Προς το περιεχόμενο

getitnow σημερα 24/08 δωρεαν μπαλλα !

freecom30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωλούνται 3 μπάλες μπάσκετ επαγγελματικές στην τιμή των 10 ευρώ ΜΟΝΟ.Και για τις 3 δίνετε 20 και παίρνετε την μία δώρο.

Αγορασμένες από Αμερική και υπογεγραμμένες από τον Lebron.

<true story>

Χρωματος πορτοκαλί και φουσκωμένες τέρμα.

Δεν τις έχει αγγίξει κανείς αλλος εκτός του James.

Στέλνω και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα/

Σορρυ την εκανα την μαλακία μου,στις αγγελίες ήθελα να το ποστάρω.:P

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω θελω μια υπογεγραμμενη απο την Shopping Queen , γινεται ? :P :P

Μια συλλεκτική είχα φίλε από shopping queen και την έδωσα νωρίτερα σε αλλό φορουμ.:P

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα, παντως αυτα τα ρεζιλικια με τον διαγωνισμο που ειχαν κανει ( και που στο τελος βγηκε ο καθε ασχετος - και καλα ) δεν τα εχω ξαναδει πουθενα.

Δημοσ.
Μια συλλεκτική είχα φίλε από shopping queen και την έδωσα νωρίτερα σε αλλό φορουμ.:P

εγω δεν πρόλαβα ούτε τη μπάλα ούτε τη shopping queen. :cry:

Αλλα δε φταίω... Κάθε μέρα τελευταία τα ανοίγω τα mail του getit αφού έχω να δω σοβαρή προσφορά π.Χ. (προ Χριστουγέννων)

---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:52 ----------

Χαχαχαχαχα, παντως αυτα τα ρεζιλικια με τον διαγωνισμο που ειχαν κανει ( και που στο τελος βγηκε ο καθε ασχετος - και καλα ) δεν τα εχω ξαναδει πουθενα.

btw, είχα κερδίσει ένα siemens gigaset A580-ip με τρομερές δυνατότητες (τις οποίες ακόμα εκμεταλλευεται το κουτί του :lol: μιας και είμαι panasonic-maniac)

Δημοσ.
Ξεφούσκωτη είναι και σου δίνουν και μία βελόνα δώρο.

Την παρέλαβα σήμερα από κατάστημα Καλλιθέας.

Όλοι από την Καλλιθέα θα την πάρουμε; χεχε!! Κι εγώ το απόγευμα θα πάω να την παραλάβω :) Και το Σάββατο λέω να μαζευτούμε για έναν αγώνα μπάσκετ.... :) Παιδική χαρά στη Βείκου χεχε !!

Δημοσ.

εγω που δεν μπορώ να παω να την παρω επειδή τη παράγγειλα στο όνομα τις κοπέλας μου!!!

Παράγγειλα πρωτα στο όνομά μου με παράδοση σπιτι, αλλα όταν γράψατε για τα 3ε μεταφορικά ψιλο σπαστικά κ ακύρωσα σφαίρα χωρίς να το ψάξω!! :lol::lol:

τωρα θελει να πάω κ στο κατάστημα να την παρω :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...