zatoichi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 εχω ακουσει αλα δεν ξερω αν ισχυει πως υπαρχει τροπος να τσεκαρεις απο ενα site το ποτε κανει ban η microsoft στα τσιπαρισμενα xbox 360 οταν ειναι online. το site ειναι αυτο XBOXSENCE.COM ? το που ειναι αυτο που θελω δεν βρησκω αν ειναι αυτο το site. ευχαρηστω
zatoichi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 εχω ακουσει αλα δεν ξερω αν ισχυει πως υπαρχει τροπος να τσεκαρεις απο ενα site το ποτε κανει ban η microsoft στα τσιπαρισμενα xbox 360 οταν ειναι online. το site ειναι αυτο XBOXSENCE.COM ? το που ειναι αυτο που θελω δεν βρησκω αν ειναι αυτο το site. ευχαρηστω
tempo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Γύρω στα Χριστούγεννα υπολόγιζε συνήθως έτσι γίνεται, πριν τα Χριστούγεννα έχουμε ένα κύμα ban.....
tempo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Γύρω στα Χριστούγεννα υπολόγιζε συνήθως έτσι γίνεται, πριν τα Χριστούγεννα έχουμε ένα κύμα ban.....
zatoichi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ναι υπαρχει ομως κατι να μας λεει ποτε συγκεκριμενα γιανα μπορω να το ελεγχω?π.χ στο site που σας εδειξα δεν το βρηκα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δεν υπαρχει κατι σιγουρο φιλε μου.Αυτα που αουσες ειναι βλακεις.Κανεις δεν ξερει ποτε θα κανει ban η micorsoft.Αλλα συνηθως κανει τα Χριστυυγεννα
zatoichi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δηλαδη παιζεις online κ αν φας ban το φαγες για κανα μηνα τα χριστουγεννα δεν παιζεις γιατι το γινετε το σιγουρο ban ?
tempo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δηλαδη παιζεις online κ αν φας ban το φαγες για κανα μηνα τα χριστουγεννα δεν παιζεις γιατι το γινετε το σιγουρο ban ? όχι, γιατί μπορεί να έχουν σημαδέψει το xbox σου οποιαδήποτε στιγμή απλά το ban γίνεται τέλος του έτους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.