Προς το περιεχόμενο

HTC HD2 ή iPhone 3G

merkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμιτες-συμφορουμιτισσες!

Εδώ και έναν χρόνο είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος του 3G μήλου.Τώρα τελευταία σκέφτομαι το HTC HD2 σαν μια καλή επιλογή λόγω του hardware του το οποίο διαφέρει πολύ από αυτό του iphone.Σκεφτομαι όμως ότι στο HD2 δεν υπάρχει τέτοια πληθώρα εφαρμογών όπως στο μηλοφωνο,και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει αφού εχω συνηθίσει να είμαι περιτριγυρισμενος με ωραίες και χρήσιμες εφαρμογές και μια τέτοια αλλαγή από iPhone και apple σε HTC και windows δεν ξέρω κατα πόσο θα με συνέφερε.Εδώ και δυο τρεις μέρες που κοιταω κάποια πράγματα για το HD2 έχω τρελαθεί με όλα όσα βλέπω(πχ cooked roms,radio,sence UI και αλλα).Όπως με λίγα λόγια θα καταλάβατε είμαι άσχετος με windows mobile,παλιότερα όμως είχα ένα Qtek 9100(νομίζω αυτό ήταν)και κάτι ήξερα.Από wm 6.5 όμως τίποτα!Μπορείτε να μου πείτε αν θα με συνέφερε μια τέτοια αλλαγή;Στα wm υπάρχουν εφαρμογές,παιχνίδια και διάφορα τέτοια καλουδια όπως στο iPhone?Περισσοτερο θέλω εφαρμογές συνδεσιμοτητας,κανά καλό παιχνιδάκι,μουσική και ένα καλό ηχειο.

Περιμένω τις γνώμες σας και τις συμβουλές σας!

Ευχαριστώ!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμιτες-συμφορουμιτισσες!

Εδώ και έναν χρόνο είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος του 3G μήλου.Τώρα τελευταία σκέφτομαι το HTC HD2 σαν μια καλή επιλογή λόγω του hardware του το οποίο διαφέρει πολύ από αυτό του iphone.Σκεφτομαι όμως ότι στο HD2 δεν υπάρχει τέτοια πληθώρα εφαρμογών όπως στο μηλοφωνο,και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει αφού εχω συνηθίσει να είμαι περιτριγυρισμενος με ωραίες και χρήσιμες εφαρμογές και μια τέτοια αλλαγή από iPhone και apple σε HTC και windows δεν ξέρω κατα πόσο θα με συνέφερε.Εδώ και δυο τρεις μέρες που κοιταω κάποια πράγματα για το HD2 έχω τρελαθεί με όλα όσα βλέπω(πχ cooked roms,radio,sence UI και αλλα).Όπως με λίγα λόγια θα καταλάβατε είμαι άσχετος με windows mobile,παλιότερα όμως είχα ένα Qtek 9100(νομίζω αυτό ήταν)και κάτι ήξερα.Από wm 6.5 όμως τίποτα!Μπορείτε να μου πείτε αν θα με συνέφερε μια τέτοια αλλαγή;Στα wm υπάρχουν εφαρμογές,παιχνίδια και διάφορα τέτοια καλουδια όπως στο iPhone?Περισσοτερο θέλω εφαρμογές συνδεσιμοτητας,κανά καλό παιχνιδάκι,μουσική και ένα καλό ηχειο.

Περιμένω τις γνώμες σας και τις συμβουλές σας!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η υπογραφή μου είναι η πρόταση μου για το νέο σου κινητό. Εκεί να δεις τι γίνεται με cooked roms κτλ... Να τονίσω ότι πριν είχα 3GS...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Η υπογραφή μου είναι η πρόταση μου για το νέο σου κινητό. Εκεί να δεις τι γίνεται με cooked roms κτλ... Να τονίσω ότι πριν είχα 3GS...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

iPhone για το λειτουργικο και της εφαρμογες

HD 2 για την απιστευτη οθονη του

Η αληθεια ειναι οτι τα Windows Mobiles εχουν μια ελλειψη σε εφαρμογες που αποσκοπουν την διασκεδαση

Προσωπικη αποψη ειναι οτι αν τελικα παρεις το HD 2 τοτε καλυτερα να του βαλεις Cooked Rom me Android!

Δημοσ.

iPhone για το λειτουργικο και της εφαρμογες

HD 2 για την απιστευτη οθονη του

Η αληθεια ειναι οτι τα Windows Mobiles εχουν μια ελλειψη σε εφαρμογες που αποσκοπουν την διασκεδαση

Προσωπικη αποψη ειναι οτι αν τελικα παρεις το HD 2 τοτε καλυτερα να του βαλεις Cooked Rom me Android!

Δημοσ.

Για άλλη συσκευή εκτός HD2 δεν το σκέφτομαι αφού αν πάρω το HD2 θα μου το δώσει ένας γνωστός μου.Για αυτό μιλάω συγκεκριμένα για αυτό το κινητό.Τώρα cooked roms και όλα αυτά δεν ξέρω καλά τι είναι,πως να τα χρησιμοποιήσω,τι μου προσφέρουν κτλ...

Δημοσ.

Για άλλη συσκευή εκτός HD2 δεν το σκέφτομαι αφού αν πάρω το HD2 θα μου το δώσει ένας γνωστός μου.Για αυτό μιλάω συγκεκριμένα για αυτό το κινητό.Τώρα cooked roms και όλα αυτά δεν ξέρω καλά τι είναι,πως να τα χρησιμοποιήσω,τι μου προσφέρουν κτλ...

• Moderators
Δημοσ.
Για άλλη συσκευή εκτός HD2 δεν το σκέφτομαι αφού αν πάρω το HD2 θα μου το δώσει ένας γνωστός μου.Για αυτό μιλάω συγκεκριμένα για αυτό το κινητό.Τώρα cooked roms και όλα αυτά δεν ξέρω καλά τι είναι,πως να τα χρησιμοποιήσω,τι μου προσφέρουν κτλ...]

Μεταχειρισμενο? Ποσο καιρο? Τιμη? Τα παραπανω ειναι βασικα για να καταληξεις.

Απο κει και περα χονδρικα: Λειτουργικο=Windows Mobile

Rom=Λειτουργικο + radio + καλουδια (οπτικα/χρηστικα)

Εργοστασιακη Rom= Λειτουργικο + HTC Sense UI (αυτο ειναι ενα κελυφος για να μην χρειαζεσαι το μενου των WinMo. Κρατα πως ειναι αυτο που βλεπεις, αρχικη οθονη κλπ).

Cooked Rom= Λειτουργικο + ρυθμισεις για ταχυτητα ή εφε (αναλογα τον developer).

To radio που ανεφερες στο πρωτο ποστ σου ξεχνα το. Δεν σε ενδιαφερει να το αλλαξεις. Ειναι υπευθυνο για τις κλησεις, το wifi, gps και ο,τι εχει να κανει με συνδεσιμοτητα. Αυτα που ακους για καλυτερο radio (αρα καλυτερη συνδεσιμοτητα) ειναι υπερβολικα. Οσα radio και να αλλαξεις δεν θα παρατηρησεις ιδιαιτερη διαφορα.

Γιατι να βαλεις cooked? Για να κερδισεις ταχυτητα στο συστημα. Ή για να το κανεις πιο ομορφο οπτικα. Για να εχεις νεες εκδοσεις του λειτουργικου. Για να εχεις νεες εκδοσεις των εφαρμογων.

Γιατι να μην βαλεις cooked? Για να εισαι εντος εγγυησης (αν και ειναι αναστρεψιμο. Γιατι δεν εχεις χρονο/διαθεση να ασχοληθεις. Γιατι εισαι ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο as is.

Εφαρμογες παρα πολλες (αν και εχουν σταματησει καποιες να εξελισσονται, αλλα αριθμητικα ειναι πολλες). Καλο ηχειο? Οχι (του βαζω 6). Καλοι players για μουσικη (με ακουστικα)? Αρκετοι. Επισης τι εννοεις συνδεσιμοτητα? Αν εννοεις διαχρειριση του υπολογιστη σου κλπ ειναι παρα πολυ καλο. Αν εννοεις browsing κλπ στην 4.3"οθονη του η εμπειρια ειναι μαγεια.

Για παιχνιδια δεν εχω αποψη αλλα εχει παρει το ματι μου καποια συμπαθητικα. Καμια σχεση με αυτα του iphone βεβαια.

Ως πρωην κατοχος του θα σου ελεγα να το παρεις διοτι hardwarικα ειναι πολυ καλη συσκευη με ελπιδες modαρισματος για τα 7 και ηδη λειτουργικα android.

Δημοσ.

Αν σου αρεσουν διασκεδαστικες εφαρμογες και τα παιχνιδια , το iphone ειναι προς το παρον μονοδρομος . Περιμενε την ανανεωση σου να πας στο 4άρι ή ακομα και ενα 3Gs , ειναι κατα πολυ πολυ καλυτερα απο το 3G

Δημοσ.
Αν σου αρεσουν διασκεδαστικες εφαρμογες και τα παιχνιδια , το iphone ειναι προς το παρον μονοδρομος . Περιμενε την ανανεωση σου να πας στο 4άρι ή ακομα και ενα 3Gs , ειναι κατα πολυ πολυ καλυτερα απο το 3G

To 3Gs είναι καλύτερο από το 3G..;

Απλά είναι πιό γρήγορο.

Δημοσ.
Αν σου αρεσουν τα παιχνιδια , το iphone ειναι προς το παρον μονοδρομος .

διορθωση...

γιατι απο διασκεδαστικες εφαρμογες,αστο,δεν φανταζεσαι τι κυκλοφορει στο market και στους θειους(ναι ναι,υπαρχει φως και περα απο την apple που ανακαλυψε την μπροστινη καμερα το 2010.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...