Προς το περιεχόμενο

μετα το rapidshare τι?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω megaupload για αυτούς που μαζεύουν πόντους-uploaders αλλά έχει και καλές ταχύτητες για του downloaders!το hotfile έχει μπουκωσει .....mediafire είναι λίγο καλό απτά free που έχω δοκιμάσει .

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αχ, το γρουσουζέψατε το hotfile που έλεγα ότι κατέβαζε με 1,7MB/s και τώρα μου κατεβάζει μόνο με 200kB/s... :-(

xaxaxax συμπασκω παμε ολοι μαζι hotfile for ever :-D

Δημοσ.

To Megaupload εχει το πλεονεκτημα (αρκει να βρεις τι θες να κατεβασεις) οτι δε χρειαζεται να περιμενεις 10 ή 15 λεπτα για να κατεβασεις το επομενο αρχειο.

Κατι αλλο που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν καμποσες μηχανες αναζητησης για το rapidshare στους αλλους οικοδεσποτες αρχειων (file hosters) :-D δεν ξερω τι παιζει...

Δημοσ.

ναι.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

μπορέι καποιος να μου πει πως ένα φορουμ (κατα πρωτημηση ελληνικο αλλα και ξενο)

που να μπορώ να βάλω τα links μου και να έχει αρκετό κοσμο

ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδιά κάνετε ερωτήσεις που απαγορεύεται να απαντηθούν εδώ.

Το λέω για να μην αρχίσουν τα Links και πάρετε και άλλους στο λαιμό σας...

Με λίγο googlaρισμα βρίσκετε τα πάντα

Δημοσ.
Ενημερωτικά να πω οτι η teamHD (για οσους την ξέρουν) επέλεξε το megaupload και παρατάει το Rapidshare

αυτοι ειναι λογικο να γυρισουν γτ ανεβαζουν hd movies.παντος νομιζω υπαρχει κ αλλη ομαδα εκει μεσα που ανεβαζει hd.Παντος τα υπολοιπα downloads ειναι καθαρα rapidshare ακομα,οποτε ολα κομπλε :P

Δημοσ.
αυτοι ειναι λογικο να γυρισουν γτ ανεβαζουν hd movies.παντος νομιζω υπαρχει κ αλλη ομαδα εκει μεσα που ανεβαζει hd.Παντος τα υπολοιπα downloads ειναι καθαρα rapidshare ακομα,οποτε ολα κομπλε :P

to megaupload έχει καλές ταχύτητες αρκεί να ανεβάζουν 900 mb - 1gb αρχεία το οποίο βολεύει τους free users.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...καλα ολα αυτα που λεμε αλλα εχω μια απορια....τελικα με το rapidshare γιατι δεν υπαρχουν ενεργα links στα site?συγχωρεστε με για την αγνοια μου γιατι τωρα τελευταια το ανακαλυψα....ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...