anastasios5 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα παιχνιδια που παιζω κυριως ειναι τα lineage,diablo και counter strike,λοιπον το μου φτανει τα 700 ευρω.για οθονη θα χρησιμοποιησω μια τηλεοραση lcd 21'' sharp που ειχα παρει περυσι απο τον κοτσοβολο 400 ευρω
lionheart75 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα παιχνιδια που παιζω κυριως ειναι τα lineage,diablo και counter strike,λοιπον το μου φτανει τα 700 ευρω.για οθονη θα χρησιμοποιησω μια τηλεοραση lcd 21'' sharp που ειχα παρει περυσι απο τον κοτσοβολο 400 ευρω Ανάλυση της τηλεόρασης? HD Ready ή FHD? Τι θύρες / υποδοχές έχει? (VGA ή / και HDMI?)
anastasios5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εχει και vga kai HDMI,δεν ξερω αν ειναι hd ready
pano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Φίλε lion σου χρωστάω μια απάντηση από προηγούμενο topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=397094&page=6 ,πρίν κανά 1,5 μήνα περίπου είχα ρωτήσει στο Πλαίσιο για το κόστος των windows με αγορά ολόκληρου πύργου ,τώρα άν έχει αλλάξει τίποτα και βάζουν μόνο την retail έκδοση τι να σου πώ....
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εχει και vga kai HDMI,δεν ξερω αν ειναι hd ready Εφόσον έχει HDMI θα είναι τουλάχιστον HDReady 720p στην χειρότερη 1280x720 ή FHD 1080p 1920x1080 στην καλύτερη. Σωστό είναι να χρησιμοποιήσεις καλώδιο HDMI για την σύνδεση της κάρτας γραφικών σου στην τηλεόραση ώστε πέρα απο την εικόνα να μπορέσεις να περάσεις και ήχο στην τηλεόραση. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις προς το παρόν 2 απλά ηχεία, αφού δεν θα σου προσφέρουν καλύτερο ήχο απο τα ηχεία της τηλεόρασης, οτιδήποτε αγοράσεις μέχρι τα 15 - 20 ευρώ είναι μάπα. Κάποια άλλη στιγμή θα αγοράσεις ένα καλό 2.1 ή 5.1 σετάκι για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Οπότε πρέπει να διαθέσεις και περίπου 8-10 ευρώ για να αγοράσεις ένα καλώδιο HDMI. Πέρνα μια βολτα απο το Πλάισιο και αγόρασε ένα καθώς δεν υπάρχει ποικιλία στο site τους απο καλώδια monitor. Σε κάθε περίπτωση μην δώσεις πάνω απο 10 ευρώ για καλώδιο hdmi (μη σε παραμμυθιάσουν... ) Και μια πρόταση στα 700 ευρώ λοιπόν. Εναλλακτικά αν θέλεις αλλαξε τον WD Blue με τον WD Black: http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/Hard-Disk/Western-Digital-Hdd-Wd-Sata-Iii-640Gb-64Mb-Caviar-Black-WD6402AAEX.htm Είσαι εντός budjet...
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Φίλε lion σου χρωστάω μια απάντηση από προηγούμενο topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=397094&page=6 ,πρίν κανά 1,5 μήνα περίπου είχα ρωτήσει στο Πλαίσιο για το κόστος των windows με αγορά ολόκληρου πύργου ,τώρα άν έχει αλλάξει τίποτα και βάζουν μόνο την retail έκδοση τι να σου πώ.... Φίλε Πάνο και γώ δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά σαν να έχω την εντύπωση ότι ισχύει μόνο με Turbo-X. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια και να έχεις δίκιο φίλε. Μια δοκιμή θα μας πείσει. Αν μπορείς πέρνα μια βόλτα να ρωτήσεις διότι αν πάω εγώ είμαι επιρρεπής και στην παρούσα φάση προσπαθώ να απέχω... :lol:
Arxontis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 5450 δεν ειναι για παιχνιδια με full γραφικα ... να δωσεις τοσα λεφτα για ενα ετοιμο πισι και με μια καρτα που παιζεις δε παιζεις οχι... προτιμησε κατι ποιο οικονομικο απο οτι ειδα τα παιδια επανω σου εχουν δωσει πολυ καλες συμβουλες και λυσεις .. ορμα εκει και ασε τα ετοιματζιδικα..τουρβο Χ και @@
anastasios5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Και ποια καρτα προτεινετε για παιχνιδια?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εφόσον έχει HDMI θα είναι τουλάχιστον HDReady 720p στην χειρότερη 1280x720 ή FHD 1080p 1920x1080 στην καλύτερη.Σωστό είναι να χρησιμοποιήσεις καλώδιο HDMI για την σύνδεση της κάρτας γραφικών σου στην τηλεόραση ώστε πέρα απο την εικόνα να μπορέσεις να περάσεις και ήχο στην τηλεόραση. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις προς το παρόν 2 απλά ηχεία, αφού δεν θα σου προσφέρουν καλύτερο ήχο απο τα ηχεία της τηλεόρασης, οτιδήποτε αγοράσεις μέχρι τα 15 - 20 ευρώ είναι μάπα. Κάποια άλλη στιγμή θα αγοράσεις ένα καλό 2.1 ή 5.1 σετάκι για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Οπότε πρέπει να διαθέσεις και περίπου 8-10 ευρώ για να αγοράσεις ένα καλώδιο HDMI. Πέρνα μια βολτα απο το Πλάισιο και αγόρασε ένα καθώς δεν υπάρχει ποικιλία στο site τους απο καλώδια monitor. Σε κάθε περίπτωση μην δώσεις πάνω απο 10 ευρώ για καλώδιο hdmi (μη σε παραμμυθιάσουν... ) Και μια πρόταση στα 700 ευρώ λοιπόν. Εναλλακτικά αν θέλεις αλλαξε τον WD Blue με τον WD Black: http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/Hard-Disk/Western-Digital-Hdd-Wd-Sata-Iii-640Gb-64Mb-Caviar-Black-WD6402AAEX.htm Είσαι εντός budjet... 400W τροφοδοτικο σε Χ4 με 5770? *Στο extreme.outervision εμφανιζει 340W πραγμα που σημαινει οτι με efficiency κλπ το chieftec αν τα αντεξει, θα παιζει στα ορια του restart... Τροφοδοτικο Α Τροφοδοτικο Β "....Στην τιμή της σύνθεσης περιλαμβάνεται λειτουργικό Microsoft Windows 7 Home Premium 32 Bit σε Ελληνική/Αγγλική έκδοση, το οποίο έρχεται εγκατεστημένο μαζί με όλους τους οδηγούς των εσωτερικών συσκευών του Η/Υ (κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου κλπ), έτσι ώστε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραλάβετε τον Η/Υ σας και να τον θέσετε άμεσα σε λειτουργία. Επίσης με εγκατεστημένο νόμιμο λογισμικό, σε συνδυασμό με σύνδεση στο Internet, τα αυθεντικά Windows φροντίζουν για τις κρίσιμες αναβαθμίσεις που απαιτούνται από τη Microsoft....." To οποίο παρεπιπτόντως κοστίζει γύρω στα ~200 ευρώ για να το αγοράσεις εάν το θέλεις και εφόσον δεν επιθυμείς , ορθά ομολογουμένως, να πάρεις μια έτοιμη σύνθεση turbo-X... Ενημερωτικά απλά. Προσπαθησα να ειμαι ρεαλιστης στο ποστ μου. H παραγραφος που παραθετεις ναι οκ εχει μια σχεση με το τελικο κοστος, πλην ομως δεν αφορα σχεδον κανενα ιδιωτη.
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Φίλε με συγχωρείς αλλά δεν ξέρω γιατί προσπαθείς σώνει και καλά να με βγάλεις λάθος. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω απο την στιγμή που λάθος είσαι εσύ και επιμένεις και απο πάνω. Επειδή προφανώς δεν ξέρεις αλλά διαβάζεις τα σχόλια των μαγαζιών που πουλάνε κάρτες περί απαραίτητου wattage των psus για την εν λογω κάρτα κάθε φορά, θα σου πώ το εξής: Ένα ποιοτικό 400W psu όπως είναι το chieftec με όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το A-135 series (Active PFC, 80 plus efficiency) σηκώνει και παρα σηκώνει ένα σύστημα με πιο ενεργοβόρο τετραπύρηνο απο ότι είναι ο Phenom X4 955, την HD5770 και όχι μόνο αυτή αλλά και τις πιο ενεργοβόρες HD4850, HD4870, HD4890 κλπ, κλπ, κλπ, (για την GTX460, που είναι πιο ενεργοβόρα απο την HD5770 ούτε λόγος, δεν χρειάζεται να αναφερθώ κάν) καθώς και σκληρούς μηχανικούς δίσκους (πάνω απο έναν), dvdrws, fans και ότι άλλο. To προγραμματάκι που παραθέτεις ΔΕΝ αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Και επειδή αγαπητέ φίλε τυγχάνει αυτά που λέω να τα έχω δοκιμάσει και στην πράξη σου λέω και τα εξής επιπλεον: Έχω ένα σύστημα με 955 και ένα με Q6600, ποιός είναι ο πιο ενεργοβόρος? Το φθηνό πλήν τίμιο και ποιοτικό δε HEC (aka Heroichi) 400W 80plus σηκώνει ανετότατα τον Q6600 GO στα 3Ghz o/c και παραπάνω, 1 ΗD4890 (είναι άραγε πιο ενεργοβόρα απο την HD5770?), 4GB ram, 1 Black 500GB, 1Tb σκληρό δίσκο εξωτερικό μέσω e-sata θύρας του κουτιού (antec fusion), 1DVDRW, 1 freezer7 pro με 1 92mm fan, 2 x 120mm fans (1 με led), 1χ140mm fan στο πλάι, Lcd οθονίτσα του κουτιοού (htpc case βλέπεις)... Τι λές λοιπόν το Chieftec A-135 400W που είναι καλύτερο απο το Hec τα σηκώνει αυτά που προτείνω? Όσον αφορά το έτοιμο σύστημα Turbo-X ουδέποτε είπα / συμφώνησα με κάποιον να πάρει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ πάντα για αγορά κομμάτι - κομμάτι. Όμως η διαφορά των 100 ευρώ που βγήκε απο το έτοιμο δεν ήταν η πραγματική στην προκειμένη περίπτωση καθώς το σύστημα περιελάμβανε και λειτουργικό win7 32bit το οποίο έχει κόστος πολύ πάνω απο 100 ευρώ. Αυτό το κατάλαβες? Κάποιοι που θέλουν ένα pc για ψιλοδουλειές (και δεν γνωρίζουν απο θείο και τα συναφή) δίνουν βάση και στο λογισμικό. Ανέφερα τα πράγματα ώς έχουν χωρίς να έχω διαθεση / σκοπό να σε θίξω, για πιο λόγο άλλωστε? Δεν καταλαβάινω... Επίσης απο όσο ξέρω το προιόν αυτό απευθύνεται σε ιδιώτες ή μήπως κάνω λάθος??... Εdit: Και πού σαι, αναφέρθηκα κιόλας στην πρόταση με Athlon X4 635... Ποιός είναι άραγε πιο ενεργοβόρος?? o Q6600?, o 955? ή o X4 635?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Φίλε με συγχωρείς αλλά δεν ξέρω γιατί προσπαθείς σώνει και καλά να με βγάλεις λάθος.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω απο την στιγμή που λάθος είσαι εσύ και επιμένεις και απο πάνω. Επειδή προφανώς δεν ξέρεις αλλά διαβάζεις τα σχόλια των μαγαζιών που πουλάνε κάρτες περί απαραίτητου wattage των psus για την εν λογω κάρτα κάθε φορά, θα σου πώ το εξής: Ένα ποιοτικό 400W psu όπως είναι το chieftec με όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το A-135 series (Active PFC, 80 plus efficiency) σηκώνει και παρα σηκώνει ένα σύστημα με πιο ενεργοβόρο τετραπύρηνο απο ότι είναι ο Phenom X4 955, την HD5770 και όχι μόνο αυτή αλλά και τις πιο ενεργοβόρες HD4850, HD4870, HD4890 κλπ, κλπ, κλπ, (για την GTX460, που είναι πιο ενεργοβόρα απο την HD5770 ούτε λόγος, δεν χρειάζεται να αναφερθώ κάν) καθώς και σκληρούς μηχανικούς δίσκους (πάνω απο έναν), dvdrws, fans και ότι άλλο. To προγραμματάκι που παραθέτεις ΔΕΝ αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Και επειδή αγαπητέ φίλε τυγχάνει αυτά που λέω να τα έχω δοκιμάσει και στην πράξη σου λέω και τα εξής επιπλεον: Έχω ένα σύστημα με 955 και ένα με Q6600, ποιός είναι ο πιο ενεργοβόρος? Το φθηνό πλήν τίμιο και ποιοτικό δε HEC (aka Heroichi) 400W 80plus σηκώνει ανετότατα τον Q6600 GO στα 3Ghz o/c και παραπάνω, 1 ΗD4890 (είναι άραγε πιο ενεργοβόρα απο την HD5770?), 4GB ram, 1 Black 500GB, 1Tb σκληρό δίσκο εξωτερικό μέσω e-sata θύρας του κουτιού (antec fusion), 1DVDRW, 1 freezer7 pro με 1 92mm fan, 2 x 120mm fans (1 με led), 1χ140mm fan στο πλάι, Lcd οθονίτσα του κουτιοού (htpc case βλέπεις)... Τι λές λοιπόν το Chieftec A-135 400W που είναι καλύτερο απο το Hec τα σηκώνει αυτά που προτείνω? Καταρχην ξεκινας τη συζητηση σε λαθος βαση. Οτι ποσταρω με σκοπο να σε βγαλω λαθος. Οχι, εδω ειναι φορουμ και γραφονται διαφορες αποψεις. Οποιος γραφει κατι που δεν συντασεται με τη δικη σου αποψη, δε σημαινει οτι εχει κομπλεξ μαζι σου, οποτε καλο θα ηταν να μη θετεις αυτη τη βαση στη κουβεντα μας. Αλιμονο αν ειμαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουμε με οσα γραφεις εσυ/εγω/ο οποιοσδηποτε. Λοιπον σου παρεθεσα 2 links. Το 1ο ειναι της Asus και βγαζει ανεπαρκη τα 400W. Υποθετω βεβαια οτι λαμβανει υποψιν του και τα efficiency και δινει ενα τροφοδοτικο των 450W ως απαραιτητο. Αρα μενουμε πισω γυρω στα 50 ονομαστικα watt στην 1η περιπτωση. Σημειωσα οτι ενα αλλο site (το οποιο παρεπιπτοντως θεωρειται ακομα πιο αξιοπιστο απτην ASUS σε αυτον τον τομεα) δινει 340W πραγματικης ισχυος. Ενα τροφοδοτικο 400W με efficiency 80% σημανει οτι αποδιδει γυρω στα 320W πραγματικη ισχυ, δηλαδη ειμαστε στα -20W πραγματικης ισχυος και εδω. *Ολα αυτα οταν οι συσκευες ενος pc φτασουν να δουλευουν στο 100% ταυτοχρονα. Πραγμα εξαιρετικα σπανιο, αρα ΣΥΝΗΘΩΣ απαιτειται αρκετα λιγοτερη ισχυς, χωρις να αποκλειεται να φτασουμε στα ανωτερω peak τα οποια υπολογιζουν αυτα τα sites. Το οτι εσυ δουλευεις απροβληματιστα τα Χ,Υ παρομοια συστηματα, δε σημαινει οτι εφτασες ταυτοχρονα ολα τα υποσυστηματα του στο 100% της χρησης τους (σκληροι/4πυρηνες/ram/dvd-rw/vga κλπ), ενω επισης δε σημαινει οτι ειναι ενδεδειγμενη λυση ενα τροφοδοτικο να δουλευει κοντα στο maximum των δυνατοτητων του. Τελος δε σημαινει οτι εχεις κανει την ενδεδειγμενη επιλογη τροφοδοτικου, γιατι εκτος του οτι καταπονειται, ανα πασα στιγμη μπορει να φανει ανεπαρκες σε ταυτοχρονες απαιτησεις ενεργειας ΟΛΩΝ των υποσυστηματων, ακομα κι αν αυτο συμβαινει 1 φορα το χρονο πχ. Για να μην επεκταθω σε θεματα overclocking/μελλοντικης πιθανης προσθηκης ενος σκληρου δισκου/μιας vga κλπ. Θα θελει να βαλει οτιδηποτε (μπορει και να μη θελει βεβαια) και θα ειναι με το σταυρο στο χερι αν θα τον φτασει το τροφοδοτικο. Δινει 20 ευρω παραπανω και ησυχαζει για παντα. Eν πασει περιπτωση δεν ειναι και τοσο τραγικο, να αντιπροτεινω 2 ισχυροτερα τροφοδοτικα για προοληπτικους λογους και δε σημαινει οτι σε παω κοντρα για να περναω την ωρα μου η οτι εχω κανα κομπλεξ μαζι σου και οτι αλλο βαζει ο νους σου. Απλα δε συμφωνω μαζι σου, στοιχειωθετωντας με links τη γνωμη μου -διοτι αν δε το εκανα προφανως θα αμφισβητουμουν αμεσα, εξαλλου τωρα αμφισβητουνται και τα links της Asus κλπ-. Όσον αφορά το έτοιμο σύστημα Turbo-X ουδέποτε είπα / συμφώνησα με κάποιον να πάρει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ πάντα για αγορά κομμάτι - κομμάτι. Όμως η διαφορά των 100 ευρώ που βγήκε απο το έτοιμο δεν ήταν η πραγματική στην προκειμένη περίπτωση καθώς το σύστημα περιελάμβανε και λειτουργικό win7 32bit το οποίο έχει κόστος πολύ πάνω απο 100 ευρώ. Αυτό το κατάλαβες? Κάποιοι που θέλουν ένα pc για ψιλοδουλειές (και δεν γνωρίζουν απο θείο και τα συναφή) δίνουν βάση και στο λογισμικό. Ανέφερα τα πράγματα ώς έχουν χωρίς να έχω διαθεση / σκοπό να σε θίξω, για πιο λόγο άλλωστε? Δεν καταλαβάινω... Επίσης απο όσο ξέρω το προιόν αυτό απευθύνεται σε ιδιώτες ή μήπως κάνω λάθος??... Εδω συνεχιζεις τη συζητηση στη βαση που την εβαλες εξαρχης, οτι δηλαδη εχω σκοπο να σε κοντραρω, ενω σε αυτον τον τομεα εχω ουσιαστικα συμφωνησει μαζι σου στο προηγουμενο ποστ μου. Οτι γραφεις στο ποστ σου περι κοστους το ειπα κι εγω, πως δεν ειναι λαθος. Αυτο που συμπληρωσα-διευκρινησα ειναι οτι το ποστ μου ηταν πιο ρεαλιστικο, οτι δηλαδη τα win7 δεν μας ενδιαφερουν συνηθως κατα την συνθεση-αγορα ενος Η/Υ. Δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να προσθεσεις με τα παραπανω λοιπον, οταν εξαρχης εχω συμφωνησει, εχοντας απλα κανει μια διευκρινηση επιπλεον.
anastasios5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και τις συνθεσεις σας γιατι οπως θα εχετε καταλαβει δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος.παντως δεν ειναι αναγκη να ''παθιαζεστε'' τοσο πολυ. Υστερα,πριν καιρο ειχα κατεβασει τα windows 7 απο το pirate bay,το εγραψα σε dvd και πηγα να το εγκαταστησω στο λαπτοπ αλλα δεν τα καταφερα γιατι σε ενα σημειο ζηταγε να του βαλω drivers...σε αυτο το σημειο τι πρεπει να κανω?και μηπως ξερετε απο που αλλου μπορω να παρω τα windows 7 ,για να μην τα πληρωσω 200 ευρω κερατιατικα απο το πλαισιο?
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Καλύτερα να επικεντρωθούμε σε προτάσεις για αγορά, αυτό άλλωστε επιθυμεί και ο ίδιος ο ΤS. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο λοιπόν κάντο, θα βοηθήσεις το νήμα και τον ΤS. Ενδεικτικά θα σου πώ ότι 550W psu χρησιμοποιούμε για HD5870 και πάνω για παράδειγμα. Αν σε κάποιον περισσεύουν τα ~100 ευρώ που κάνει το corsair ή έχει σκοπό να αναβαθμιστεί σε μεγαλύτερη κάρτα τότε ας το πάρει, διαφορετικά είναι πεταμένα χρήματα για μία HD5770 που έχει χαμηλή κατανάλωση. Το αν είναι επαρκές το συγκεκριμένο psu με τα συγκεκριμένα υποσυστήματα το γνωρίζω πολύ καλά όπως και όσοι ασχολούνται με το άθλημα. Όσον αφορά το πώς συμεριφέρομαι στα δικά μου συστήματα, ούτε τους ρίχνω κλοτσιές ούτε τα έχω και τα βλέπω... Τους συμπεριφέρομαι όπως ένας οποιοδήποτε χρήστης που δεν είναι μέσος σε κάθε περίπτωση αφού ασχολούμαι και με τον υπερχρονισμό όσο μπορώ τουλάχιστον.... Επίσης δεν θα μπώ στη διαδικασία να αναφέρω λεπτομερώς στην παρούσα φάση (είναι και αργά) πόσα watt καταναλώνει ο 935, η ΗD5770, κλπ για να αποδείξω ότι υπερκαλύπτει το συγκεκριμένο Chieftec. Ανάφερα στο προηγούμενο πόστ παράδειγμα με αρκετά πιο ενεργοβόρο σύστημα και 400άρι καλό psu. Μπορείς αν θέλεις να το ψάξεις εσύ, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα εν λόγω προγραμματάκια τα οποία ναι μεν δείχνουν μια εικόνα στο περίπου αλλά ΔΕΝ αντικατοπρτίζουν την πραγματικότητα. Καλό είναι πάντως όταν είμαστε σίγουροι ότι ξέρουμε να ποστάρουμε διαφορετικά μπερδεύουμε τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν και τους στρέφουμε σε άκυρες / πολυδάπανες αγορές. Αν στον 635 και την HD5770 προτείνεται ένα 550άρι των 100 ευρώ, για μία GTX480 και έναν X6 1090T για παράδειγμα τι πρέπει να προταθεί? Επίσης δεν μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση για 20 ευρώ παραπάνω αλλά για 50 ευρώ παραπάνω. Πιο λογικό θα ήταν να προτείνεις ένα καλό 450άρι ας πούμε με λίγα παραπάνω χρήματα όχι ένα psu των 100 ευρώ όμως. Και ασφαλώς και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να συμφωνεί με εμένα / εσένα ή οποιονδήποτε άλλο. Δεν είμαστε παντογνώστες φίλε μου. Όμως ξαναλέω ότι έχω εικόνα στην προκειμένη περίπτωση καθώς έχω χρησιμοποιήσει κατα καιρούς (όπως και τώρα) 400άρια - 420άρια καλά psu όπως και το enermax που είχα με πολύ πιο ενεργοβόρες συνθέσεις απο αυτή που πρότεινα στο φίλο. Aυτά απο μένα λοιπόν. ---------- Προσθήκη στις 03:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:01 ---------- Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και τις συνθεσεις σας γιατι οπως θα εχετε καταλαβει δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος.παντως δεν ειναι αναγκη να ''παθιαζεστε'' τοσο πολυ. Υστερα,πριν καιρο ειχα κατεβασει τα windows 7 απο το pirate bay,το εγραψα σε dvd και πηγα να το εγκαταστησω στο λαπτοπ αλλα δεν τα καταφερα γιατι σε ενα σημειο ζηταγε να του βαλω drivers...σε αυτο το σημειο τι πρεπει να κανω?και μηπως ξερετε απο που αλλου μπορω να παρω τα windows 7 ,για να μην τα πληρωσω 200 ευρω κερατιατικα απο το πλαισιο? Δεν μιλάμε ποτέ για τέτοια πράγματα στο φόρουμ φίλε.
sozz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 καλα προτεινεται στο παιδι να παρει σπασμενα windows?? παρε φιλε τα windows 7 64bit και θα σου κρατησουν πολλα πολλα χρονια και θα τα εχεις και γνησια και δεν θα φοβασαι μην κλειδωσουν
lefstef Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 καλα προτεινεται στο παιδι να παρει σπασμενα windows?? παρε φιλε τα windows 7 64bit και θα σου κρατησουν πολλα πολλα χρονια και θα τα εχεις και γνησια και δεν θα φοβασαι μην κλειδωσουν όταν λες πολλά πολλά χρόνια εννοείς 2 μέχρι 3 γιατί θα έχουν βγει τα windows 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.