evo481 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 fileserve εκανε κανεις λογαριασμο? hotfile-fileserve ειναι νομιζω τα πιο διαδεδομενα αυτη τη στιγμη σε λινκς αλλα απο το 2ο δε μπορω να κατεβασω καλες ταχυτητες σε ελευθερο
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 fileserve εκανε κανεις λογαριασμο? hotfile-fileserve ειναι νομιζω τα πιο διαδεδομενα αυτη τη στιγμη σε λινκς αλλα απο το 2ο δε μπορω να κατεβασω καλες ταχυτητες σε ελευθερο Λογικό. Πάντως αυτή την στιγμή το Hotfile είναι το πιο διαδεδομένο site για αρχεία. Η ταχύτητα με είναι πάνω-κάτω όπως το RS (με premium account).
yiannis2002s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Hotfile ειναι μια χαρα! Και βλεπω πλεον παιζει οσο και το rapid κ ακομα πιο πολυ!
evo481 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικό. Πάντως αυτή την στιγμή το Hotfile είναι το πιο διαδεδομένο site για αρχεία. Η ταχύτητα με είναι πάνω-κάτω όπως το RS (με premium account). οκ, ειχα διαβασει σχολια οτι το hf και το fs δεν εχουν και πολυ καλες ταχυτητες ακομα και αν εισαι συνδρομητης...ειδικα στο 2ο εχω φιλο που πιανει 150κμπ στο ελευθερο ενω εγω μετα βιας 50... και ειμαι σε καλυτερη θεση απο αυτον ως προς dslam...ισως χρειαζομαι καποια ρυθμισουλα
finch Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 οκ, ειχα διαβασει σχολια οτι το hf και το fs δεν εχουν και πολυ καλες ταχυτητες ακομα και αν εισαι συνδρομητης...ειδικα στο 2ο εχω φιλο που πιανει 150κμπ στο ελευθερο ενω εγω μετα βιας 50... και ειμαι σε καλυτερη θεση απο αυτον ως προς dslam...ισως χρειαζομαι καποια ρυθμισουλα Απλά να προσθέσω ότι και οι 2 premium accounts που έχω για rapidshare και hotfile πιάνουν όσο αντέχει η γραμμή οπότε δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ τους. Αν και δε μένω ελλάδα είπα απλά να το αναφέρω.
talisman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά να προσθέσω ότι και οι 2 premium accounts που έχω για rapidshare και hotfile πιάνουν όσο αντέχει η γραμμή οπότε δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ τους. Αν και δε μένω ελλάδα είπα απλά να το αναφέρω. Πιανουν οσο αντεχει η γραμμη αν τους βαλεις σε download manager.Ετσι δεν ειναι ? Οπως και αν εισαι free αν τα βαλεις π.χ στο jdownloader θα δωσει στους φιλους που ρωτανε πιο πανω καλυτερες ταχυτητες απο 150κμπ. Αληθεια εσυ εκει στην Αυστραλια τι ταχυτητες πιανεις ?
isspro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά να προσθέσω ότι και οι 2 premium accounts που έχω για rapidshare και hotfile πιάνουν όσο αντέχει η γραμμή οπότε δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ τους. Αν και δε μένω ελλάδα είπα απλά να το αναφέρω. και εμενα το ιδιο με idm (internet download manager) αν και εγω μενω ελλαδα. Πιανουν οσο αντεχει η γραμμη αν τους βαλεις σε download manager.Ετσι δεν ειναι ? ναι φιλε μου!
kgian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Σε καμια 15αριά μέρες που τελειώνει το rapid μου βλέπω να πηγαίνω για ετησια hotfile. Με 40Ε τον χρόνο είναι και πιο οικονομική!
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 που να ξερεις τι θα γινει σε ενα χρονο; ποιος ζει, ποιος πεθαινει; κανε κανα 6μηνο καλυτερα
speedy23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια για πειτε και σε μενα,πως και που το φτιαξατε αυτο ωστε να μην ανανανεωθει αυτοματα το hotfile μετα τη ληξη του?Εμενα δεν μου εστειλαν κανα mail που να λεει τετοιο πραγμα αλλα καλο ειναι να το ελεγξω.
metmat Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Έληξε και η δικιά μου συνδρομή στο rapid. Είμαι ανάμεσα σε δύο τώρα. Hotfile και fileserve. Πάνω που ήμουν έτοιμος να κάνω εγγραφή και να πληρώσω στο hotfile βρήκα αυτό το πράγμα που με έκανε να ανησυχήσω. http://amplicate.com/hate/hotfile Στέκουν ρε παιδιά αυτά που λένε ότι με premium λογαριασμό τους έχει χρόνο αναμονής για να κατεβάσουν κάποιο αρχείο; Ρε παιδια για πειτε και σε μενα,πως και που το φτιαξατε αυτο ωστε να μην ανανανεωθει αυτοματα το hotfile μετα τη ληξη του?Εμενα δεν μου εστειλαν κανα mail που να λεει τετοιο πραγμα αλλα καλο ειναι να το ελεγξω. Κοίτα αυτό το λινκ μήπως σε βοηθήσει http://www.wjunction.com/showthread.php?t=31382
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 δεν παμε τορεντς ολτουγκεδερ λεω γω;
kgian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά αυτά που γράφουν για το hotfile...
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Με το hotfile δεν ειχα ποτε προβλημα ταχυτητας εγω παντως.
infected Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει πρόβλημα με τις ταχύτητες,αλλά λύνεται...IDM (Internet Download Manager) λέγεται η λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.