zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τίμιο παιχνιδάκι παίδες, αξίζει έστω και για καμιά ωρίτσα να το δοκιμάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 άκυρο το θέμα με το run as admin δεν πιάνει πλέον ξανα-crash-άρει ο launcher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τίμιο παιχνιδάκι παίδες, αξίζει έστω και για καμιά ωρίτσα να το δοκιμάσετε. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 η μία ώρα έγινε 2 και είμαι ήδη ψημένος να το πω στον κολλητό μου... αν θέτε, Agentius είμαι in game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κανά guild ρε παίδες παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 server Dragon είστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ναι Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Όλοι εκεί είμαστε από ότι φαίνεται. Πήρα compa επιτέλους,Κάτι άλλο έχετε spikes στις μεγάλες πόλεις? Λογικά είναι το laptop μου αλλά anyways Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιδες ψαχνω και γω για κανα guild κυριως για chat κ λιγο "theorycrafting" γιατι δεν εχω το χρονο να googlaρω τα παντα. Dragon server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 τα ίδια... παίζει κανα guild? dwarf tank ξεκίνησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Οπως ειπα , ως Oneironaut παιζουμε στον Dragon Λιγα ατομα προς το παρον, χθες φτιαχτηκε το guild , casualia φαση , chat στο Mumble και να περναει η ωρα ευχαριστα με το game Αν ενδιαφερεται καποιος μου στελνει πμ η απλα παει στο www.Oneironaut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το έβαλα να κατεβαίνει κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lam13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το έβαλα να κατεβαίνει κι εγώ. μια απο τα ιδια!!οποιος θελει παντως καλυτερα να το κατεβασαει απο την σελιδα atomicgamers κατεβαινει πιο γρηγορα απο τορρεντ και direct link!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 24lvl και με τα ρούχα και την μάσκα είμαι σαν τον Zoro. Έκανα και το 2ο skirmish και το τελικό boss άντεξε χωρίς να το περιμένω αρκετό ξύλο, κοντά στο 5λεπτο μπορεί κ παραπάνω pounding. Ωραίο είναι το άτιμο. Κάντε κανά add in game Zeniath το name Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreas21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν και είμαι μόνο lvl 10 μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα