Προς το περιεχόμενο

xbox 360 οnline

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει αλα δεν ξερω αν ισχυει πως υπαρχει τροπος να τσεκαρεις απο ενα site το ποτε κανει ban η microsoft στα τσιπαρισμενα xbox 360 οταν ειναι online.

το site ειναι αυτο XBOXSENCE.COM ? το που ειναι αυτο που θελω δεν βρησκω αν ειναι αυτο το site.

ευχαρηστω

Δημοσ.

εχω ακουσει αλα δεν ξερω αν ισχυει πως υπαρχει τροπος να τσεκαρεις απο ενα site το ποτε κανει ban η microsoft στα τσιπαρισμενα xbox 360 οταν ειναι online.

το site ειναι αυτο XBOXSENCE.COM ? το που ειναι αυτο που θελω δεν βρησκω αν ειναι αυτο το site.

ευχαρηστω

Δημοσ.
Γύρω στα Χριστούγεννα υπολόγιζε

συνήθως έτσι γίνεται, πριν τα Χριστούγεννα έχουμε ένα κύμα ban.....

Δημοσ.
Γύρω στα Χριστούγεννα υπολόγιζε

συνήθως έτσι γίνεται, πριν τα Χριστούγεννα έχουμε ένα κύμα ban.....

Δημοσ.

ναι υπαρχει ομως κατι να μας λεει ποτε συγκεκριμενα γιανα μπορω να το ελεγχω?π.χ στο site που σας εδειξα δεν το βρηκα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι σιγουρο φιλε μου.Αυτα που αουσες ειναι βλακεις.Κανεις δεν ξερει ποτε θα κανει ban η micorsoft.Αλλα συνηθως κανει τα Χριστυυγεννα

Δημοσ.

δηλαδη παιζεις online κ αν φας ban το φαγες για κανα μηνα τα χριστουγεννα δεν παιζεις γιατι το γινετε το σιγουρο ban ?

Δημοσ.
δηλαδη παιζεις online κ αν φας ban το φαγες για κανα μηνα τα χριστουγεννα δεν παιζεις γιατι το γινετε το σιγουρο ban ?

όχι, γιατί μπορεί να έχουν σημαδέψει το xbox σου οποιαδήποτε στιγμή απλά το ban γίνεται τέλος του έτους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...