Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων 450-500Ε

Bloodrage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ισως επειδη εγω τα τρεχω σε Heavy tesselation ?

oxi.to pc που κουμπώνεις την ati,έχει πρόβλημα..βγάζει πάντα λιγότερη απόδοση από ότι στους άλλους.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον τις πηρα σημερα και τις εβαλα!!

Ειναι τεεεεεεεερμα αθόρυβες!! ετρεξα το χεβεν και μου εβγαλε αυτα τα αποτελέσματα.

Καλά ειναι;

Θα κανω και μπαιος αναβάθμιση βέβαια γιατι καποια θέματα λεει βγαζουν:whistle::whistle:

post-80612-129063116346_thumb.jpg

Δημοσ.

Γενικα σε Tesselation δεν τα πανε καλα προς το παρον οι ΑΤΙ.

Συγκριτικα θα σου πω πως με τα ιδια setting αλλα με 1920χ1200 η 470 βγαζει 532 και η 5870 βγαζει 347.

Δημοσ.
Γενικα σε Tesselation δεν τα πανε καλα προς το παρον οι ΑΤΙ.

Συγκριτικα θα σου πω πως με τα ιδια setting αλλα με 1920χ1200 η 470 βγαζει 532 και η 5870 βγαζει 347.

δηλαδει βγαζεις παραπανω απο την 480?

Δημοσ.

Mε τους 258.96 νομιζω ειναι και οι τελευταιοι , ερωτηση το σκορ εχει να κανει με το hardware μονο η και τις ρυθμισεις του benchmark?

Δημοσ.

Εννοειται και με τα 2 αλλα φυσικα παντα μιλαμε για τις ρυθμισεις στο max.

Βεβαια στο τεστ που εδειξες αν και δεν παιζει μεγαλο ρολο ο i7 ειναι σε στοκ ταχυτητα και οχι 4GHz που γραφεις στην υπογραφη.

2560x1600

2560r.jpg

1920x1200

1920m.jpg

Δημοσ.

Nαι στοκ ολα διοτι με το βετα βιος επιχειρησα να επαναφερω το overclock και μετα απο καθε crash η μητρικη θελει hard reset και με εχει κουρασει αρκετα μπορω να πω...παει το παλιο μου Ο/C...τι να πω γαμ... τη foxconn καταριεμαι την ωρα και τι στιγμη που την αγορασα , βεβαια με το μαμα βιος εκανε τα παρακατω

post-151298-129063116798_thumb.jpg

Δημοσ.
Nαι στοκ ολα διοτι με το βετα βιος επιχειρησα να επαναφερω το overclock και μετα απο καθε crash η μητρικη θελει hard reset και με εχει κουρασει αρκετα μπορω να πω...παει το παλιο μου Ο/C...τι να πω γαμ... τη foxconn καταριεμαι την ωρα και τι στιγμη που την αγορασα , βεβαια με το μαμα βιος εκανε τα παρακατω

To καινουργιο bios στανταρ κλοκάρει παραπάνω.. δοκιμασμένα... απλά έχουν προσθέσει αρκετες επιλογές και μαμιέται ο Δίας αν κρατήσεις παλίες ρυθμίσεις.. δοκίμασε να κλοκάρεις από την αρχή και θα δείς ότι θα πας παραπάνω! ;)

Δημοσ.

thnx stm θα το προσπαθησω αμεσως και ΝιΚ.Κ ποιος ειπε οτι ητανε stable στα 218χ21? ;p

με το ζορι ετρεξα super PI αλλα με 200χ20 επαιζα 1 χρονο wow 24/7 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...