Str Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 http://nw.perfectworld.com/news/?p=895271 invasion is comming! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 GW2 style, για να δούμε αν θα παρουσιάσει τα ίδια προβλήματα με τα πρώτα events του GW2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παίζει κανείς; αν θέλει κάποιος account με 2 60αριδες ας στείλει π.μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για πειτε λιγο οι 60ρηδες, πως γινεται ενα companion να ειναι top level και να μην εχοθν ξεκλειδωσει ολα τα slot του (i.e Ring για Cleric Companion)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για πιο companion λες; Επίσης αν εννοείς 15lvl αυτό δεν είναι το max, υπάρχουν παραπάνω levels απλά δεν έχουν βάλει στο παιχνίδι τα βιβλία που πρέπει να αγοράσεις για να το ανεβάσεις παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Aααα μαλιστα.. Το companion ειναι Cleric (αν και δεν κανει και πολλα πραγματα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorpseGrinder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παιδια ειμαι 60λβλ εδω και καμποσο καιρο και βαρεθηκα απλα να αναβαθμιζω τα gear μου για better GS. Ξεκινησα να παιζω προχθες το Tera αλλα δεν με ενθουσιασε τοσο το gameplay του οσο του NW. Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο αλλο παρομοιο mmo rpg να ξεκινησω να λιωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δες και το Rift... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δες και το Rift... Noμιζω περισσοτερο κοντα στο gaming style του Neverwinter ειναι το Tera Rising. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αφού είπε πως το δοκίμασε το Tera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αφού είπε πως το δοκίμασε το Tera. σωστα ναι, my bad, εγω εχω να προτεινω το Dragon's Prophet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 καμία guild ελληνική που να λιώνει υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Απόψε το ξενίκησα κι εγώ. Not bad not bad Πανέμορφη έφτιαξαν την πόλη του Neverwinter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το ξεκίνησα και εγώ... Το Tera με απογοήτευσε πλήρως πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα