Προς το περιεχόμενο

Nvidia GeForce 7600 GS

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξερω αμα τις σηκωνει αυτες που λετε γιατι εχω ενα τροφοδοτικο.... για γελια...

300watt... Τωρα μαλλον και καινουριο τροφοδοτικο θα χρειαστω...

Μαλλον αυτο θα παρω τωρα που ειναι προσφορα....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700177

Και πολύ καλά θα κάνεις φίλε, τέλεια επιλογή σε αυτά τα χρήματα!

Τo τροφοδοτικό σου δεν σηκώνει την HD4850 αν σκέφτεσαι να την αγοράσεις και μάλλον και τις υπόλοιπες, ειδικά αν είναι no name όπως λές.

Μόνο που αν το έχεις αποφασίσει, τρέχα να προλάβεις άμεσα... :P:-D

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πολύ καλά θα κάνεις φίλε, τέλεια επιλογή σε αυτά τα χρήματα!

Τo τροφοδοτικό σου δεν σηκώνει την HD4850 αν σκέφτεσαι να την αγοράσεις και μάλλον και τις υπόλοιπες, ειδικά αν είναι no name όπως λές.

Μόνο που αν το έχεις αποφασίσει, τρέχα να προλάβεις άμεσα... :P:-D

Προλαβα... Εκανα την παραγγελια και τωρα μου ερχεται!!

Δημοσ.
Προλαβα... Εκανα την παραγγελια και τωρα μου ερχεται!!

Ά ρε Karxilas κάρτα γραφικών ζήτησες τροφοδοτικό πήρες :lol::lol:.

Χώρια από την πλάκα πολύ καλά έκανες, ιδίως το συγκεκριμένο που πήρες είναι κορυφή και σε πολὐ καλή τιμή.

Δημοσ.
Μ'ενα σπαρο.... δυο τρυγονια!!! Θα παρω και καρτα γραφικων μην μου ανυσηχειτε!!

Ποιά θα πάρεις τελικά, αποφάσισες? :-)

Δημοσ.

Όχι, δεν αξίζει τον κόπο είναι fail αγορα καθώς αφενός δεν γνωρίζεις σε τι κατάσταση είναι η κάρτα (μπορεί και επισκευασμένη απο rma, το πιθανότερο) και αφετέρου στα ίδια λεφτά αγοράζεις καινούργια την ίδια υλοποίηση της Gainward gt240 στα 512mb GDDR5...;)

Δημοσ.
Όχι, δεν αξίζει τον κόπο είναι fail αγορα καθώς αφενός δεν γνωρίζεις σε τι κατάσταση είναι η κάρτα (μπορεί και επισκευασμένη απο rma, το πιθανότερο) και αφετέρου στα ίδια λεφτά αγοράζεις καινούργια την ίδια υλοποίηση της Gainward gt240 στα 512mb GDDR5...;)

Αφου δεν αξιζει τοτε θα παρω την 4670

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...