Heatspreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν χρειάζεται overscan. Από τις επιλογές της TV, πρέπει να ρυθμίσετε απλή σάρωση ή Just Scan (In English).
spirosat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν χρειάζεται overscan.Από τις επιλογές της TV, πρέπει να ρυθμίσετε απλή σάρωση ή Just Scan (In English). Εκει ειναι το θεμα μου ομως δεν εχω αυτη τη επιλογη
Heatspreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν μπορεί. Οι TVs έχουν επιλογές, 4:3, 16:9, Wide Zoom, κλπ, ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές υπάρχει και αυτή που ανέφερα πιο πάνω.
spirosat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν μπορεί.Οι TVs έχουν επιλογές, 4:3, 16:9, Wide Zoom, κλπ, ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές υπάρχει και αυτή που ανέφερα πιο πάνω. Ναι οντως αυτα τα εχει αλλα αυτο που λες το just scan δε το εχει εχει μονο αυτα : 16:9,κανονικη,4:3,14:9,διαγραφη,cinema zoom ισως να ειναι αυτο που λεει κανονικη γιατι πχ οταν εχω ενα καναλι σε 16:9 το βγαζει σε 16:9 δηλαδη βρισκει μονο του τη αναλυση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Έχεις τα εξής πλεονεκτήματα έναντι του monitor: 1. Τεράστια επιφάνεια εργασίας, που σε "εργασίες" όπως gaming είναι όλα τα λεφτά. 2. Έχεις και ήχο από την τηλεόραση, και μάλιστα ποιοτικότερο από τα περισσότερα 2.0 ηχεία υπολογιστών. ίδια επιφάνεια εργασίας με μια 21-23αρα που έχει 1920χ1080 θα είναι, το ότι έχει περισσότερες ίντσες δεν αλλάζει κάτι... Τα ηχεία σχεδόν όλων των τηλεοράσεων είναι τραγικά σε σχέση με το τι μπορείς να βρεις για υπολογιστή... Thresh, είναι πολλά τα pixel για 32''. Δεν μπορείς να πεις ότι ενοχλεί το χαμηλό DPI σ' αυτές τις ίντσες. Τα 2560 στις 30'' είναι καλύτερα, αλλά έχουν το μειονέκτημα ότι για να δεις μια ταινία σε 1080p θα έχεις pixel interpolation και πιθανότατα κακή κίνηση, όπως επίσης ότι για να παίξεις σ' αυτή την ανάλυση (ώστε να κρατήσεις την ποιότητα) πας για SLI (ή CF). προσωπικά βρίσκω τραγικά λίγα τα 1920χ1080 για 32 ίντσες, εδώ μου φαίνονται λίγα τα 1920χ1200 σε 27αρα, το DPI είναι μεγάλο...
spirosat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ίδια επιφάνεια εργασίας με μια 21-23αρα που έχει 1920χ1080 θα είναι, το ότι έχει περισσότερες ίντσες δεν αλλάζει κάτι... Τα ηχεία σχεδόν όλων των τηλεοράσεων είναι τραγικά σε σχέση με το τι μπορείς να βρεις για υπολογιστή... προσωπικά βρίσκω τραγικά λίγα τα 1920χ1080 για 32 ίντσες, εδώ μου φαίνονται λίγα τα 1920χ1200 σε 27αρα, το DPI είναι μεγάλο... Δε ξερω ρε φιλε τι να σου πω δε το εχω δοκιμασει ακομα οταν το δοκιμασω θα γραψω και εντυπωσεις...οσο για τα ηχεια πιστευω πως ειμαι κομπλε εχω αυτο το συστημα ηχειων 5.1 της logitech http://www.multirama.gr/products/product?pid=0006371&catid=060800
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 σύνδεσε την πάντως, δεν έχεις τπτ να χάσεις, ειδικά για ταινίες θα είναι μια χαρά
apomat1982 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Για να γινουν καποια πραγματα πιο απλα: εχω την TV Philips PFL7962 και την εχω δουλεψει με 2 διαφορετικες καρτες γραφικων. Εχω και τα ηχεια που προανεφερε ο φιλος παραπανω. Η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει ακομη και Woofer και εχει καταπληκτικο ηχο. Οποτε για τον ηχο μην ορκιζεστε κιολας οτι οι τηλεορασεις υστερουν και πολυ. Την τηλεοραση την εχω 2,5 χρονια ενω ειναι γενικα πανω απο 3 χρονια στην αγορα σαν μοντελο. Απο την πρωτη στιγμη που εβαζα HDMI καλωδιο δεν εκανα τιποτα αλλο. Επαιρνε τις ρυθμισεις αυτοματα χωρις να κανω εγω τιποτα επιπλεον. Οσο για την επιφανεια εργασιας μπορεις να ρυθμισεις τα dpi και να τα φερεις εκει που σε βολευουν. Τωρα για την τηλεοραση που αναφερει ο φιλος (LG) την εχει ο αδερφος μου και μπορω να πω και μια κουβεντα παραπανω. Σιγουρα δεν εχει και καμια αξιολογη τηλεοραση αλλα σιγουρα δεν θα δυσκολευτει να κανει τη συνδεση. Απο ηχο δε λεει και πολλα αλλα θα μπορει να τη χρησιμοποιει ανετα σαν μονιτορ χωρις να κουραζει.
Heatspreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ναι οντως αυτα τα εχει αλλα αυτο που λες το just scan δε το εχει εχει μονο αυτα :16:9,κανονικη,4:3,14:9,διαγραφη,cinema zoom ισως να ειναι αυτο που λεει κανονικη γιατι πχ οταν εχω ενα καναλι σε 16:9 το βγαζει σε 16:9 δηλαδη βρισκει μονο του τη αναλυση Δοκίμασε αυτό. Πάντως το Overscan, δεν χαλάει τη ποιότητα. Αρκεί να έχεις 1920χ1080 αν είναι Full HD η TV ή να έχεις 1280χ720 αν είναι HD Ready. Με αυτές τις αναλύσεις λοιπόν δεν θα πρέπει να έχεις καθόλου κενό δεξιά-αριστερά και φυσικά πάνω-κάτω. Πιστεύω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία TV για monitor, αλλά περισσότερο για παιχνίδια. Στο Internet θα κουράσει αρκετά. Οι αντιθέσεις που έχουν είναι διαστημικές, κατ' επέκταση το άσπρο είναι εκτυφλωτικό. Οι TVs επίσης δεν μπορούν να δείξουν τα κανονικά χρώματα σε φωτογραφίες λόγω του Dynamic Contrast, το οποίο σε κάποιες TVs είναι by Default και δεν αλλάζει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται σκοτεινές όταν υπάρχει το γνωστό άσπρο φόντο του Windows Photo Gallery.
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω εχω HD ready 46'' και εχω 1360χ768 χωρις προβλημα Αν βαλω 1920χ1080i απο τα 3 μετρα που καθομαι δε βλεπω τιποτα Στις φωτο οντως ειναι καπως σκοτεινα
spirosat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω εχω HD ready 46'' και εχω 1360χ768 χωρις προβλημα Αν βαλω 1920χ1080i απο τα 3 μετρα που καθομαι δε βλεπω τιποτα Στις φωτο οντως ειναι καπως σκοτεινα Μαλλον γιατι ειναι hd ready και οχι full hd ---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:47 ---------- Δοκίμασε αυτό.Πάντως το Overscan, δεν χαλάει τη ποιότητα. Αρκεί να έχεις 1920χ1080 αν είναι Full HD η TV ή να έχεις 1280χ720 αν είναι HD Ready. Με αυτές τις αναλύσεις λοιπόν δεν θα πρέπει να έχεις καθόλου κενό δεξιά-αριστερά και φυσικά πάνω-κάτω. Πιστεύω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία TV για monitor, αλλά περισσότερο για παιχνίδια. Στο Internet θα κουράσει αρκετά. Οι αντιθέσεις που έχουν είναι διαστημικές, κατ' επέκταση το άσπρο είναι εκτυφλωτικό. Οι TVs επίσης δεν μπορούν να δείξουν τα κανονικά χρώματα σε φωτογραφίες λόγω του Dynamic Contrast, το οποίο σε κάποιες TVs είναι by Default και δεν αλλάζει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται σκοτεινές όταν υπάρχει το γνωστό άσπρο φόντο του Windows Photo Gallery. Πιο πολυ για παιχνιδια τη θελω για κανενα προ πχ και κανενα need for speed η αλλα driving για το ιντερνετ γενικα δε θα τη χρησιμοποιω καθολου οποτε πιστευω ειμαι ενταξει...και καμια ταινια αν θα παιζει καλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μαλλον γιατι ειναι hd ready και οχι full hd όχι, επειδή κάθεται πολύ μακρυά...
STORM1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δηλαδη εγω που το εχω το μηχανημα στην τηλεοραση της υπογραφης μου τι να πω οτι ειναι απλα τελεια? 46'' full hd 200hz. απλα δεν παιζετε και την αναλυση την πηρε αυτοματα η καρτα γραφικων με το που αναψε το μηχανημα, ουτε μαυρα πλαισια ουτε τιποτα.
spirosat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δηλαδη εγω που το εχω το μηχανημα στην τηλεοραση της υπογραφης μου τι να πω οτι ειναι απλα τελεια? 46'' full hd 200hz. απλα δεν παιζετε και την αναλυση την πηρε αυτοματα η καρτα γραφικων με το που αναψε το μηχανημα, ουτε μαυρα πλαισια ουτε τιποτα. Στη τηλεοραση της υπογραφης σου τι εννοεις δε καταλβα ?? οντως πρεπει να ναι πανδαισια αν κουμπωσει καλα η εικονα σε καλη αναλυση ειδικα για παιχνιδια....
STORM1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Στη τηλεοραση της υπογραφης σου τι εννοεις δε καταλβα ?? οντως πρεπει να ναι πανδαισια αν κουμπωσει καλα η εικονα σε καλη αναλυση ειδικα για παιχνιδια.... εννοω οτι το 1920*1080 το πηρε αυτοματα χωρις καμια ρυθμιση και ειναι κορυφη. δοκιμασε το δεν θα χασεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.