Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εμ η ασιατική αγορά είναι μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τέσσερα ελληνικά video Beta Preview by MMO Cult GR https://www.youtube.com/watch?v=_G8Iz1Cy9ms&list=PLVjxML3gh6lThO7-ljw7g0-_Mz88fdABl&index=4 https://www.youtube.com/watch?v=M7rpAYODJSw&list=PLVjxML3gh6lThO7-ljw7g0-_Mz88fdABl&index=3 https://www.youtube.com/watch?v=ULqjE3mamQg&list=PLVjxML3gh6lThO7-ljw7g0-_Mz88fdABl&index=2 https://www.youtube.com/watch?v=EI9rvBDcb8Y&list=PLVjxML3gh6lThO7-ljw7g0-_Mz88fdABl&index=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Σημερα βγαινει η open beta (σε λιγες ωρες), παιζει κανεις; Χαζευα πριν ενα stream και φαινεται πολυ δυνατο το game, ειδικα για f2p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εγώ επειδή ψάχνω ένα casual fantasy-based παιχνίδι με persistent world, λέω να το δοκιμάσω. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην φυλακιστώ σαν το WoW. Αλλά επειδή έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια πιστεύω θα είμαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreas21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 θα το ξεκινήσω και εγώ, καθώς φαίνεται αρκετά καλοσχεδιασμένο και ενδιαφέρον combat system. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Στις 7 ανοίγει η open beta για τους κοινούς θνητούς που δεν τα έσκασαν από πριν. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Το 4th Edition DnD με χαλάει μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ο σέρβερ τον πήρε κλαρίνο δεν μπαίνει για κανένα λόγο χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εμένα ούτε το log in launcher δεν την παλεύει. Το φτιάχνουν λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 To lag και γενικα τα προβληματα ειναι απαλευτο atm Παντως ως Oneironaut θα παιξουμε στον server Dragon Οποιος ενδιαφερεται , πληροφοριες κτλ βρισκει στο Oneironaut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Όντως όπως λες Άταλλε, το παράτησα για την ώρα στο lvl 4 λόγω του τρελού lag που έκανα 2 φορές την κάθε μάχη με τα τερατάκια. Πάντως σαν πρώτη εντύπωση, για f2p μέχρι στιγμής με έχει εκπλήξει αφού το περίμενα χειρότερο και είναι απρόσμενα καλό. Λίγο τα γραφικά έχουν κάποια θεματάκια και μου φαίνεται θα βγάλω τις σκιές γιατί δεν κάνουν καλό perform. Τα fonts είναι πολύ μικρά αλλά μπορείς να τα μεγαλώσεις τουλάχιστον. Θα δούμε στην πορεία αλλά φαίνεται καλό. Και εγώ Dragon είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ε καλά, πρώτη φορά είναι να ανοίγει public beta και να τον ρουφάει ο server; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ναι ρε προφανώς δεν είπε κανείς τίποτα αναμενόμενο είναι αυτό, αύριο με τα αμερικανάκια να κοιμούνται θα είναι πιο smooth λογικά. Δε ξέρω πως θα είναι late game αλλά ελπίζω να έχουν βάλει πράματα να κάνεις και να μην φάμε νίλες όπως GW2,SWTOR κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreas21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Είμαι σε queue εδώ και μισή ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Από possition 583 στο queue με πήγε 114.585 αχαχαχαχαχαχα και στο καπάκι με έβαλε μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Σήμερα θα κάνουμε ένα all day Live Streaming event με θέμα το Neverwinter. Όποιος έχει όρεξη για χαβαλέ ή παρέα - πληροφορίες ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα