Προς το περιεχόμενο

μετα το rapidshare τι?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να έχω κάνει έρευνα αγοράς, απλά με το καθημερινό ψάξιμο....έχω καταλήξει οτι στα ξένα forum ανεβαίνει πάρα πολύ το hotfile τώρα τελευταία και κάπως λιγότερο το netload.

Στα ελληνικά...είμαι καλυμένος με RS και Megaupload προς το παρών.

Το megaupload είναι μια καλή λύση αυτή τη στιγμή και το RS δυστυχώς ακόμα χρειάζεται για την πληθώρα του αρχείου που έχει (παλιές ταινίες etc) και που πολύ δύσκολα τα βρίσκεις στους καινούργιους hosters.

Και το Megashares που δοκίμασα ήταν πολύ βολικό με τα αρχεία των -εως10gb

Καλό θα ήταν για εμάς να επικρατήσουν 1 το πολύ δυο providers οι οποίοι να είναι και πρώτες επιλογές στα ξένα forum.

Γι αυτό ψηφίζω hotfile αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως επειδη εχουν μειωθει δραματικα τα forums με rapidshare περιεχομενο προτεινω να ανταλλαξουμε links με pm οσοι εχουμε ακομα rapidshare.

Δημοσ.

Με premium αυτή τη στιγμή κατεβάζω 2 αρχεία και η ταχύτητα παίζει μεταξύ 70-150, αλλά το upload μου δεν είναι idle..

Γενικά οι ταχύτητες είναι λίγο εως αρκετά χαμηλότερες από RS, αλλά δεν τρελαίνομαι προσωπικά.

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πει με τι ταχύτητες κατεβάζει από hotfileς

εγω κατεβαζω με φουλ, οσο και σε rs με premium account

Δημοσ.

Εκανα account στο hotfile , εβαλα τα στοιχεια στο jdownloader οπου εχω και rapidshare αλλα ενω απο rapidshare κατεβαζω με 1.5 Mb/s στο hotfile κατεβαζω με 200Kb/s

Τι φταιει? Γιατι αν εχει τετοιες ταχυτητες το hotfle premium καλυτερα να εχω μονο rapid:devil:

Δημοσ.
Εκανα account στο hotfile , εβαλα τα στοιχεια στο jdownloader οπου εχω και rapidshare αλλα ενω απο rapidshare κατεβαζω με 1.5 Mb/s στο hotfile κατεβαζω με 200Kb/s

Τι φταιει? Γιατι αν εχει τετοιες ταχυτητες το hotfle premium καλυτερα να εχω μονο rapid:devil:

αν και γενικά οι ταχύτητες δεν συγκρίνονται με το rapidshare.. νομίζω οτι το 200 που λέτε είναι πολύ χαμηλό.. έχω πιάσει και 1mb/s .. και ίσως πάει και παραπάνω..

Δημοσ.

Εγω συνεχιζω σε RS. Ισα ισα ετσι οπως το κανανε τωρα μου φαίνεται καλυτερο που όσο κατεβαζεις τοσο πληρώνεις. Δεν ειχα στοχο ποτε να ρουφήξω όλο το νετ.

Προτιμώ όταν θυμηθώ ότι βγηκε το νεο επισόδειο να το εχω με 1200 κβ /sec παρά με 200..

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το hotfile δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δηλαδή κατεβάζω με φουλ ταχύτητα 1,7 MB/s. Στο Jdownloader έχω βέβαια αυξήσει τις συνδέσεις από την μπάρα που έχει κάτω κάτω.

Δημοσ.

hotfile και γω...μέτριες ταχύτητες πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...