Προς το περιεχόμενο

μετα το rapidshare τι?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει παιζει ρολο και απο που κατεβαζει ο καθενας.εγω πχ απο εκει που κατεβαζω βρισκω οτι θελω στο rapidshare απο προγραμματα,ταινιες και παιχνιδια.Οπως ειπα και σε προηγουμενο post,οσο ανεβαζουν σε rapid και βρισκω αυτα που θελω δεν προκειται να φυγω,ειδικα τωρα που οι τιμες ειναι μερα με νυχτα με τους αλλους hosters.εμενα οπως και σε καποιους αλλους που δεν ειμαστε heavy downloaders μας βολευει αυτο το συστημα γτ μας ερχετε πολυ πιο φτηνα.

Δημοσ.

θα συμφωνησω απολυτα με τον απο πανω μου μιας κι εγω light downloader ειμαι, το εχω ... "just in case", αν και οταν χρειαστει κατι, το τσιμπαω ευκολα κ γρηγορα

Δημοσ.

Εγω παντως με το Hotfile δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με το Download αφου 1500 κατεβαζω συνεχεια "Rapidshare ή Hotfile" Premium.

Το Rapidshare μου την ειχε δωσει απο καιρο και δεν ανανεωσα τωρα που εληξε γιατι ολο αλλαγες ηταν με τον ογκο και ολο σβησμενα links εβρισκα...

Δημοσ.

ειμαι και εγω στην αλληαγη .Ημουν ετοιμος να παρω μια δοκιμαστικη στο hotfile,αλλα μολις ανακαλυψα οτι δεν αναιβαζει η hdteam εκει περα.Το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα αρχεια τα βλεπω στο hotfile και rapidshare ,αλλα ειναι πολυ μειον αυτο με την hd team

Δημοσ.
ενταξει παιζει ρολο και απο που κατεβαζει ο καθενας.εγω πχ απο εκει που κατεβαζω βρισκω οτι θελω στο rapidshare απο προγραμματα,ταινιες και παιχνιδια.Οπως ειπα και σε προηγουμενο post,οσο ανεβαζουν σε rapid και βρισκω αυτα που θελω δεν προκειται να φυγω,ειδικα τωρα που οι τιμες ειναι μερα με νυχτα με τους αλλους hosters.εμενα οπως και σε καποιους αλλους που δεν ειμαστε heavy downloaders μας βολευει αυτο το συστημα γτ μας ερχετε πολυ πιο φτηνα.

Αυτο ισχυει που λες ολα τα εβρισκα και εγω με rapid αλλα οσο παει πιο γρηγορα εβρισκα hotfile αυτα που θελω παρα rapidshare γιαυτο εχω και τα 2.

Δημοσ.

Εγω πλεον δε βρισκω τιποτα σε rapidshare!

Ειμαστε για hotfile μου φενεται συντομα!

Αν εχετε κανενα καλο link για rapidshare PM me please!

Δημοσ.

οταν λες δεν βρισκεις τιποτα ,τι ενοεις?Τι ψαχνεις?Αμα θες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους και hd movies με ελληνικους υποτιτλους αλλα και σειρες στειλει μου πμ να σου πω.

Δημοσ.

Εγω είχα rapidshare αρκετά χρόνια αλλά μετά τα τελευταία καραγκιοζιλίκια το γύρισα σε hotfile ... Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολυ ευχαριστημένος τόσο απο άποψη ταχύτητας όσο και απο την εύρεση αρχείων ...

Δημοσ.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα RS και έβρισκα τα περισσότερα links απο το rapid.org

Μετά τις αλλαγές βλέπω και εγώ οτι υπάρχει κίνηση στο Hotfile

Μπορεί κάποιος φίλος να δώσει link για δυνατά fora σε hotfile υλικό ?

Το Hotfile προσφέρει κίνητρο για uploading όπως έκανε παλιά το RS ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...