Προς το περιεχόμενο

Συνδεση pc μεσω hdmi στη tv

spirosat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ως δια μαγειας πολυ καλο ακουγεται αν και δε πιστευω γιατι σε ενα αλλο φορουμ υπηρχαν πολλεσ σελιδεσ συζητησης πανω σε αυτο το θεμα ...εγω πιστευω οτι ολο και καποια ρυθμιση θα χρειαζεται ....εσυ το εχεις δοκιμασει και τα ξερεις ολα αυτα ??

Λες να τα βγάζω απ' το κεφάλι μου; άμα δεν ξέρω δεν απαντάω.

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λέω, σπίτι μου έχω το PC στο σαλόνι συνδεμένο και με τηλεόραση 52'' και με projector fullHD στις 120''.

Τέλος πάντων ένα καλώδιο από την TV στο PC είναι να βάλεις και το έχεις κάνει φιλοσοφική αναζήτηση ρε συ spirosat...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στη τηλεοραση της υπογραφης σου τι εννοεις δε καταλβα ?? οντως πρεπει να ναι πανδαισια αν κουμπωσει καλα η εικονα σε καλη αναλυση ειδικα για παιχνιδια....

Είναι δεδομένο ότι θα έχεις βάλει τη native ανάλυση σε οτιδήποτε έχεις συνδέσει το PC, είτε αυτό είναι Monitor, είτε είναι TV.

Ε, στη TV έχεις μέγεθος, στο monitor έχεις ποιότητα.

εννοω οτι το 1920*1080 το πηρε αυτοματα χωρις καμια ρυθμιση και ειναι κορυφη. δοκιμασε το δεν θα χασεις...

Συνήθως έτσι γίνεται.

Ίσως χρειαστεί μερικές φορές να διαλέξεις όπως είπα και πριν το κάδρο από το menu της TV.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 27 Μαΐου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 27 Μαΐου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ότι να' ναι λέει ο καθένας...

Spirosat, αν συνδέσεις την TV με HDMI και βάλεις την κανονική της ανάλυση 1920χ1080, θα έχεις:

--- ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ---

Το "δεν είναι λεπτομερής η εικόνα" είναι άκυρο. Είναι όσο λεπτομερής πάει.

Η "λύση overscan είναι συμβιβασμός" είναι πάλι άκυρο. Το overscan πάει στο "0" και έχεις pixel - to - pixel ευκρίνεια.

Όταν σε 10 χρόνια οι άλλοι θα έχουν 32'' monitor στα pc τους, θα θυμάσαι αυτό το thread και θα γελάς...

Η απόσταση δεν είναι πρόβλημα φυσικά. Για 0,80-1m είσαι μια χαρά. Αν έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς την TV για monitor, μην κοιτάς παραπέρα. Είναι η τέλεια λύση.

nai alla egw giati exw megalo provlhma,,syndesa hdmi-hdmi se telefungen me karta ge force 210 kai ta deixnei oti na nai...ti na kanw re paides....dwkimasa na alaksw analysh tpt pali..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...