Προς το περιεχόμενο

Απορία για CORSAIR dominator @1600 MHz

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιήσω αυτή τη μνήμη στα 1600 MHz και 1,65V που είναι τα default του μοντέλου, θα έχει καμία επίδραση στη διάρκεια ζωής της μητρικής; Αν δηλώσω το αντίστοιχο XMP profile, θα κάνει oc και τη CPU? Θέλω να πω θα δω διαφορά ή να αφήσω το σύστημα στα 1066 MHz;

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιήσω αυτή τη μνήμη στα 1600 MHz και 1,65V που είναι τα default του μοντέλου, θα έχει καμία επίδραση στη διάρκεια ζωής της μητρικής; Αν δηλώσω το αντίστοιχο XMP profile, θα κάνει oc και τη CPU? Θέλω να πω θα δω διαφορά ή να αφήσω το σύστημα στα 1066 MHz;

Δημοσ.
Αν δηλώσω το αντίστοιχο XMP profile, θα κάνει oc και τη CPU?

Ναι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τον I5-750 όπου μόλις βάλεις ΧΜΡ profile στις μνήμες ο επεξεργαστής χονίζεται στα 2,72 (Από 2,66 stock)...

Δημοσ.
Αν δηλώσω το αντίστοιχο XMP profile, θα κάνει oc και τη CPU?

Ναι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τον I5-750 όπου μόλις βάλεις ΧΜΡ profile στις μνήμες ο επεξεργαστής χονίζεται στα 2,72 (Από 2,66 stock)...

Δημοσ.

Αυτό ισχύει και για τον i7 930;

Δημοσ.

Αυτό ισχύει και για τον i7 930;

Δημοσ.

Δεν θα το λεγα.ο δικός μου ι5-750 όταν το ενεργοποιούσα πήγαινε στα 16χ160 απο 20χ133 π ήταν στόκ το οποίο=2,56ghz και όχι 2.72.

Δημοσ.

και παλι ανεβαζει το bclk , αρα ανεβαινει και το vcore και η ζεστη (πραγμα που ειδαμε τωρα το καλοκαιρι :o )

προσπαθει να μεινει κοντα στη στοκ ταχυτητα με μικροτερο πολλαπλασιαστη, αλλα στην ουσια κλοκαρει

οι i7 σε σχεση με τον 750 εχουν και 4ο πολλαπλασιαστη για τη μνημη

ο 750 εχει 6,8,10 , οι i7 εχουν και 12, αρα 133 x 12 = 1596, δηλαδη 1600 στην ουσια :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...