Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων 450-500Ε

Bloodrage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτή η 480 ειναι τοσο τοστιέρα οσο λέτε;

έλεγα να μη πληρώσω 600 Εβραίους για 2 5850 και σκεφτομαν να τη πάρω.

υπόψιν εχω 4870Χ2 τώρα.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λολ η αληθεια ειναι οτι ψηνεται η καρτα βεβαια με το latest bios της asus η καρτα δεν ξεπερναει τους 86 βαθμους και το επιβεβαιωσα τρεχοντας heaven/resident evil 5/GTAiv

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτή η 480 ειναι τοσο τοστιέρα οσο λέτε;

έλεγα να μη πληρώσω 600 Εβραίους για 2 5850 και σκεφτομαν να τη πάρω.

υπόψιν εχω 4870Χ2 τώρα.

Ναι καταναλώνει πολύ ρεύμα.

Γνώμη μου είναι να μείνεις με την 4870χ2 μέχρι Νοέμβρη που περιμένουμε καινούριες κάρτες.

Συγκεκριμένα καινούρια σειρά απο ati/amd αν και λογικά χωρίς τρομερές διαφορές σε απόδοση. Φήμες λένε για απόδοση λίγο πάνω απο την gf100 (all clusters enabled με 750ρολογια).

Περιμένουμε νεο revision για την gf100 οπου επιτέλους θα είναι all clusters enabled και με νορμαλ καταναλώσεις, μάλλον 485 και 475.

Επίσης περιμένουμε all clusters enabled gf104, μάλλον 460b?, 465? 468?

Καθώς και την διπύρινη της nvidia με 2χ gf104.

Δημοσ.
Ναι καταναλώνει πολύ ρεύμα.

Γνώμη μου είναι να μείνεις με την 4870χ2 μέχρι Νοέμβρη που περιμένουμε καινούριες κάρτες.

Συγκεκριμένα καινούρια σειρά απο ati/amd αν και λογικά χωρίς τρομερές διαφορές σε απόδοση. Φήμες λένε για απόδοση λίγο πάνω απο την gf100 (all clusters enabled με 750ρολογια).

Περιμένουμε νεο revision για την gf100 οπου επιτέλους θα είναι all clusters enabled και με νορμαλ καταναλώσεις, μάλλον 485 και 475.

Επίσης περιμένουμε all clusters enabled gf104, μάλλον 460b?, 465? 468?

Καθώς και την διπύρινη της nvidia με 2χ gf104.

εντάξει ολα αυτά αλλα λήγει σε 1 μηνα η εγγύηση της κάρτας οπότε και θα πρέπει να χαιρετίσει τα εγκόσμια :D

Δημοσ.
Ρε παιδιά ενημερωθείτε πρώτα, ή τουλάχιστον ψάξτε το λίγο αν κάτι σας φαίνεται διαφορετικό απο αυτό που νομίζετε. Προφάνώς ούτε πλάκα κάνω , ούτε απο το μυαλό μου τα έβγαλα παρόλο που τα νούμερα που είπα ειναι χοντρικά και έχουν μια απόκλιση πχ 5-10% ανάλογα με το παιχνίδι.

Μια 460 δίνει κατα μέσο όρο 10% πάνω απο την 275 καθώς είναι στα επίπεδα μιας 285 ενώ δύο δίνουν 80-100% παραπάνω καθώς το sli κάνει scaling γύρω στο 70-80%. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες. Φυσικά και η 5970 είναι 40-60% πιο γρήγορη απο την 480 στην πλειονότητα το παιχνιδιών (και σε όσα μετροπρογράμματα δεν κάνουν βαριά χρήση tesselation). Kai φυσικά η 5970 (που είναι 2 5870 χρονισμένες σε ρολόγια 5850) είνια 80% πάνω απο την 5850 λογω του 70% scaling που κάνει το crossfire + τα επιπλέον sp της 5870.

Ενημερωθείτε γιατι εκτείθεστε. Κοιτάξτε τα παιχνίδια στις διαφορετικές σελίδες του κάθε review και βγάλτε συμπεράσματα.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-sli-review/6

http://www.hardocp.com/article/2010/07/12/nvidia_geforce_gtx_460_sli_performance_followup/

http://www.anandtech.com/show/3809/nvidias-geforce-gtx-460-the-200-king/13

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_460_SLI/7.html

+ πόσα άλλα review. Aπλως googlαρετε και θα τα βρείτε.

Δλδ για να καταλαβω.....Στο Metro2033 που πλεον σε μεγαλες αναλυσεις βγαινει πανω απο την 5970 η 480 δεν μετραει ? Ουτε στο AVP και γενικα σε DX11 τιτλους ? Ουτε σε Tesselation heavy τιτλους, ουτε σε PhysX, ουτε ουτε ουτε....

Κοιταμε δλδ την διαφορα 160fps με 200fps και 64fps με 80fps σε παλιοτερους τιτλους και δεν κοιταμε τους καινουργιους....Τωρα βεβαια πως το 20% του υπερ της 5970 σε παλιοτερους τιτλους απο μερικους εχει μεταφραστει σε 40-60% πραγματικα δεν το καταλαβαινω........

Δημοσ.
Ρε παιδιά ενημερωθείτε πρώτα, ή τουλάχιστον ψάξτε το λίγο αν κάτι σας φαίνεται διαφορετικό απο αυτό που νομίζετε. Προφάνώς ούτε πλάκα κάνω , ούτε απο το μυαλό μου τα έβγαλα παρόλο που τα νούμερα που είπα ειναι χοντρικά και έχουν μια απόκλιση πχ 5-10% ανάλογα με το παιχνίδι.

Μια 460 δίνει κατα μέσο όρο 10% πάνω απο την 275 καθώς είναι στα επίπεδα μιας 285 ενώ δύο δίνουν 80-100% παραπάνω καθώς το sli κάνει scaling γύρω στο 70-80%. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες. Φυσικά και η 5970 είναι 40-60% πιο γρήγορη απο την 480 στην πλειονότητα το παιχνιδιών (και σε όσα μετροπρογράμματα δεν κάνουν βαριά χρήση tesselation). Kai φυσικά η 5970 (που είναι 2 5870 χρονισμένες σε ρολόγια 5850) είνια 80% πάνω απο την 5850 λογω του 70% scaling που κάνει το crossfire + τα επιπλέον sp της 5870.

Ενημερωθείτε γιατι εκτείθεστε. Κοιτάξτε τα παιχνίδια στις διαφορετικές σελίδες του κάθε review και βγάλτε συμπεράσματα.

http://www.hardocp.com/article/2010/07/12/nvidia_geforce_gtx_460_sli_performance_followup/

Όπως φαίνεται φίλε μου και στο πρώτο review που δείνεις η 460 σε sli είναι δύο φορές τα fps μίας σκέτης. Οπέτε, τι scaling λες? Και ας ισχύει το scaling κλπ τα νούμερα που λες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ισχύουν. Παίξε λίγο CoD με 460sli και μετά παίξε με μία 480 και άμα η 460 sli σου δώσει 40% παραπάνω από την 480 (π.χ 480= 90fps/ 460 sli= 126fps) τότε έγω πετάω στα σκουπίδια το PC μου. Όσο για το ότι η 5970 είναι 60% καλύτερη από την 480 δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω, ίσως το κάνει κάποιος άλλος....Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
Δλδ για να καταλαβω.....Στο Metro2033 που πλεον σε μεγαλες αναλυσεις βγαινει πανω απο την 5970 η 480 δεν μετραει ? Ουτε στο AVP και γενικα σε DX11 τιτλους ? Ουτε σε Tesselation heavy τιτλους, ουτε σε PhysX, ουτε ουτε ουτε....

Κοιταμε δλδ την διαφορα 160fps με 200fps και 64fps με 80fps σε παλιοτερους τιτλους και δεν κοιταμε τους καινουργιους....Τωρα βεβαια πως το 20% του υπερ της 5970 σε παλιοτερους τιτλους απο μερικους εχει μεταφραστει σε 40-60% πραγματικα δεν το καταλαβαινω........

i don't feed the trolls

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

---------- Προσθήκη στις 21:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ----------

Όπως φαίνεται φίλε μου και στο πρώτο review που δείνεις η 460 σε sli είναι δύο φορές τα fps μίας σκέτης. Οπέτε, τι scaling λες? Και ας ισχύει το scaling κλπ τα νούμερα που λες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ισχύουν. Παίξε λίγο CoD με 460sli και μετά παίξε με μία 480 και άμα η 460 sli σου δώσει 40% παραπάνω από την 480 (π.χ 480= 90fps/ 460 sli= 126fps) τότε έγω πετάω στα σκουπίδια το PC μου. Όσο για το ότι η 5970 είναι 60% καλύτερη από την 480 δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω, ίσως το κάνει κάποιος άλλος....Φιλικά πάντα.

Σου είπα σε γενικές γραμμέσ τι συμβαίνει με το scaling σε sli και crossfire. Φυσικά αλλου ειναι καλύτερα και αλλού πολύ χειρότερα (πχ crysis)

Ρε φίλε τόσα review λες να κάνουν λάθος με τα νούμερα που δίνουν?

Η άνεση που λες οτι σου δίνει η 480 όπως και οποιαδήποτε μονή κάρτα σε σχέση με μια διπύρινη δεν έχει να κάνει τόσο με την απόδοση , όσο με λίγο καλύτερη μερικές φορές αποδοση στα min framerates, ειναι πιο σταθερη στις αυξομειωσεις των fps, προβλήματα με v-sync και γενικότερα όλα τα προβλήματα που έχουν οι διπύρινες σε σχέση με τις μονοπύρηνες κάρτες, Αυτά όμως δεν σημαινει ότι πχ μια 480 είναι πιο γρηγορη απο 2χ460 , όπου δουλεύει το sli.

Δημοσ.

Randy μην δινεις σημασια, στην Ελλαδα ειδικα εχουν γινει ολοι ειδημονες στους Η/Υ....Απο τους παγωτατζιδες και τους περιπτεραδες μεχρι τους σερβιτορους και τα ντελιβερι.....Βεβαια οταν δεν εχουν τι να πουν ( ελειψη επιχειρηματων κτλ κτλ ) σε βαφτιζουν "Troll", "FanBoy" και οτι αλλο μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους οποτε τι ασχολεισαι ?

Τωρα στο θεμα μας.... ΑΝ 2χ460 μπορουν να φτασουν μια 480 (μπορει - με την καμια δεν τις λες πιο γρηγορες ομως) αυτο ειναι δυνατον μονο σε παιχνιδια που δεν εχουν προβληματα με το Scalling, δυστυχως παρα πολλα εχουν.

Δημοσ.
Randy μην δινεις σημασια, στην Ελλαδα ειδικα εχουν γινει ολοι ειδημονες στους Η/Υ....Απο τους παγωτατζιδες και τους περιπτεραδες μεχρι τους σερβιτορους και τα ντελιβερι.....Βεβαια οταν δεν εχουν τι να πουν ( ελειψη επιχειρηματων κτλ κτλ ) σε βαφτιζουν "Troll", "FanBoy" και οτι αλλο μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους οποτε τι ασχολεισαι ?

Και εσένα τι ακριβως σε κανει να διαφέρεις απο αυτή την κατηγορία; Αντε γιατί πολύ θεός και παντογνώστης και guru μας το παίζεις!

Δημοσ.

Εκαστος στο ειδος του φιλτατε stm00192....Την φραση πιστευω την γνωριζεις....Οποτε οπως και εγω δεν το παιζω ιστοριας (και ως λογικο δεν θα τους αρεσε) σε εναν μηχανικο αυτοκινητων γιατι δεν το κατεχω, η σε εναν φουρναρη, σε εναν μπασκετμπολιστα/ποδοσφαιριστη, σε εναν καθηγητη μαθηματικων/βιολογιας/φυσικης, η ακομα και στον λουμιδη ετσι και με την σειρα μου δεν μαρεσει να μου το παιζουν ιστοριες ατομα που δεν ειναι στο συγκεκριμενο τομεα, ποσο μαλλον να με λενε troll επειδη δεν εχουν τι να απαντησουν σε οσα λεω, τοσο φοβερο και παραξενο σου ακουγεται ?

Δημοσ.
To θέμα είναι ότι απο τη στιγμή που δεν του έφτανε η 275, για να έχει ουσιαστικές διαφορές πάει σε διπύρινη (5970) ή σε sli (2x460 1gb και πάνω) ή σε crossfire (2x5850 και πάνω). Να πάει πχ σε μια 5850 που είναι 20% κατα μεσο όρο πιο γρήγορη απο την 275 δλδ απο 60frames να πάει στα 70 δεν νομίζω ότι πολυ αξίζει σαν αναβάθμιση.

Μπορει για τους περισσότερους απο μας να είναι αρκετές σε απόδοση αυτές οι κάρτες , αλλά όταν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος, δεν νομίζω ότι θα είναι με ένα +10% (460), +20% (5850), +30% (5870) , +40% (480), αλλά θα προτιμήσει ένα +80-100% (σε σχέση με την 275) που θα του το δώσει μια 5970 ή 2χ460.

Σ

Συμφωνώ τα νούμερα είναι ακαταλαβίστικα. :-)

2χGTX460 ~ GTX480 και μάλιστα όχι παντού.

Το να είναι ταχύτερες απο την GTX480 απλά δεν παίζει, να την πλησιάζουν / φτάνουν ναι.

Και σε κάθε περίπτωση 1 - 2 τίτλοι παιχνιδιών που μπορεί λόγω του καλού σκαλαρίσματος το sli των GTX460 να αποδίδει λίγα παραπάνω fps απο την GTX480, δεν σημαίνει ότι είναι ταχύτερες.

Πιο συμφέρουσα αγορά απο κάθε άποψη έναντι της GTX480?

Aπόλυτα!! :-)

Aγαπητέ μου φίλε πρίν μας προτρέψεις να ενημερωθούμε για να μην εκτεθούμε στο φόρουμ, θα σου έλεγα καλύτερα να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που γράφουν κάποιοι και μετά να βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Τι θέλω να πώ,

Στο αρχικό σου πόστ μίλησες για αυξηση ενός 40% με την χρηση της GTX480 έναντι της GTX275.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς σε πιο απο αυτά τα review που παρέθεσες, για να ενημερωθούμε, και τα οποία τυγχάνει να έχω ρίξει μια ματιά thanks god...:P που τα έβαλες μαζεμένα και νοικοκυρεμένα, μια GTX480 είναι ταχύτερη μιας GTX275 ή εφάμιλλης κάρτας μόνο 40%?? ;)

Αυτό το ποστ σου σχολίασα ώς ακαταλαβίστικο στα νούμερα, δεν αμφισβήτησα το γεγονός ότι το sli των GTX460 δεν είναι ταχύτερο κατα 80% τουλάχιστον απο μία GTX275.

Στο δικό μου σχόλιο που παραθέτω που διαφωνείς για να καταλάβω ή μάλλον τι δεν λέω σωστά? Μπορείς να μου πείς? Μίλησα για 1-2 τίτλους που οι GTX460x2 λόγω καλού scaling περνάνε την GTX480, μήπως είναι διαφορετικά? Σαρρώνει το sli την GTX480 θέλεις να μας πείς αφού γράφεις ότι η GTX480 είναι 40% ταχύτερη αλλά το sli των GTX460 είναι 80%-100% απο την GTX275... Ποιός είναι ο ανημέρωτος?

Όσον αφορά το τρελό value της χρησιμοποίησης 2 GTX460 έναντι της GTX480 και μάλιστα των μικρών 768mb, έχω αναφερθεί ούκ ολίγες φορές κατα καιρούς, όπως και σε αυτό το νήμα, καθώς δεν αξίζει η αγορά των ακριβότερων 1GB σε επιδόσεις. Υπάρχει κάτι λάθος και σε αυτό?

Aυτά είχα να πώ για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

p.s.

Εν τω μεταξύ και τα υπόλοιπα νούμερα που παραθέτεις δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Ασφαλώς και δεν είναι μόνο 20% και 30% αντίστοιχα ταχύτερες overall στα παιχνίδια οι HD5850 και η HD5870 σε σχέση με την GTX275...

Δημοσ.

lionheart75 Aρχικά sorry για τον τόνο που σου είχα απαντήση στο προηγουμενο μηνυμα αλλά είχα ψιλοεκνευριστεί με τον randy1989 που είπε οτι παραπληροφορώ τον κόσμο.

Τώρα, το μήνυμα σου με ψιλομπέρδεψε και δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα 100%.

Δεν αναφέρεις ξεκάθαρα στο προηγ μηνυμα σου ότι "Το να είναι ταχύτερες απο την GTX480 απλά δεν παίζει, να την πλησιάζουν / φτάνουν ναι" πλην ελαχίστων περιπτώσεων που απο ό,τι κατάλαβα πιστεύεις ότι το sli 2 x 460 περνάει μια 480? Δεν σου έδειξα το αντίθετο, ότι δλδ στην πλειονότητα των παιχνιδιών οι 2 χ 460 είναι αρκετά μπροστά απο την 480? Δεν κατάλαβα που ακριβώς διαφωνείς?

Οσο για τα % αποτελέσματα που έδωσα, όπως είπα και πριν τα είπα χοντρικα και κυρίως είχα σαν στόχο να δώσω τη διαφορά που έχουν μεταξύ τους οι κάρτες και κυριως τη διαφορά που θα είχε το παιδί αλλάζοντας κάρτα και πηγαίνοντας απο 275 σε μια 460/5850 κλπ που αρχικά του πρότειναν τα παιδιά και εξηγησα ότι δεν αξίζει αυτή η μετάβαση.

Προφανώς και δεν έψαξα στα review που σου έδωσα που ήταν η 275, 1) γιατί ήξερα πάνω/κάτω που ήτανε, 2) γιατί δεν είχε βασή αυτό που έλεγες ότι 2χ460 σε ελάχιστες περιπτώσεις περνάνε την 480 (και αυτό ήθελα να σου αποδείξω και 3) και κυριοτερο γιατί οι αποδοσεις της 275 σε όποια υπάρχουν είναι βασισμένες σε drivers 1,5-2 ετών όταν βγήκαν οι κάρτες και όχι τωρινοι. Δεν ξανακάνουν όλες τις κάρτες review απλώς παίρνουν τα αποτελέσματά τους απο προγούμενες μετρήσεις.

Και γι' αυτό το λόγο εγώ ανέφερα 40% χοντρικά δλδ μπορεί και 50% σε άλλο game, ενώ στα review, σε όσα παιχνίδια υπάρχουν, βλέπεις διαφορές που φτάνουν 70-85%.

Μη κολλάς όμως τόσο στα ποσοστα, όπως σου είπα κύριως στόχος μου ήταν να κατατάξω τις κάρτες και να εξηγήσω στο παιδί ότι δεν αξίζει να πάει απο μια 275 σε μια 460/5850 κλπ αλλά αντίστοιχα σε μια διπύρινη.

Δημοσ.
lionheart75 Aρχικά sorry για τον τόνο που σου είχα απαντήση στο προηγουμενο μηνυμα αλλά είχα ψιλοεκνευριστεί με τον randy1989 που είπε οτι παραπληροφορώ τον κόσμο.

Τώρα, το μήνυμα σου με ψιλομπέρδεψε και δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα 100%.

Δεν αναφέρεις ξεκάθαρα στο προηγ μηνυμα σου ότι "Το να είναι ταχύτερες απο την GTX480 απλά δεν παίζει, να την πλησιάζουν / φτάνουν ναι" πλην ελαχίστων περιπτώσεων που απο ό,τι κατάλαβα πιστεύεις ότι το sli 2 x 460 περνάει μια 480? Δεν σου έδειξα το αντίθετο, ότι δλδ στην πλειονότητα των παιχνιδιών οι 2 χ 460 είναι αρκετά μπροστά απο την 480? Δεν κατάλαβα που ακριβώς διαφωνείς?

Οσο για τα % αποτελέσματα που έδωσα, όπως είπα και πριν τα είπα χοντρικα και κυρίως είχα σαν στόχο να δώσω τη διαφορά που έχουν μεταξύ τους οι κάρτες και κυριως τη διαφορά που θα είχε το παιδί αλλάζοντας κάρτα και πηγαίνοντας απο 275 σε μια 460/5850 κλπ που αρχικά του πρότειναν τα παιδιά και εξηγησα ότι δεν αξίζει αυτή η μετάβαση.

Προφανώς και δεν έψαξα στα review που σου έδωσα που ήταν η 275, 1) γιατί ήξερα πάνω/κάτω που ήτανε, 2) γιατί δεν είχε βασή αυτό που έλεγες ότι 2χ460 σε ελάχιστες περιπτώσεις περνάνε την 480 (και αυτό ήθελα να σου αποδείξω και 3) και κυριοτερο γιατί οι αποδοσεις της 275 σε όποια υπάρχουν είναι βασισμένες σε drivers 1,5-2 ετών όταν βγήκαν οι κάρτες και όχι τωρινοι. Δεν ξανακάνουν όλες τις κάρτες review απλώς παίρνουν τα αποτελέσματά τους απο προγούμενες μετρήσεις.

Και γι' αυτό το λόγο εγώ ανέφερα 40% χοντρικά δλδ μπορεί και 50% σε άλλο game, ενώ στα review, σε όσα παιχνίδια υπάρχουν, βλέπεις διαφορές που φτάνουν 70-85%.

Μη κολλάς όμως τόσο στα ποσοστα, όπως σου είπα κύριως στόχος μου ήταν να κατατάξω τις κάρτες και να εξηγήσω στο παιδί ότι δεν αξίζει να πάει απο μια 275 σε μια 460/5850 κλπ αλλά αντίστοιχα σε μια διπύρινη.

Δεν υπάρχει πρόβλημα @Εddie

Ναι, αυτό έγραψα και το πιστεύω. Σε κάποια reviews και συγκεκριμένα παιχνίδια φαίνεται ότι το sli των 460 είναι και 20% ταχύτερο σε avg fps απο μία GTX480. Ως επί το πλείστον όμως παίζουν πλησίον / στα επίπεδα μιας GTX480, δεν είναι ταχύτερες σε όλες τις περίπτωσεις στα reviews που έχουν αναρτηθεί κατα καιρούς, οπότε και δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται ταχύτερες αβίαστα. Ασφαλώς όμως και είναι πιο συμφέρουσα αγορά αφού με ~100 ευρώ λιγότερα έχεις εφάμιλλες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση + ότι άλλο.

Επίσης δεν είναι μόνο 40% ταχύτερη overall στα παιχνίδια η GTX480, όπως και δεν είναι μόνο 20% η HD5850 και 30% η HD5870 έναντι της GTX275.

Aυτά είναι και τα νούμερα που σχολίασα ώς ακαταλαβίστικα, δεν διαφωνώ στο γεγονός ότι είναι έως και 100% ταχύτερο το sli των GTX460 σε κάποιους τίτλους έναντι της GTX275 αλλά απο την άλλη είναι δυνατόν να είναι μόνο 40% ταχύτερη η 480 αφού παίζουν πάνω - κάτω στα ίδια?

Δημοσ.

Μερικά πράγματα που βλέπω πραγματικά δε μπορώ να μην τα απαντήσω. Και ΕΣΥ κατα τη γνώμη μου ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία των ειδημόνων που στη ουσία δεν έχουν ιδέα απο Η/Υ. Και έχεις και το θράσος να κατηγορείς τους αλλούς ότι δε γνωρίζουν πράγματα. Με βάση αυτά που γράφείς πραγματικά δεν έχεις ούτε κάν μυρωδιά απο πληροφορική γενικά. Και όταν λεώ "πληροφορική γενικά" εννοώ με τη χομπίστικη έννοια διότι την επιστήμη της πληροφορικής την κατέχεις όταν γνωρίζεις πχ προγραμματισμό ή δίκτυα και όχι όταν ξέρεις ποιά κάρτα είναι καλύτερη απο ποιά. Αλλά ακόμα και εκεί μυρωδιά δεν έχεις. Βέβαια σχετικά με τους χαρακτηρισμούς που ανέφερες θεωρώ οτι σου ταιριάζουν γάντι. Δεν μου αρέσει να καταφέρομαι έτσι κατά κάποιου αλλά είσαι προκλητικότατος με αυτά που λές και με το μίσος που βγάζεις προς τα έξω κατά της AMD/ATI . Σαν να το έχεις κάνει σκοπό ζωής να μειώνεις αυτή την εταιρία με σκοπό η nVidia να αυξήσει της πωλήσεις της εδώ στην Ελλάδα. Αν τουλάχιστον έχεις κάποιο κέρδος είναι κάπως δικαιολογημένο αυτό. Αλλα να το κάνεις μονό και μόνο επειδή είσαι φανατικός, είναι κατάντια πραγματικά. Και παρ όλα αυτα λές οτί δεν είσαι fanboy. Για άλλη μια φορά δεν έχεις ιδέα σχετικά με αυτά στα οποία αναφέρεσαι και συνέχως εκθέτεις τον εαυτό σου με τα post που κάνεις. Άσε ποιοί δεν έχουν ιδέα και κοίτα και λίγο τον εαυτό σου και το τι γράφείς. Και μη νομίζεις οτι ο κόσμος πιστεύει αυτά που λές σχετικά με το ότι δοκιμάζεις κάρτες γραφικών και επεξεργαστές. Και ότι έχεις επαφές με τα "παιδιά" απο την XFX ή την nVidia ή ότι άλλο. Οπότε τα διαβάζω αυτά πραγματικά σκάω στα γέλια. Ελπίζω να μην είσαι κανά δεκάχρονο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...