Προς το περιεχόμενο

μετα το rapidshare τι?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωχ δε το ειχα δει αυτο!εγω απλα ενα αρχειο κατεβασα!

---------- Προσθήκη στις 14:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

Φαίνεται καλά οργανωμένη προσπάθεια!Δες και εδώ :

http://cramit.in/makemoney.html

Δημοσ.

Δοκίμασα πρόσφατα το shareflare.

Υπέρ

- πολύ μεγάλα αρχεία, σπανίως βάζουν πολλά μικρά. Έχω δει ως και 17GB σε ένα αρχείο, οπότε δεν χρειάζεται download manager.

- τρελή ταχύτητα. Συνήθως πάνω από 4MB/sec έως και 6+ με ΕΝΑ connection. Αν βάλω 2-3 αρχεία ταυτόχρονα κατεβάζω με 8+ κάποιες φορές.

Κατά

- δεν επιτρέπει download managers. αν δει πολλά connections σε μικρό χρονικό διάστημα "κλειδώνει" για 15 με 30 λεπτά και δεν μπορείς να κατεβάσεις.

- καθώς τα αρχεία είναι τεράστια αν είναι κάποιο corrupt πρέπει να κατεβεί ξανά ολόκληρο, σε αντίθεση με τα πολλά μικρά που κατεβάζεις μόνο το part που είναι corrupted

Δημοσ.

Μετα απο πολλα χρονια χρηστης του rapidshare γραφτηκα hotfile.Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης.Κανένα πρόβλημα με τις ταχύτητες.Οσο για links πιστεύω ότι είναι ο πιο δημοφιλής file hoster αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Κι εγώ μια από τα ίδια. Πήρα 6μηνο Hotfile ενώ έχω κανα τρίμηνο ακόμη σε mu και rs,

Οι ταχύτητες...ίδιες με τους άλλους hosters 1,6mb/s...όσο πιάνει δηλαδή η adsl μου.

Και το idm δουλεύει μια χαρά με hotfile αν τσεκάρεις την επιλογή direct download στο account.

Δημοσ.

ρε μαγκες εκανα και εγω σημερα hotfile 1 μηνα δοκιμαστικα, αλλα μετα ειδα οτι πληρωνεις μηνα στον μηνα. εκανα ενα cancel στο paypal. θα συνεχισει να με χρεωνει ή θα σταματισει στον μηνα πανο. τα φωτα σας παρακαλω

Δημοσ.
Πως έκανες cancel?

πηγα στο fqa που εχει και μου εδωσε ενα link που με πηγε στην σελιδα του paypal και εκει πατησα ενα cancel που ειχε. μετα πηγα στο προφιλ μου για pre..κατι payments και δεν εχει τιποτα...ελπιζω να το εκανα σωστα

Δημοσ.
πηγα στο fqa που εχει και μου εδωσε ενα link που με πηγε στην σελιδα του paypal και εκει πατησα ενα cancel που ειχε. μετα πηγα στο προφιλ μου για pre..κατι payments και δεν εχει τιποτα...ελπιζω να το εκανα σωστα

και εγω ετσι εκανα και τον επομενο μηνα δεν χρεωσε.

Δημοσ.

Κοιτα και σε εμενα εστειλε μυνημα,οτι θα ανανεωνει αυτοματα ,και ελεγε το email οτι πρεπει να παω στο pre...κατι payments[ουτε εγω το θυμαμαι]και το απενεργοποιω απο εκει.Το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει τιποτα εκει ωστε αν το ακυρωσω[αφου δεν εμφανισε τιποτα,ειμαι κομπλε?]

Αμα γνωριζει κανενας κανα καλο site με πολυ hotfile υλικο ,please να μου στειλε pm,γιατι ψαχνω παλιες ταινιες και δεν μπορω να βρω με τιποτα

Δημοσ.

και γω παιδιά ενώ έχω ακόμα rapidshare account για κάτι μήνες, αγόρασα και hotfile δοκιμαστικά για ένα μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. κακά τα ψέματα όλοι πάνε εκεί που παίζουν Links και μιας και το hotfile ειναι πολύ hot at the moment θα φάει άκυρο το rapidshare από μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...