SteveAngello Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δεν του προτείνω να αγοράσει γι' αυτό λέω μάλιστα...Εγώ το θεωρώ πολύ καλό για δωρεάν χρήση, απλά θέλω να κάνω σωστές δουλειές και έτσι όταν προτείνω κάτι πρέπει να αναφέρω και αυτήν την πλευρά του θέματος που είναι πληρώνοντας. Μα το παιδι ρωταει συγκεκριμενα πραγματα. Θελει premium και εσυ του προτεινεις να μεινει free user και μαλιστα στον mediafire!!! α) Από πότε οι file hosting υπηρεσίες έχουν μόνο wallpapers;β) Εσύ τι κατεβάζεις δηλαδή από τέτοιου είδους sites; α)Για το mediafire μιλησα συγκεκριμενα. Αντε να εχει και ringtones. β)Τσοντες κατεβαζω εχει στο mediafire? Pfff. Δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται. Εγώ δε θα πλήρωνα καμία file hosting υπηρεσία, το θεωρώ άχρηστο να πληρώνεις τόσο μεγάλα ποσά κάθε μήνα ενώ μπορείς να το κάνεις δωρεάν, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και δεν ήθελα να την πω απ' την αρχή επειδή:α) Θα έβγαινα εκτός θέματος β) Όλοι απ' ότι βλέπω εδώ, θέλετε ή έχετε πληρώσει, οπότε δε θα ακουγόταν ωραίο Σε αυτο συμφωνω απολυτα Edit Καλα οκ. Γραψε ακυρο σε αυτα που ειπα.
SteveAngello Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δεν του προτείνω να αγοράσει γι' αυτό λέω μάλιστα...Εγώ το θεωρώ πολύ καλό για δωρεάν χρήση, απλά θέλω να κάνω σωστές δουλειές και έτσι όταν προτείνω κάτι πρέπει να αναφέρω και αυτήν την πλευρά του θέματος που είναι πληρώνοντας. Μα το παιδι ρωταει συγκεκριμενα πραγματα. Θελει premium και εσυ του προτεινεις να μεινει free user και μαλιστα στον mediafire!!! α) Από πότε οι file hosting υπηρεσίες έχουν μόνο wallpapers;β) Εσύ τι κατεβάζεις δηλαδή από τέτοιου είδους sites; α)Για το mediafire μιλησα συγκεκριμενα. Αντε να εχει και ringtones. β)Τσοντες κατεβαζω εχει στο mediafire? Pfff. Δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται. Εγώ δε θα πλήρωνα καμία file hosting υπηρεσία, το θεωρώ άχρηστο να πληρώνεις τόσο μεγάλα ποσά κάθε μήνα ενώ μπορείς να το κάνεις δωρεάν, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και δεν ήθελα να την πω απ' την αρχή επειδή:α) Θα έβγαινα εκτός θέματος β) Όλοι απ' ότι βλέπω εδώ, θέλετε ή έχετε πληρώσει, οπότε δε θα ακουγόταν ωραίο Σε αυτο συμφωνω απολυτα Edit Καλα οκ. Γραψε ακυρο σε αυτα που ειπα.
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 of 2008... μονο εγω το βλεπω? και σε λιγο μπαινουμε 2011 επισης μιλαμε για πληροφορικη, οχι για θρησκευτικα Το MediaFire έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες του PC Magazine του 2008 και αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο απλές στη χρήση file hosting υπηρεσίες από το CNET, Lifehacker, PC World, USA Today και TechCrunch. Αναγνωρίζεται (όχι το 2008, τώρα αναγνωρίζεται) ως μια απ' τις πιο απλές στη χρήση... και ήταν το 2008 μια απ' τις κορυφαίες ιστοσελίδες του PC Magazine. Αυτό που το κάνει καλύτερο δεν είναι το PC Magazine, αλλά τα CNET, Lifehacker, PC World, USA Today και TechCrunch. ---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- Μα το παιδι ρωταει συγκεκριμενα πραγματα. Θελει premium και εσυ του προτεινεις να μεινει free user και μαλιστα στον mediafire!!! Πού ακριβώς ρωτάει το παιδί για premium; Γιατί εγώ βλέπω για τίτλο "μετα το rapidshare τι?" δε βλέπω "μετα το premium account μου στο RapidShare, σε ποιο site να φτιαξω premium account?". Για δώσε μου ένα quote με το σημείο που ζητάει premium account ---------- Προσθήκη στις 13:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ---------- Pfff. Δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται. Καλα οκ. Γραψε ακυρο σε αυτα που ειπα. Τώρα μου φαίνεται ότι καταλαβαινόμαστε
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 of 2008... μονο εγω το βλεπω? και σε λιγο μπαινουμε 2011 επισης μιλαμε για πληροφορικη, οχι για θρησκευτικα Το MediaFire έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες του PC Magazine του 2008 και αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο απλές στη χρήση file hosting υπηρεσίες από το CNET, Lifehacker, PC World, USA Today και TechCrunch. Αναγνωρίζεται (όχι το 2008, τώρα αναγνωρίζεται) ως μια απ' τις πιο απλές στη χρήση... και ήταν το 2008 μια απ' τις κορυφαίες ιστοσελίδες του PC Magazine. Αυτό που το κάνει καλύτερο δεν είναι το PC Magazine, αλλά τα CNET, Lifehacker, PC World, USA Today και TechCrunch. ---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- Μα το παιδι ρωταει συγκεκριμενα πραγματα. Θελει premium και εσυ του προτεινεις να μεινει free user και μαλιστα στον mediafire!!! Πού ακριβώς ρωτάει το παιδί για premium; Γιατί εγώ βλέπω για τίτλο "μετα το rapidshare τι?" δε βλέπω "μετα το premium account μου στο RapidShare, σε ποιο site να φτιαξω premium account?". Για δώσε μου ένα quote με το σημείο που ζητάει premium account ---------- Προσθήκη στις 13:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ---------- Pfff. Δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται. Καλα οκ. Γραψε ακυρο σε αυτα που ειπα. Τώρα μου φαίνεται ότι καταλαβαινόμαστε
SteveAngello Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τώρα μου φαίνεται ότι καταλαβαινόμαστε :lol: Ας αναλαβει καποιος το παιδι, εγω δεν ασχολουμαι αλλο.
SteveAngello Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τώρα μου φαίνεται ότι καταλαβαινόμαστε :lol: Ας αναλαβει καποιος το παιδι, εγω δεν ασχολουμαι αλλο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εννοείται πως μας απασχολεί το Premium (κυρίως αυτό) εφόσον πληρώνουμε και <<απαιτούμε>> να βρίσκουμε υλικό , αλλά να έχουμε και μια σχετική ευκολία στο ανεβοκατέβασμα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εννοείται πως μας απασχολεί το Premium (κυρίως αυτό) εφόσον πληρώνουμε και <<απαιτούμε>> να βρίσκουμε υλικό , αλλά να έχουμε και μια σχετική ευκολία στο ανεβοκατέβασμα.
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 :lol:Ας αναλαβει καποιος το παιδι, εγω δεν ασχολουμε αλλο. α) Είναι "ασχολούμαι" β) Δε βλέπω όμως το quote... γ) Κοίτα, εγώ απλά απαντάω σε ερωτήσεις στο forum, δε θέλω να πάω κόντρα σε κανέναν. Μάλιστα, ενώ εγώ είπα απλά τη γνώμη μου (και πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δώσω μια free λύση, αφού -όπως είπα- δε λέει κάπου ότι θέλει premium account συγκεκριμένα!) και εσύ αμέσως είπες: Με πια λογικη του προτεινεις να παει να δωσει εστω και 9 $ τον μηνα για να εχει premium στο mediafire. Τι το κανει καλυτερο? Πλακα κανουμε ελεος...:mad το οποίο μετά το πήρες πίσω Καλα οκ. Γραψε ακυρο σε αυτα που ειπα. αλλά παρ' όλα αυτά επιμένεις ότι εγώ δημιουργώ το πρόβλημα. δ) Εγώ ήθελα μόνο να βοηθήσω, αν πιστεύετε ότι ενοχλώ αντί να βοηθάω μπορούσατε να μου πείτε απλά να μη συμμετέχω άλλο και δε θα απαντούσα άλλο σε αυτό το θέμα. Δε χρειάζονται 3 lol στη σειρά ---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ---------- Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ποια είναι τα "ευκόλως εννοούμενα"; Εγώ δε θεωρώ δεδομένο ότι θα πληρώσω, ίσα-ίσα θεωρώ ότι κάτι είναι free μέχρι να αναφερθεί ότι είναι paid και νομίζω ότι αυτό είναι το λογικό. Όχι μόνο στις file hosting υπηρεσίες
Genatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ελατε ρε παιδια σταματηστε τωρα, δεν εχει νοημα. Εδω ειπαμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο οχι να κραζομαστε... mediafire προτεινετε ολοι τελικα ε?:lol:
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ελατε ρε παιδια σταματηστε τωρα, δεν εχει νοημα. Εδω ειπαμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο οχι να κραζομαστε... mediafire προτεινετε ολοι τελικα ε?:lol: Εγώ απ' την αρχή το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να βοηθήσω, τη γνώμη μου είπα, δε χρειαζόταν τέτοια αντιμετώπιση. Αλλά ok, έχεις δίκιο, δε θα το συνεχίσω άλλο, δεν έχει νόημα.
SteveAngello Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ok one last time, then im out. α) Είναι "ασχολούμαι" O.o Σωστος! 0-1 β) Δε βλέπω όμως το quote... Αμα πατησεις τα λινκ που εδωσε θα δεις τις ετησιες συνδρομες και να μην το κανεις ομως καταλαβαινεις πως θελει να παρει premium σε καποιο απο τα τρια που δινει ως επιλογες. γ) Κοίτα, εγώ απλά απαντάω σε ερωτήσεις στο forum, δε θέλω να πάω κόντρα σε κανέναν. Μάλιστα, ενώ εγώ είπα απλά τη γνώμη μου (και πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δώσω μια free λύση, αφού -όπως είπα- δε λέει κάπου ότι θέλει premium account συγκεκριμένα!) και εσύ αμέσως είπες: Καλα κανεις και λες την γνωμη σου, κανεις δεν σου ειπε πως ειναι κακο μην συνεχιζεις ομως να επιμενεις οταν δεν εχεις δικιο. Αμα ηταν καμια εξαιρετη επιλογη που ειχαμε ξεχασει να αναφερουμε καλως να το εκανες. Ομως οπως και να το δει κανεις το mediafire δεν ειναι καλυτερο απο τα τρια που αναφερθηκαν ουτε ως premium ουτε ως free. Γεγονος. το οποίο μετά το πήρες πίσω Ξανα . Δεν πηρα τπτ πισω. Απλα ημουν σαρκαστικος. Διαβασε το ξανα μηπως το καταλαβεις. αλλά παρ' όλα αυτά επιμένεις ότι εγώ δημιουργώ το πρόβλημα. Ξαναλεω ποτε δεν ειπα οτι δημιουργεις προβλημα. Απλα αντικειμενικα εισαι λαθος. δ) Εγώ ήθελα μόνο να βοηθήσω, αν πιστεύετε ότι ενοχλώ αντί να βοηθάω μπορούσατε να μου πείτε απλά να μη συμμετέχω άλλο και δε θα απαντούσα άλλο σε αυτό το θέμα. Δε χρειάζονται 3 lol στη σειρά Φυσικα και δεν ενοχλεις, αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα το κρινω. Γενικα αν θεωρεις πως ημουν επιθετικος να ξερεις πως δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Ποια είναι τα "ευκόλως εννοούμενα"; Εγώ δε θεωρώ δεδομένο ότι θα πληρώσω, ίσα-ίσα θεωρώ ότι κάτι είναι free μέχρι να αναφερθεί ότι είναι paid και νομίζω ότι αυτό είναι το λογικό. Όχι μόνο στις file hosting υπηρεσίες Σου ειπα πως συμφωνω μαζι σου πανω σε αυτο. Ειναι αλλη κουβεντα ομως και ισως να μην ειναι καλο να γινει εδω.
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ok, φίλε μου, χαίρομαι που το ξεκαθάρισες ότι δεν ενοχλώ και ότι δεν ήθελες να γίνεις επιθετικός. Εγώ πρότεινα το mediafire καθαρά επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω και σ' αυτό αρκετό περιεχόμενο (σίγουρα όχι το περιεχόμενο που υπάρχει στα άλλα 3, αλλά απ' την στιγμή που δεν πληρώνεις δε σε ενδιαφέρει) και δεν έχει καθυστέρηση (που πραγματικά μου σπάει τα νεύρα ) πριν αρχίσει το download, οπότε θεώρησα ότι θα ήταν καλή ιδέα να το προτείνω. Σ' αυτό που λες για το ότι δεν είναι καλή επιλογή ούτε ως free, χμμμ... αν πάρεις τα links από αυτά που θέλεις (είπαμε, δεν έχει πολύ περιεχόμενο, αλλά τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο γνωστό) και τα βάλεις σε έναν Download Manager (ή έστω στον browser σου ), αυτός θα ξεκινήσει αμέσως το download (χωρίς καθυστέρηση) και εσύ δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα μέχρι να τελειώσει Χαίρομαι που συμφωνείς στο θέμα free VS paid, ίσως κάποια μέρα να μας δωθεί η ευκαιρεία να μιλήσουμε πιο πολύ πάνω σ' αυτό, αν και δεν είναι αναγκαίο. Νομίζω ότι το θέμα τελείωσε (μάλλον δε θα χρειαστεί να γράψω πάλι εδώ) και καταλήξαμε στο HotFile (που αναμφίβολα το βλέπουμε συχνά μπροστά μας )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Με ένα τζερτζελέ που είχε γίνει πριν καιρό με το RS, είχε αρχίσει να κινείται το NetLoad σε HD υλικό, αλλά ήταν προβληματικό στο upload, και το σιχτίρισα από τότε..
skiabox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Υπαρχει καποιο site που να δειχνει τα μεριδια αγορας του καθε file hoster?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.