katchris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Θέλω να κάνω μετάδοση radio μέσω internet σε μια σελίδα. Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό πακέτο από προγράμματα για το pc ούτως ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω μηχανήματα όλα να τα χειρίζομαι μέσω του υπολογιστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.:-)
katchris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Θέλω να κάνω μετάδοση radio μέσω internet σε μια σελίδα. Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό πακέτο από προγράμματα για το pc ούτως ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω μηχανήματα όλα να τα χειρίζομαι μέσω του υπολογιστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.:-)
kage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 sam broadcaster? αν και γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις δεν θα βρεις ακροατες...
zen3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 sam broadcaster?αν και γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις δεν θα βρεις ακροατες... Sam Broadcaster + Listen2myradio
katchris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Sam Broadcaster + Listen2myradio Έκανα το sam broadcaster εγκατάσταση αλλά έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να ρυθμίσω σωστά το πρόγραμμα για να βγάζει καλό καθαρό ήχο με μπάσο. Παιδεύτικα πολύ με το equallizer και το agc αλλά δεν μπορώ να πετύχω το σωστό ήχο αν μπορείς να μου προτείνεις κάποιες καλές ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.