Προς το περιεχόμενο

Mνημες RAM

paokmaniak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να προσθεσω νεα μνημη RAM σε ενα δευτερο παλιο desktop που εχω τρεχωντας το cpu βλεπω στο max bandwith στο SPD 333 Μhz (αρα 667 Mhz μιας που ειναι ddr2) αλλα στην επιλογη Memory μου βγαζει 334.9 MHz πως ειναι δυνατον να ειναι υψηλοτερο απο το μαξιμουμ? Στην παραγελλια μου αυτο που πρεπει να προσεχω απλα το 667 και το 1.8 Volt δεν ειναι? Πρεπει να ελεγξω και κατι αλλα για συμβατοτητα? Ειναι καλυτερο να ειναι κ η νεα Kingston η δεν παιζει ρολο?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να προσθεσω νεα μνημη RAM σε ενα δευτερο παλιο desktop που εχω τρεχωντας το cpu βλεπω στο max bandwith στο SPD 333 Μhz (αρα 667 Mhz μιας που ειναι ddr2) αλλα στην επιλογη Memory μου βγαζει 334.9 MHz πως ειναι δυνατον να ειναι υψηλοτερο απο το μαξιμουμ? Στην παραγελλια μου αυτο που πρεπει να προσεχω απλα το 667 και το 1.8 Volt δεν ειναι? Πρεπει να ελεγξω και κατι αλλα για συμβατοτητα? Ειναι καλυτερο να ειναι κ η νεα Kingston η δεν παιζει ρολο?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το 333 δεν είναι το maximum αλλά το στάνταρ,αν κάνεις overclock στην cpu θα δεις ότι ανεβαίνει αυτομάτως και η συχνότητα της μνήμης (εφόσον υποστηρίζεται αυτόματοι ρύθμιση από το bios).

Καλό είναι να πας στην σελίδα της μητρικής και να δεις συγκεκριμένα την λίστα με της συμβατές μνήμες.

Δημοσ.

ναι αλλα εφοσον εχω 667 (αφου μου εχει στο SPD 333) μονο 667 δε πρεπει να βαλω? (η να αλλαξω και τις δυο)

---------- Προσθήκη στις 14:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:20 ----------

OK εβγαλα ακρη ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...