλαξες κάποια ρύθμιση; Όταν κόβεται και ξανα έρχεται μετά από πόση ώρα ξανακόβεται; Δε νομίζω ότι έχει κάνει port forward, απ' την στιγμή που ρωτάει τι να κάνει με την IP και αν φταίει Forthnet. και εγω του εξηγησα απλα γιατι μπορει να βαλει καρφωτα Ip και τι θα κερδισει οπως και οτι δνε ειναι θεμα forthnet.
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 οπως και οτι δνε ειναι θεμα forthnet. Πώς είμαστε τόσο σίγουροι; Δεν είπε αν το λαμπάκι "www" (ή όπως τέλος πάντων το λένε) είναι αναμμένο ή σβηστό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Εννοούσα στο τοπικό δίκτυο (π.χ. 192.168.1.3) oops πράγματι, αυτό εννοούσε και ο Luxx και για μενα καλο ειναι να το εχεις καρφωτα διοτι αμα κανεις port forward δεν θα φοβασαι μην αλλαξει η ip. καλά με 1 PC δεν αλλάζει ποτέ, δλδ μια ζωή ο DHCP την ίδια ip θα δίνει εφόσον μόνο ένα pc/client συνδέεται πάνω στο router τώρα δυστυχώς για το πρόβλημα του Luxx δεν δίνει και πολλές πληροφορίες...
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ολα τα λαμπακια λειτουργουσαν μια χαρα. Αλλα δε μπορουσα να μπω στο 192.168.1.254 για να δω την κατασταση του ιντερνετ απο τις ρυθμισεις του ρουτερ.. Δε μπορω να καταλαβω γιατι μου το κανει αυτο.. Επισης στο troubleshooter, αν θυμαμαι καλα, ελεγε κατι για local address network ip failed ή καπως ετσι.. Λεω να βγαλω το ESET Security και να αφησω μονο το firewall των windows 7. Να βγαλω και το firewall του router; Το thomson εχω. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Πώς είμαστε τόσο σίγουροι; Δεν είπε αν το λαμπάκι "www" (ή όπως τέλος πάντων το λένε) είναι αναμμένο ή σβηστό. πολυ απλα .2 Post Πιο πανω εγραψα το γιατι.γιατι αυτο το μυνημα θα βγει αν εχεις προβλημα στο Lan Οχι στο wan oops πράγματι, αυτό εννοούσε και ο Luxx καλά με 1 PC δεν αλλάζει ποτέ, δλδ μια ζωή ο DHCP την ίδια ip θα δίνει εφόσον μόνο ένα pc/client συνδέεται πάνω στο router τώρα δυστυχώς για το πρόβλημα του Luxx δεν δίνει και πολλές πληροφορίες... ναι αυτο ειναι γνωστο οπως και στο Thomson υπαρχει και επιλογη για same ip.αλλα εμεις παντα παιρνουμε το φαινομενο οτι πχ καποιος αλλος μπει στο δικτυο κτλ.δεν ειναι κοπος η στατικη sto tcp ip Ολα τα λαμπακια λειτουργουσαν μια χαρα. Αλλα δε μπορουσα να μπω στο 192.168.1.254 για να δω την κατασταση του ιντερνετ απο τις ρυθμισεις του ρουτερ.. Δε μπορω να καταλαβω γιατι μου το κανει αυτο.. Επισης στο troubleshooter, αν θυμαμαι καλα, ελεγε κατι για local address network ip failed ή καπως ετσι.. Λεω να βγαλω το ESET Security και να αφησω μονο το firewall των windows 7. Να βγαλω και το firewall του router; Το thomson εχω. Ευχαριστω για τις απαντησεις. tou router αστο .τα αλλα 2 δεν θα τα βαζα καν.
Luxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ωραια τοτε. Αν βαλω στατικη ip, να βγαλω το upnp που εχω τωρα; Στο firewall του ρουτερ το εχω στο μετριο επιπεδο. Καλα ειναι εκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.