filetos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να πω κατεβασα ενα αρχειο (480mb) με την εξωφρενικη ταχυτητα των 68kb/s..το hotfile ειναι μεγαλη απατη τελικα απορω πως πηγαν ολοι εκει...εψαξα μηπως εχει καμια ρυθμηση το jdownloader τιποτα...αρ. συνδεσεων εβαλα το μεγιστο 20 τι αλλο να κανω? αισχος premium account με 60kb/s τι να πω...τα λεφτα μου πισω? ευτυχως που ειναι 9$ μονο :cry: rapidshare for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ασχετα αν δεν βρισκω τιποτα σε rapid πλεον αφου τα μισα και πανω ειναι hotfile) ( α ρε rapid γιατι εκοψες τα free points στους απανταχου uploaders?)
phadomas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια δεν ξερω απο που κατεβαζετε παντος εγω ταινιες,προγραμματα υπαρχουν ακομα σε rapidshare σε γνωστο site που ξερετε ολοι σας.Τα μονα που δεν βρισκω στο rapid ειναι καινουρια songs αλλα αυτα δεν με προβληματιζουν τοσο γιατι ειναι 1 link μονο και τα κατεβαζω απο τους αλλους host.οποτε για μενα οσο ανεβαζουν καινουριες ταινιες και προγραμματα στο rapid δεν προκειτε να φυγω απο εκει.
skiabox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Επεσε πολυς κοσμος πανω στο hotfile φενετσι και κλαταρε.
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό το thread διότι επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου για το ποιο θα είναι επικρατέστερο site μετά το rapidshare στο οποίο έχω ακόμα points αλλά δεν πρόκειται να πληρώσω ξανά όταν τελειώσουν. Είχα κάνει μια σύγκριση μεταξύ hotfile,megaupload,netload και είχα καταλήξει στο 1ο και λόγω τιμής αλλά και λόγω ότι τα περισσότερα links ανεβαίνουν πια εκεί. Βέβαια αυτό που λέτε με την ταχύτητα είναι ανησυχητικό ιδιαίτερα όταν έχεις συνηθίσει με το rapid να πιάνεις στο full της ταχύτητας.
saxon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως που δοκίμασα Megaupload, Megashares και Rapidshare και στα τρία έπιανα το φουλ της ταχύτητας του adsl μου....1,6mb/sec Είχα την εντύπωση οτι παντού θα είναι έτσι. Αν ισχύει αυτό με την ταχύτητα στο hotfile είναι ανησυχιτικό...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 How to fetch files from other file hostings as RapidShareA. Put as download URL: http://username:[email protected]/files/193082186/filename.rar Where username: password are your password to your RapidShare account Δεν καταλαβαίνω...μπορεί να το εξηγήσει κάποιος;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά που έχω forthnet και μένω στους Αμπελόκηπους (Αθήνα) και όπου υπάρχει πανάρχαιο δίκτυο χαλκού, με rapidshare κατέβαζα με 1MB/s ενώ τώρα με hotfile είμαι σταθερά στα 850-900KB/s ... εντάξει, τπτ το τραγικό...
antbyron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Με hotfile κατέβασα τωρα τελευταία με 1.3-1.5mb/s
Kostas75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, άσχετο, αλλά εγώ με HOL κατεβάζω 1.4mb/s max. Είναι καλά, ή με άλλο provider λέτε να ανέβω σε παραπάνω ταχύτητες;; Έχω rapidshare για την ώρα, αλλά σκέφτομαι, μετά από όλα όσα διαβάζω εδώ, να πάρω και hotfile premium σαν δεύτερο. Η παραπάνω ερώτησή μου όμως είναι γιατί θέλω να κατεβάζω όσο πιο γρήγορα γίνεται με τη γραμμή μου..
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά που έχω forthnet και μένω στους Αμπελόκηπους (Αθήνα) και όπου υπάρχει πανάρχαιο δίκτυο χαλκού, με rapidshare κατέβαζα με 1MB/s ενώ τώρα με hotfile είμαι σταθερά στα 850-900KB/s ... εντάξει, τπτ το τραγικό... ίδια περιοχή και γω. αλλά από rapid 1,3 - 1,6 mb/sec. hotfile δεν έχω δοκιμάσει σαν premium αλλά σαν free είναι άστα να πάνε.. πάντως ακόμα υπάρχουν rapidshare links. και τώρα πια δεν τα σβήνουν τόσο γρήγορα!
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Και free ακόμα, το megaupload και το mediafire έχουν πολύ καλύτερες ταχύτητες. Το hotfile από που προέκυψε; :/
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για free megaupload kai sendspace. δίνουν 1 mb/sec !
sb01053 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 και το hotfile και το rapidshare πιανουν καλυτερες ταχυτητες αν χρησιμοποιείς download manager η το jdownloader και οχι μέσα απο browser
paliatsouras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα το rapidshare το ΧΑΟΣ! Δεν εξεταζω το θεμα της ταχυτητας που παιζουν διαφοροι λογοι ρολο και την επηρεαζουν (σιγα τα ωα ας περιμενεις και λιγο) αλλα στο γεγονος οτι μπορεις πληθωρα αρχειων εκει.
flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Free σαφώς καλύτερα είναι το megaupload νομίζω. Sendspace ¨εχω καιρό να χρησιμοποιήσω. Mediafire επίσης πολύ καλό για free. Απο hotfile free κατεβάζω με 150-180, καμιά φορά και με 130 ΚB/s. Αλλά κακά τα ψέμματα, πλέον το HF είναι πιο διαδεδομένο, δυστυχώς για εμάς τους rapidshareάκηδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.