Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ψήνομαι να το δοκιμάσω, αλλά... δεν ξέρω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 20λεπτο gaming και crash για την ώρα....θέλει fixes επειγόντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 1μιση ώρα χωρίς κανένα απολύτως θέμα. ghost δοκίμασέ το, 3.6gb είναι όλο κι όλο και αξίζει. Αρκετά fun to play μέχρι στιγμής με το rogue μου. Θέλω να πάρω κανά lvl να πάω σε κανά dungeon για να δοκιμάσω και το dungeon finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αν μπω θα είμαστε στο ίδιο party; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 why not, να πάμε κανά instance να γουστάρουμε αλλά ακόμα πορδή 10lvl είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ε οκ, εγώ δεν θα είμαι καν 10, κάτσε να μπω κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μόνο εγώ ζορίζομαι γύρω στα 13-14 lvl?Περιμένω να πάω 16 για να πάρω τον healer companion μπας και δω φως....αλλιώς μόνο με potions ο two-handed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κρασάρει ο client με το που πατάω Login το έχει πάθει κανείς άλλος? κατέβασα από torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κρασάρει ο client με το που πατάω Login το έχει πάθει κανείς άλλος? κατέβασα από torrent Ακριβος το ιδιο παθενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγω ενω επαιζα κανονικα 2 μερες σημερα ο client μου βγαζει attempting to connect to controller tracker και μενει εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κανένα πρόβλημα σήμερα παίδες, και εγώ με το torrent το κατέβασα. Έχει 2ωρο maintenance από τις 3 νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ok, λύθηκε δεξί κλικ, run as admin διαδώστε το (ειμαικαιγαμωταατομαναπουμε) και ΠΡΟΦΑΝΩΣ το έλυσα ακριβώς πάνω στην έναρξη του δίωρου maintainance γιατί όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 το δοκιμασα χτες. και μπορω να πω μου θιμιζει το lotr...στα γραφικα... γνωμη δε μπορω να σχηματισω ακομα διοτι επεξα πολυ λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυτο το λιγο που εχω δει ως τωρα μου αρεσει και στα γραφικα και στο gameplay. Ας φτιαξουν το θεμα που εχουν με τα dc και το launcher και βλεπουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα