Προς το περιεχόμενο

Nvidia GeForce 7600 GS

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!! Εχω την Nvidia GeForce 7600 GS η οποια ειναι αρκετα παλια. Θελω να την αλλαξω για να παιζουν κυριως τα καινουρια παιχνιδια (pes 2011 αλλα και το crysis).

Μπορειτε να μου προτεινετε μερικες που να μην ξεπερνανε το οριο των 70 ευρω??

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας!! Εχω την Nvidia GeForce 7600 GS η οποια ειναι αρκετα παλια. Θελω να την αλλαξω για να παιζουν κυριως τα καινουρια παιχνιδια (pes 2011 αλλα και το crysis).

Μπορειτε να μου προτεινετε μερικες που να μην ξεπερνανε το οριο των 70 ευρω??

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σου είναι είτε pci-e είτε agp (η θύρα που "κουμπώνει" δλδ), αν δεν ξέρεις τι είναι μπορείς να το δεις με το gpuz ή αν απλά μας πεις ποια είναι η μητρική σου :-)

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σου είναι είτε pci-e είτε agp (η θύρα που "κουμπώνει" δλδ), αν δεν ξέρεις τι είναι μπορείς να το δεις με το gpuz ή αν απλά μας πεις ποια είναι η μητρική σου :-)

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω σιγουρη απαντηση μπορεις να δεις στην υπογραφη την μητρικη μου. Η καρτα πρεπει να ειναι κουμποτη...

---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ----------

Επειδη δεν ξερω σιγουρη απαντηση μπορεις να δεις στην υπογραφη την μητρικη μου. Η καρτα πρεπει να ειναι κουμποτη...

ok το βρηκα. ειναι pci-e

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ----------

ok το βρηκα. ειναι pci-e

Δημοσ.

( μόνο used GTX260 θα έλεγα - αφού δεν μου πάει η καρδιά να σου προτείνω ούτε την αστεία τιμολογημένη 240 - ούτε την μασκαρεμένη 250 ... :-) )

Δημοσ.
pcie είναι - οπότε μια 4670 θα ήταν καλή λύση -> http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=25&item_id=1040 :-)

Εναλλακτικά ψάξε μια μεταχειρισμένη 4770/4850 - αλλά εκεί θα πρέπει να έχεις και αξιοπρεπές psu...

Αυτη που προτεινες παιζει ολα τα καινουρια παιχνιδια?? Επισης δεν θελω να κολλαει και το pc. Με ενδιαφερει πολυ να παιζει το πες 2010...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...