kgian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι και το flashget και το jdownloader την ίδια δουλειά θα κάνουν.
Don.Matis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Με τις ταχύτητες είναι λίγο αργό αλλά όντως με έναν download manager λύνεται το πρόβλημα. Το καλό με το hotfile είναι ότι δεν κάνει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) ip check...οπότε μοιράζεστε τον λογαριασμό 2-3 άτομα και τότε αξίζει τον κόπο. Αναμονή δεν μου έχει βάλει ποτε.
finch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πιανουν οσο αντεχει η γραμμη αν τους βαλεις σε download manager.Ετσι δεν ειναι ?Οπως και αν εισαι free αν τα βαλεις π.χ στο jdownloader θα δωσει στους φιλους που ρωτανε πιο πανω καλυτερες ταχυτητες απο 150κμπ. Αληθεια εσυ εκει στην Αυστραλια τι ταχυτητες πιανεις ? Σόρυ που άργησα να απαντήσω. Λοιπόν έκανα διάφορα τεστ με hotfile και Rapidshare Στο σπίτι η γραμμή που έχω είναι 24αρα και πιάνω ταβάνι χωρίς download manager. ok μερικές φορές ζορίζεται είναι η αλήθεια αλλά κάτω από 18 Mbit δεν έχει πέσει η ταχύτητα. Απλά επειδή συνήθως κατεβάζω multiple αρχεία χρησιμοποιώ download manager για λόγους ευκολίας. Στο πανεπιστήμιο η κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη μιας και η γραμμή εκεί είναι κυμαίνεται μεταξύ 50 και 60 Mbit και χωρίς download manager έπιανα ταβάνι με hotfile και Rapidshare. Καφρίλα I know. αλλά πρόσφατα βάλανε throttle σε πακέτα απο hosting companies και πλεον η ταχύτητα κυμαίνεται σε 10 με 12 mbit. ---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- Έληξε και η δικιά μου συνδρομή στο rapid. Είμαι ανάμεσα σε δύο τώρα. Hotfile και fileserve. Πάνω που ήμουν έτοιμος να κάνω εγγραφή και να πληρώσω στο hotfile βρήκα αυτό το πράγμα που με έκανε να ανησυχήσω. http://amplicate.com/hate/hotfile Στέκουν ρε παιδιά αυτά που λένε ότι με premium λογαριασμό τους έχει χρόνο αναμονής για να κατεβάσουν κάποιο αρχείο; Κοίτα αυτό το λινκ μήπως σε βοηθήσει http://www.wjunction.com/showthread.php?t=31382 Αν και δε νομίζω να σε βοηθήσει το σχόλιό μου μιας και δεν μένω ελλάδα, αλλά όπως έχω πει και σε προηγούμενα post με hotfile premium account είμαι άρχοντας, ούτε delay εχω στο να κατεβάσω αρχεία, ούτε πρόβλημα με την ταχύτητα έχω. Τώρα δεν ξέρω άμα είμαι ο τυχερός της υπόθεσης. Θα ρωτήσω και άλλα παιδιά που έχουν hotfile να μου πούνε εντυπώσεις.
kostastnt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εγώ μετά την καφρίλα του rapidshare πήγα hotfile... Εδώ και 5 μέρες που το δουλεύω είναι όλα τέλεια... Ούτε άγχος για πόσα bluray κατέβασα, ούτε τίποτα... Ταχύτητες στα 15mbit που κλειδώνω είναι ακριβώς το ίδιο με το rapidshare... 25€ για 6 μήνες δεν είναι τίποτα... Επίσης μάλλον θα κάνω και λογαριασμό στο netload.in γιατί από εκεί κατεβάζω hd σειρές... Ένα 20€ το 3μήνο εκεί...
Theos_Gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 τελικα να παρω και γω hotfile...ανεβαινουν αρκετα πραγματα εκει απο τα καλα sites?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια δωστε μου κανενα σιτε με ταινιες.Τι ειανι αυτο το πραμα ρε.Ψαχνω πασιγνωστες ταινιες και δεν τις βρισκω στο hotfile.Ειμαι στα προθυρα να αλλαξω ,μονο τα πολυ νεα εχει[μεσα στον χρονο],ολα τα αλλα τα βρισκεις πολυ δυσκολα και αμα τα βρεις.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 δεν μπορεί.... τα σχόλια είναι στημένα http://amplicate.com/hate/hotfile
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 To megaupload εχει περιορισμους οπως το rapid που σου δινει καποια γιγα και μετα πρεπει να πληρωνεις εξτρα?
Luxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οχι. Με το MU κατεβαζεις απεριοριστα. Προτιμω RS, γιατι κατεβαζω με το max της συνδεσης μου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οχι. Με το MU κατεβαζεις απεριοριστα. Προτιμω RS, γιατι κατεβαζω με το max της συνδεσης μου. Το megaupload δεν κατεβαζεις με max της συνδεσης σου?Το ραπιντ γαι εμενα ειναι το καλυτερο,αλλα ειναι κοροιδια να πληρωνεις 7 εθρω,να κατεβαζεις δυο ταινιες να σου τελειωνει και μετα αλλα 7 ευρω για να παρεις γιγα.14 ευρω τον μηνα δεν ειναι και λιγα.
flik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, επειδή ειπώθηκε κάτι για το account sharing, και στη rapid μου έτυχε πολλές φορές να μου αλλάξουν κωδικό επειδή μοιράστηκε ο λογαριασμός μου, με το hotfile τι γίνεται επι του θέματος; Σίγουρα το hotfile έχει περισσότερο καινούριο υλικό να ανεβαίνει αυτή τη στιγμή. Και είναι όντως unlimited το κατέβασμα;
Don.Matis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, επειδή ειπώθηκε κάτι για το account sharing, και στη rapid μου έτυχε πολλές φορές να μου αλλάξουν κωδικό επειδή μοιράστηκε ο λογαριασμός μου, με το hotfile τι γίνεται επι του θέματος;Σίγουρα το hotfile έχει περισσότερο καινούριο υλικό να ανεβαίνει αυτή τη στιγμή. Και είναι όντως unlimited το κατέβασμα; Εγώ εδώ και 2 μήνες έχω κοινό account με έναν φίλο και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δεν συνενοούμαστε πότε κατεβάζουμε αλλά προφανώς και οι δύο βραδυνές ώρες....κανένας περιορισμός.
Theos_Gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ρε γαμω γτ δεν βαζουν και paysafe στο hotfile...μπορει καποιος να ερθει msn να τα πουμε που να μπορει να μου φτιαξει account και να τον πληρωσω με την paysafe που αγορασα?25 ευρο.
AnatoliGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παιδια εγω εχω conn-x 2mb αξιζει να γραφτω rapidshare η κατι τετοιο?
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γιατι να μην αξιζει; Παντως και εγω εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα sites τα αρχεια ανεβαινουν με hotfile. Μετα υπαρχουν αρκετα σε fileserve και uploaded. Δυστυχως το RS καταρρεει.. Παντως και hotfile που ειχα κανει, δε θυμαμαι να κατεβαζα παντα με μεγιστη ταχυτητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.