morfeas-dsl- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 στο face γραφει καταλεξης το getitnow "το δωρο ειναι δωρο οποτε σας χαριζουμε και τα μεταφορικα!". Απλα προς ενημερωση
GeorgT. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ΤΕΛΟΣ, οσοι πρόλαβαν πρόλαβαν αλλες φορές οταν ηταν τσάμπα μέσα σε 10 λεπτά τελείωναν!
GeorgT. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ΤΕΛΟΣ, οσοι πρόλαβαν πρόλαβαν αλλες φορές οταν ηταν τσάμπα μέσα σε 10 λεπτά τελείωναν!
Billys100 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε σαν παραγγελία τη μπάλα με τα πλήρη στοιχεία σας και εμείς θα τη στείλουμε σπίτι σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση! Σημείωση: Σε κάθε παραγγελία αντιστοιχεί μία μπάλα μόνο. Επίσης στο email που στέλνουν έχει Έξοδα Αποστολής:0,00€ Νομίζω είναι σαφείς στο getitnow... ναι πιο σαφες δε γινεται... δλδ αλλα λενε κ αλλα κανουνε...? ποσο ποιο ρομπα & ξεφτιλες μπορει να γινουν,θα ελεγα εγω... ουτε εχω ασχοληθει μαζι τους,και με τετοια καραγκιοζιλικια (αν ειναι οπως τα διαβαζω),δε με βλεπω να ασχολουμε ποτε... ελεος...
Billys100 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε σαν παραγγελία τη μπάλα με τα πλήρη στοιχεία σας και εμείς θα τη στείλουμε σπίτι σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση! Σημείωση: Σε κάθε παραγγελία αντιστοιχεί μία μπάλα μόνο. Επίσης στο email που στέλνουν έχει Έξοδα Αποστολής:0,00€ Νομίζω είναι σαφείς στο getitnow... ναι πιο σαφες δε γινεται... δλδ αλλα λενε κ αλλα κανουνε...? ποσο ποιο ρομπα & ξεφτιλες μπορει να γινουν,θα ελεγα εγω... ουτε εχω ασχοληθει μαζι τους,και με τετοια καραγκιοζιλικια (αν ειναι οπως τα διαβαζω),δε με βλεπω να ασχολουμε ποτε... ελεος...
man_red_sotiris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Βρε παιδια, το site λεει sold out...τι κολπακια ειναι αυτα??
GeorgT. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 τη κολπάκια να ειναι, απλα τελειώσανε οι μπάλες (που θέλανε να δώσουν)!!
sotoss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Σας κάνουν δώρο κράζετε... Σας δίνουν δώρο τα μεταφορικά κράζετε… Σε λίγο κάποιος θα γράψει αίσχος γιατί δεν δίνουν και μπασκέτα μαζί.
cb_papi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 τη κολπάκια να ειναι, απλα τελειώσανε οι μπάλες (που θέλανε να δώσουν)!! Τι λες τώρα! Αποκλείεται να τελείωσαν! Απλά παίζουν με τα νεύρα μας. Δεν έχουν τι άλλο να κάνουν σήμερα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Βρε παιδια, το site λεει sold out...τι κολπακια ειναι αυτα?? σχεδόν 3 ώρες μετά τι περίμενες? να έχουν μείνει κι άλλες?
George! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Βάλτε και μερικούς που θα πήραν με το κιλό με διαφορετικούς λογαριασμούς, λογικό είναι να τελείωσαν....
Nik.K Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ωραιο μαρκετινγκ κολπο....Καποιοι θα αγορασαν και κατι αλλο, οσοι οχι απλα θα δωσουν 3ε στην εταιρεια κουριερ που αφου μιλαμε για μεγαλη και σιγουρη ποσοτητα μπορει να τους το εχει κοστολογησει στα 2ε και να βγαζουν και 1ε ανα παραγγελια....Μια χαρα, ζημιωμενοι παντως δεν ειναι.
djcat Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ωραιο μαρκετινγκ κολπο....Καποιοι θα αγορασαν και κατι αλλο, οσοι οχι απλα θα δωσουν 3ε στην εταιρεια κουριερ που αφου μιλαμε για μεγαλη και σιγουρη ποσοτητα μπορει να τους το εχει κοστολογησει στα 2ε και να βγαζουν και 1ε ανα παραγγελια....Μια χαρα, ζημιωμενοι παντως δεν ειναι. Η παράδοση είναι δωρεάν...
Nik.K Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Σου ηρθε δωρεαν ? Αν ναι τοτε απλα το εκαναν για να "καλοπιασουν" τον κοσμο μετα απο ολα τα τραγελαφικα που ειχαν γινει.
GeorgT. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Να δω τωρα κ αγγελιες για μπαλες με 10ε κ μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.